2024, 12 18, 19:50:20

Szerző Téma: Gyakori kérdések, mit tud és mit nem tud az android?  (Megtekintve 138815 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető hojo456

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: Marshmallow 6.0.1
Re: Gyakori kérdések, mit tud és mit nem tud az android?
« Reply #175 Dátum: 2013, 02 25, 17:33:43 »
Nekem még 4.1.1 van rajta. Sosem ér ide a frissítés. Tutyi-mutyi ez a t-mobil. Belenyúlni még nem akarok.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-N7100-ről

Nem elérhető Flak88

• PFC Fan
    • facebook
  • Navigáció / Navigation: Mio C510
  • PDA: Lenovo A916
  • PDA ROM: 4.4.2
Re: Re: Re: Gyakori kérdések, mit tud és mit nem tud az android?
« Reply #176 Dátum: 2013, 02 25, 18:20:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Dolphin browserrel sem működnek a flash tartalmak?

4.1.2-es JB, Dolphin browser, meg az utolsó Adobe Flash. Akkor ne is próbálkozzak más böngészővel... Akkor ezek után flash nuku? Vagy tegyek vissza egy régebbi romot? :(

I9001 powered by CM10

Nem elérhető gezapapa

• PDA: HTC HD2
  • PDA ROM: RCMix3D Runny v5.1, Sense3.5, Android 2.3.5
« Reply #177 Dátum: 2013, 03 05, 20:26:12 »
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, van-e tapasztalatok TAB + 3G-s USB használatával. Próbáltam de sajna nem indult el. Néztem a szolgáltató honlapját de nem találtam droid drivert a stikhez.
Köszönöm előre is a válaszokat!

Nem elérhető Saladin9

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Garmin C300
  • PDA: DPS Dream 7
  • PDA ROM: NA
Re: Android - Általános
« Reply #178 Dátum: 2013, 03 09, 09:55:06 »
Hali. Új vagyok még az Androidos témában. Most vettem a DPS Dream 7-et, de rém lassú, buta, és béna. Ismerősök mondták, hogy fel kell rootolni, és ki kell takarítani, stb. De nem jutok előre. Rákerestem pár root progira, de mindet vírusnak titulálta a rendszerem. Mivel nem vagyok egy nagy android bubus, gondoltam, adok még egy lehetőséget ennek a ß@Ŕ-nak, és kérdezek itt. Ha nem megy, jó lesz a gyereknek gördeszkának, nálam meg tiltólistás lesz az android. Ez nem miattam érdekes, hanem azért, mert fejlesztek egy céges alkalmazást, amit páran szeretnének androidos cuccon is használni. De ha ennyire befordult ez a téma, akkor szólok a csapatnak, hogy nem fognak működni a dolgok androidos eszközökön, vegyenek valami normális eszközt.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: Re: Android - Általános
« Reply #179 Dátum: 2013, 03 09, 10:09:55 »
Hali. Új vagyok még az Androidos témában. Most vettem a DPS Dream 7-et, de rém lassú, buta, és béna. Ismerősök mondták, hogy fel kell rootolni, és ki kell takarítani, stb. De nem jutok előre. Rákerestem pár root progira, de mindet vírusnak titulálta a rendszerem. Mivel nem vagyok egy nagy android bubus, gondoltam, adok még egy lehetőséget ennek a ß@Ŕ-nak, és kérdezek itt. Ha nem megy, jó lesz a gyereknek gördeszkának, nálam meg tiltólistás lesz az android. Ez nem miattam érdekes, hanem azért, mert fejlesztek egy céges alkalmazást, amit páran szeretnének androidos cuccon is használni. De ha ennyire befordult ez a téma, akkor szólok a csapatnak, hogy nem fognak működni a dolgok androidos eszközökön, vegyenek valami normális eszközt.
Na várjál,te most az androidot hibáztatod azért mert egy olyan tabletet szereztél be ami kb arra pont jó hogy gördeszkának használják a gyerekeid?Nekem egy myaudio s7-es volt a birtokomban,persze hogy nem villámgyors,mármint az s3-hoz képest,de ez egy 20 ezres kategória.Csak arra kell használni amire való,néha egy egy film,böngészés és nem túl komoly játékok futtatása.Kb ennyit tud.
Most per pillanat nem tudom hogy a dps-en milyen droid van,de ha jelly bean akkor a rootolásról You are not allowed to view links. Register or Login találsz leírást.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető limahl

