Hát, nem tul nagy a mozgás...
Mire rászánom magam egy rom-frissítésre, már eltemetnek
a leírás nem tőlem származik, de én ez alapján telepítek:
"0. HardSPL.
1. Minden szinkronizálása MyPhone-al.
2. SIM és SD kártya ki.
3. A legutolsó Original HTC ROM feltöltése. Manila Home képernyőig hagyni, hogy eljusson (skip, skip, skip... finish stb...)
4. HardReset. Hangerő gombokat (le és fel) egyszerre megnyomni és nyomva tartani, közben bekapcsolni. Amikor kérdi, hangerő-fel gombbal elindítani a HardResetet, majd ha végzett ugyan ezzel a gombbal újraindítani a telefont.
5. A feltölteni kívánt új főzött rom.
6. Kikapcsolni a telefont.
7. SIM és SD vissza. Itt még NEM szabad elindítani a telefont!!!!
8. HardReset. Hangerő gombokat (le és fel) egyszerre megnyomni és nyomva tartani, közben bekapcsolni. Amikor kérdi, hangerő-fel gombbal elindítani a HardResetet, majd ha végzett ugyan ezzel a gombbal újraindítani a telefont.
9. Adatok visszaállítása MyPhone-al
10. Programok ízlés szerinti telepítgetése
+1 Utóbbit, ha a főzött ROM olyan akkor lehet úgy is csinálni, hogy az SD kártyán előre elkészített Autoinstall könyvtárba másolt .cab-ek telepűlnek... Ezért van szükség a 7-es lépésre. Értelem szerűen, ha nincs ilyen megoldás a főzött ROM-ban akkor a 7-es lépés ráér a 8-as után."
remélem tudtam segíteni.
ja, 2 dolog kimaradt.
shell nevű program:
nekem is nagyon tetszett, feltettem, de iszonyatosan lelassítja a készüléket.
én a Cookie Home Tab, illetve Editort ajánlom, abból is a korábbi 1.7-es verziót, mivel az kevésbé terheli a PDA-t.
ROM:
én főzött romot ajánlok minden képen.
nagyon jó PISZTA romja, gyors, szép, és magyar.
az xda-n egyébként sok főzött romot találsz, és spec most az ENERGY romot használom.
de ez ízlés kérdése.
tedd fel az egyiket, majd a másikat, majd a harmadikat , és próbálgasd.
hidd el mindenki így tette.