Sziasztok.
Van egy Concorde 5005NFC készülékem.
Szeretnék egy olyat kérdezni, hogy Bluetooth füles csatlakoztatásával hallgatom a zenét.
A fülesen van 3 gomb (Előző, Következő, Play pause) , ha a telefon ébren van azaz a kijelző be van kapcsolva mindhárom gomb rendeltetés szerűen működik.
Ha leteszem készenlétbe akkor már a Play/Pause nem megy(A számváltás megy) sem a saját lejátszóban sem külső progival.
A Logcat alapján kikapcsoltan nem sül el a MEDIA_BUTTON brodcast.(bekapcsolva megy).
Viszont a fülesben hallok egy olyan pittyenést mint amikor feloldom vagy lezárom a telefont.
Azt szeretném kérdezni mit lehet ezzel csinálni, mert jó lenne ha nem kéne mindig elővennem a telefont ha bemegyek valahova és le akarom állítani csak megnyomnám a füles gombját és kész.
Bent sajna nem mondtam el teljesen a dolgot és azt mondták hogy protokollhiba vagy nem teljesen kompatibilis a füles, valami P2DP protokollt említettek.
Ha ez lenne a helyzet úgy gondolom bekapcsolt kijelzővel sem működne.
Romcsere sem oldja meg ezt a problémát túl vagyok rajta visszatettem az eredetit.
Esetleg arra gondolok hogy valami elkapja és leállítja a brodcast-ot, abbol egyet pittyen a gomb megnyomásakor úgy gondolom a lockscreen lehet talán mindegyik romon ugyanígy van.
Gondoltam itt talán sokkal hozzáértőbbek is vannak.
Előre is köszönöm ha valaki kicsit is foglalkozik a problémámmal.
Köszönettel :
Sipos László
Ha esetleg küldenél valamit:sipikek(kukac)freemail(pont)hu