• Support-ER
  • Örökös tag
  • PDA: Samsung note 10 +
« Reply #180 Dátum: 2013, 03 09, 10:19:37 »
Na várjál,te most az androidot hibáztatod azért mert egy olyan tabletet szereztél be ami kb arra pont jó hogy gördeszkának használják a gyerekeid?Nekem egy myaudio s7-es volt a birtokomban,persze hogy nem villámgyors,mármint az s3-hoz képest,de ez egy 20 ezres kategória.Csak arra kell használni amire való,néha egy egy film,böngészés és nem túl komoly játékok futtatása.Kb ennyit tud.
Most per pillanat nem tudom hogy a dps-en milyen droid van,de ha jelly bean akkor a rootolásról You are not allowed to view links. Register or Login találsz leírást.
+1

ezt én is birom ,mikor megvesznek 1 alap kütyüt ami kb semmire nem jó,azért annyi amennyibe kerül,aztán az androidot fikázzák.nincs azzal semmi baj,csak normális eszközön kell használni. ;)

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #181 Dátum: 2013, 03 09, 10:24:06 »
Ez a tablet nemsokat tud,nem az android-l van a baj!Esetleg itt nézz körül még android-forum.hu!Itt találtam hozzá hasznos tudnivalókat!

DPS D 7-ről!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #182 Dátum: 2013, 03 09, 10:31:01 »
+1

ezt én is birom ,mikor megvesznek 1 alap kütyüt ami kb semmire nem jó,azért annyi amennyibe kerül,aztán az androidot fikázzák.nincs azzal semmi baj,csak normális eszközön kell használni. ;)
Nem mindenki engedhet meg magának drága kütyüket!Nekem például azért van mert szüleim vetek egy tévét még tavaly októberben és ezt kapták mellé!Nekem otthon csücsül és néha használom is ha a 2éves lányom éppen nemtapizza rajta kedvenc beszélő cicás alkalmazását.

DPS D 7-ről!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #183 Dátum: 2013, 03 09, 10:38:11 »
Nem mindenki engedhet meg magának drága kütyüket!Nekem például azért van mert szüleim vetek egy tévét még tavaly októberben és ezt kapták mellé!Nekem otthon csücsül és néha használom is ha a 2éves lányom éppen nemtapizza rajta kedvenc beszélő cicás alkalmazását.

DPS D 7-ről!
Nem arról van szó hogy ki mit engedhet meg magának,csak tisztában kell lenni azzal hogy milyen képességei vannak egy olcsó tabletnek egy drágához képest.Egy trabantot sem azért vesz valaki hogy aztán gyorsulási versenyekre járjon vele.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető Saladin9

• PFC Fan
« Reply #184 Dátum: 2013, 03 09, 10:40:44 »

Na, nem várok. Nem hibáztatom az androidot. Alap, hogy a készülék képességeit, sebességét, kapacitásait a HW és az SW viszonya határozza meg. Nyilván, nem a legdrágább cucc, amit megvettem. De azért, az meglepett, hogy egy közepes mobiltelefon is többet tud. A csapat dolgai miatt már egyszer kénytelen voltam S60 II/III-ra megcsinálni a fejlesztést. Azokon működik is megfelelően, bár úgy tűnik, az Symbian is zsákutca. Páran a csapatból esküdöznek, hogy mekkora király az android. Ezért erőlködöm, hogy valamire jussak vele. Az androidon kívül szinte minden rendszerrel volt már dolgom. Csodát nem várok egyiktől se. Nagyjából ugyanannyi hülyeség van beépítve mindegyikbe, csak más elgondolások alapján.
Elvileg az alkalmazás, ami futna rajta nem nagy erőforás igényű. Egy kicsit összetettebb adatbázis kezelő. De ha ekkora gond az androidos készülék használhatóvá tétele - függetlenül a típustól - akkor inkább kihagyom. Egyszerű oka van ennek. A 80/20-as szabály. Nem akarok állandóan az idegbeteg usereknek szakmai továbbképzést tartani mobilon. Mert általában ez a vége. "Nem megy! - Rootold fel készüléked! - Mi? Diktáld, mit csináljak...." Na mindegy, szóval adok még esélyt ennek a rendszernek is, hátha kisül valami jó belőle, de egyre inkább az az érzésem, hogy ez is zsákutca. Hidd el, nem bántani akarok bárkit is, csak hát a sok sok év...

Nem elérhető mqmeszi

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
    • mqmeszi blogja
  • PDA: Huawei p9 lite, Asus Transformer TF700t
  • PDA ROM: 7.0+EMUI 5.0-VNS-L21C432B381; 7.1.2
« Reply #185 Dátum: 2013, 03 09, 10:47:36 »
De ha ekkora gond az androidos készülék használhatóvá tétele - függetlenül a típustól - akkor inkább kihagyom. Egyszerű oka van ennek.
Én megértelek, többiek is próbálják meg ezt tenni, kérem  :ok:
Ha az Android OS-sel egy alsó kategóriás készüléken találkozol először, akkor sajnos sokszor csalódás lesz belőle.

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #186 Dátum: 2013, 03 09, 11:22:39 »

Na, nem várok. Nem hibáztatom az androidot. Alap, hogy a készülék képességeit, sebességét, kapacitásait a HW és az SW viszonya határozza meg. Nyilván, nem a legdrágább cucc, amit megvettem. De azért, az meglepett, hogy egy közepes mobiltelefon is többet tud. A csapat dolgai miatt már egyszer kénytelen voltam S60 II/III-ra megcsinálni a fejlesztést. Azokon működik is megfelelően, bár úgy tűnik, az Symbian is zsákutca. Páran a csapatból esküdöznek, hogy mekkora király az android. Ezért erőlködöm, hogy valamire jussak vele. Az androidon kívül szinte minden rendszerrel volt már dolgom. Csodát nem várok egyiktől se. Nagyjából ugyanannyi hülyeség van beépítve mindegyikbe, csak más elgondolások alapján.
Elvileg az alkalmazás, ami futna rajta nem nagy erőforás igényű. Egy kicsit összetettebb adatbázis kezelő. De ha ekkora gond az androidos készülék használhatóvá tétele - függetlenül a típustól - akkor inkább kihagyom. Egyszerű oka van ennek. A 80/20-as szabály. Nem akarok állandóan az idegbeteg usereknek szakmai továbbképzést tartani mobilon. Mert általában ez a vége. "Nem megy! - Rootold fel készüléked! - Mi? Diktáld, mit csináljak...." Na mindegy, szóval adok még esélyt ennek a rendszernek is, hátha kisül valami jó belőle, de egyre inkább az az érzésem, hogy ez is zsákutca. Hidd el, nem bántani akarok bárkit is, csak hát a sok sok év...
Kiemeltem egy részt,na pont azzal van a gond.Az android rendszer hátránya pl az ios-al szemben hogy míg ott az iphonera és az ipadra kell optimalizálni a rendszert,a droidnál,lehet akár többszáz típus,különböző kijelzőfelbontással,eltérő hardveres képességekkel.Ezzel együtt kell élni.Nem is teljesen a rendszer hibája ez inkább a gyártóké.

Nem elérhető Saladin9

• PFC Fan
« Reply #187 Dátum: 2013, 03 09, 11:58:56 »
Hát, röviden összegezve:
- Az android csak drága készüléken fut rendesen. Mondjuk, amikor az előnyeiről olvasok, ennek az ellenkezőjét állítják.
- Az androidot fel kell törni. Ez több szempontból is probléma. Garancia, felhasználói ismeretek, esetleges fault.
- Tulságosan sok típus, verzió, változat, egyediség. Nehéz egy jól működő alkalmazás kifejlesztése.
Ezeket ti mondtátok eddig.
Mik a jó szempontok, mert biztos van? Én nem ismerem ennyire az androidot. Vagy mi a jó megoldás? Ha neked kellene androidra fejlesztened, mit tennél, mire figyelnél?

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
    • azbeszt
« Reply #188 Dátum: 2013, 03 09, 12:28:19 »
Hát, röviden összegezve:
- Az android csak drága készüléken fut rendesen. Mondjuk, amikor az előnyeiről olvasok, ennek az ellenkezőjét állítják.
Ez nem igaz,voltak nálam gyengébb képességű androidos készülékek,a rendszer mindegyiken jól futott.Természetesen az olcsó húsnak híg a leve elv alapján azoknál kevesebb ram áll rendelkezésre,ha sok programot teszel rá,jönnek a bajok.

- Az androidot fel kell törni. Ez több szempontból is probléma. Garancia, felhasználói ismeretek, esetleges fault.
Ez sem igaz.Nem kell feltörni,nem is lehet mert nyílt forráskódú.Az iOS-t lehet feltörni jailbreak-el ami az android rootolási megoldásával ellentétben valóban garanciavesztéssel jár együtt.A root olyan mint a pc-n a rendszergazda és vendégfiók esete,vagy hozzáférsz minden rendszeradathoz vagy nem.Alapból azért csak vendégfiók hozzáférés van a legtöbb androidos készülékhez hogy a hozzá nem értők inkább ne nyúlkáljanak bele olyan dolgokba amibe nem kéne,de a root megoldás minden készülékre mindig ott van a neten csak meg kell találni.

- Tulságosan sok típus, verzió, változat, egyediség. Nehéz egy jól működő alkalmazás kifejlesztése.
Ez igaz,ezt mondtam én is,sok típus van amihez alkalmazkodnia kell a rendszernek.
Mik a jó szempontok, mert biztos van? Én nem ismerem ennyire az androidot. Vagy mi a jó megoldás? Ha neked kellene androidra fejlesztened, mit tennél, mire figyelnél?
Én nem fejlesztek droidra,de én megnézném pl hogy mi a legelterjedtebb kijelzőfelbontás és arra optimalizálnám,illetve egy olyan készüléket vennék alapnak ami nem a legalja kategória ,inkább a középmezőny ből való és ha azon fut a program akkor nincs akkora gond a többivel.

Nem elérhető Vileeboy

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Galaxy S3
  • PDA ROM: Galaxy S3
« Reply #189 Dátum: 2013, 03 11, 09:26:26 »
Sziasztok

Olyan kérdésem beállítottam névjegyzéknek a google fiókom szépen szinkronizál vele de sajnos csak egy-irányba a google-ról a telefonra és vissza nem! Hogy lehet ezt orvosolni!?

Előre is köszi!

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #190 Dátum: 2013, 03 11, 12:29:29 »
Sziasztok

Olyan kérdésem beállítottam névjegyzéknek a google fiókom szépen szinkronizál vele de sajnos csak egy-irányba a google-ról a telefonra és vissza nem! Hogy lehet ezt orvosolni!?

Előre is köszi!

Ha felveszel egy új névjegyet, akkor ugye a mentés helyének a gmail fiók van megadva és így nem megy?
Vagy hogy érted, hogy vissza nem?
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető le_vente

• intoleráns robot, kukásdroid ;)
  • Navigáció / Navigation: Waze, Sygic, Navigon, iGO, iGO Primo, Be On Road
  • PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
  • PDA ROM: [4.4.2][NI1]Dr.Ketan Custom ROMV12, Agni kernel
« Reply #191 Dátum: 2013, 03 12, 13:37:38 »
Hát, röviden összegezve:

Kérlek, ne sértődj meg, de a hiba benned van.

Tessék megismerni valamennyire az Android-ot, nem sok ördöngösség van benne, viszont nagyon sok lehetőség.

Aki alkalmazást fejlesztett már, annak ennél nagyobb affinitása kellene legyen az új (már, amennyire az Android-ot újnak nevezhetjük) terület megismeréséhez.

Valószínűleg megértesz: ha nem ismered a területet és egy kifejezetten olcsó kütyü segítségével szeretnéd azt elérni, a kudarc és letörtség borítékolható.

Szerintem nem kell ehhez hasonlatot keresnem.

Vedd figyelembe, hogy talán nem véletlenül kerülnek többszörösébe a normál tábla gépek és persze akár a tízszeresébe a csúcs kütyük. Na most, a csúcs kütyü nem feltétlenül a rajta levő logo miatt annyi, amennyi, a felszereltsége, szolgáltatásai közül sok ugyanis nem kell az átlag felhasználónak, de drágítja.
Amit te szeretnél, az egy normál gépen nagy valószínűséggel menni fog.

Aki nem power user, gyönyörűen elvan egy egymagos géppel 512MB RAM-mal, míg néhányunknak az nagyon kevés. A gyenge gép nem feltétlenül jelent használhatatlant, de a gyenge gép olcsón már gyanús, hogy nem okos választás.

"A csapat dolgai miatt már egyszer kénytelen voltam S60 II/III-ra megcsinálni a fejlesztést. Azokon működik is megfelelően, bár úgy tűnik, az Symbian is zsákutca."

Nos, elég távoli múltban volt jó és akkor se igazán sokra a Symbian (ok, akkori szintet hozta, de az régen volt), mára meg talán kihalt dolognak titulálhatjuk akkor is, ha még nekem is van használatban olyan készülékem.

Ha arra utaltál, hogy az Android a Symbian-hoz hasonlóan zsákutca, akkor hidd el, tévedsz, van ott potenciál bőven!

Véleményem szerint erős kezdése után napjainkban indul az igazi fejlődése, így nyugodtan ismerkedj vele és ha arra alkalmasnak találod, mármint a programod számára, akkor nekiállhatsz, mert bár van konkurencia  és legyen is - , nem kell a kihalásától tartanod egy jó darabig.

Nos, szerintem nem szégyen a tanulás, én keresnék valakit, aki fejleszt Android-ra és az ő tanácsait figyelembe véve állnék inkább a dologhoz. Valóban kicsit nehezebb Android-ra fejleszteni, mint pl. iOS-re, mert sokkal több féle hardware van, de rengeteg kitűnő program tanúsítja, hogy egyáltalán nem ördöngösség.

A többi felvetésedre kitűnő választ kaptál előttem.

Sok sikert!
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető toki33

• PFC Fan
  • PDA: Concorde tab one, SG Ace3
  • PDA ROM: Android 4.1.1 v1.2_20121 Stock 4.2.2
« Reply #192 Dátum: 2013, 04 02, 11:54:17 »
Sziasztok.
Egyszerű kérdésem van:egy ideje "szórakoztat" egy a T9-hez hasonló jelenség. Google keresőben elkezdek írni,és ha nem figyelek minden betűt,akkor olyan baromságok jönnek elő hogy.....
Szeretném kikapcsolni,de nem tudom.Nem csak az én problémám,más ismerőseim is szenvednek tőle.
Szóval ha valaki tudja a megoldást: légyszi oszd meg velem.

Köszi előre is:T

Nem elérhető le_vente

• PDA: Note II, SGS2, Samsung Galaxy Mini 2, Samsung Tab3 WiFi, Asus A636N, Samsung Galaxy Young - All Rooted
« Reply #193 Dátum: 2013, 04 02, 12:37:09 »
Sziasztok.
Egyszerű kérdésem van:egy ideje "szórakoztat" egy a T9-hez hasonló jelenség. Google keresőben elkezdek írni,és ha nem figyelek minden betűt,akkor olyan baromságok jönnek elő hogy.....
Szeretném kikapcsolni,de nem tudom.Nem csak az én problémám,más ismerőseim is szenvednek tőle.
Szóval ha valaki tudja a megoldást: légyszi oszd meg velem.

Köszi előre is:T

Kicsit pontosíts, mert több is lehet.

Ha a Google Now! féle keresőbe írsz, akkor is alatta kijönnek a segítő szavak, azokból lehet választani, ha meg böngészőben írsz, ott az éppen aktuális billentyűzet beállításaiban lehet ezt állítgatni. Esetleg a billentyűzet alkalmazás cseréje is jól jöhet.
- Azt mondják, elmebajban szenvedek.. De én nem szenvedek, élvezem minden percét...

- Adj neki tanácsot. Ha nem hallgat rád, hadd tanítsa meg a balsorsa. - japán közmondás

A SHAW-ELV: Építs ki olyan rendszert, amelyet hülyék is használni tudnak - csak hülyék fogják használni...

Nem elérhető toki33

• PFC Fan
  • PDA: Concorde tab one, SG Ace3
  • PDA ROM: Android 4.1.1 v1.2_20121 Stock 4.2.2
« Reply #194 Dátum: 2013, 04 02, 20:00:25 »
Kicsit pontosíts, mert több is lehet.

Ha a Google Now! féle keresőbe írsz, akkor is alatta kijönnek a segítő szavak, azokból lehet választani, ha meg böngészőben írsz, ott az éppen aktuális billentyűzet beállításaiban lehet ezt állítgatni. Esetleg a billentyűzet alkalmazás cseréje is jól jöhet.

Köszi,idő közben sikerült kikapcsolni.  A billentyűzet beállításoknál volt egy jelölő négyzet amiből kivettem a pipát.
Azóta én is letettem a pipát.
Azért nem írok pontos elérési utat,mert a kollégám akinek kellett jelezte hogy nála tök máshol van,illetve más megfogalmazásban.De megoldódott és ez a fontos.
Köszi szépen. (nyelv és bevitel->android bill.->Javítási ajánlások megjelenítése,valamint az automatikus javítás.
ezeket kapcsoltam ki. (végül mégiscsak leírtam.))

Nem elérhető le_vente

« Reply #195 Dátum: 2013, 04 02, 23:53:42 »
Köszi,idő közben sikerült kikapcsolni.  A billentyűzet beállításoknál volt egy jelölő négyzet amiből kivettem a pipát.
Azóta én is letettem a pipát.
Azért nem írok pontos elérési utat,mert a kollégám akinek kellett jelezte hogy nála tök máshol van,illetve más megfogalmazásban.De megoldódott és ez a fontos.
Köszi szépen. (nyelv és bevitel->android bill.->Javítási ajánlások megjelenítése,valamint az automatikus javítás.
ezeket kapcsoltam ki. (végül mégiscsak leírtam.))

:D  :ok:

Nem elérhető jukar

• PFC Fan
  • PDA: Jiayu G2H 1Gb
  • PDA ROM: MAUI. 11AMD.W12.22.SP.V5
« Reply #196 Dátum: 2013, 06 04, 20:24:59 »
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám az android 4.1.2-es verzióval.Nem akarja betölteni egyik böngésző sem az adf.ly oldalt.Scriptek és cookiek engedélyezve.Elöző verzióknál ez a probléma nem volt.
Üdv. jukar

Nem elérhető Georgexy

• PFC Fan / BDW Team / Nokiaprogramok.hu
  • Navigáció / Navigation: Igo Primo WinCE / Igo Primo Android
  • PDA: Oppo Find 7 / Oppo R7 / HTC 10 / Wayteq 980BT
  • PDA ROM: Sense 8 / Nameless Find 7 / Color OS 2.1
« Reply #197 Dátum: 2013, 08 11, 09:57:38 »
Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy egy androidos medialejátszóra (R-K42) mennyi HDD-t tudok rákötni egyszerre. Van egy elosztóm is ami külön tápcsatis is. Csak azért kérdezem, mert folyamatosan leválasztja a vinyókat majd újracsatlakozik. Elég idegesítő.  Vagy egy 2TB-s 3,5" WD vinyó egy 1 TB-s 3,5"  egy 750 GB-es 2,5"-os egy 500 GB-os 3,5"-os és egy 160 Gb-os 2,5"-os. Ezeket kellene rákötni egyszerre. Valamint egy Logitec vezeték nélküli egér és billyentyűzet párost. De sajna kettőnél többet egyszerűen nem akar elfogadni csak rövid pillanatokra.

Köszi

Nem elérhető sinesz

• PDA: Samsung Galaxy S4 I9505 Telenor
  • PDA ROM: ANDROID 4.4.2 Telenor
« Reply #198 Dátum: 2013, 09 15, 16:12:46 »
Sziasztok! Váltani szeretnék. Van olyan gyártó, mint a samsung, hogy vissza lehet állítani gyárira a készüléket mókolás után? Andrid. Ja és megbízható legyen a szervizháttere! Köszönöm.

Küldve az én GT-I9100-emről

Nem elérhető TiaDalma

• Nem: Nő
  • PDA: Samsung S8+ / RIP LG G4 / SE XperiaMini / (RIP:Google Nexus "1." )
  • PDA ROM: Gyári / Imperium v13.0 (MM) / exMIUI 3.2.22 (4.0.4)
« Reply #199 Dátum: 2013, 09 16, 16:01:20 »
Sziasztok, kérdeznék ...

Nokia kihangosítón soha nem fog az android rendszer zenével (rendes csengőhangon) csörögni?

Köszi  :ima: O->-
"Legyen hát minden percnek egy kicsiny bája,
s minden napnak egy méltó folytatása..."(Nefikó)