sziasztok!
Vissza olvasgattam, de akadna pár kérdésem mivel régen lecsengett a Desire root és a legtöbb cikk amit olvastam elég réginek tűntek, meg nincs 2 egy forma. Hátha akad valami gyorsabb, biztonságosabb, egyszerűbb módszer, de ez persze szubjektív, bízok benne tud valaki segíteni.
Adatok.: T-mobile előfizetés, Froyo, PVT 4 ship s-on, erase size 20000, HBOOT 0.93.0001
1, Gold card kell-e vagy az már, nem?
2, PVT 4 manapság mennyire kavar be? Kell-e amonra vagy valami hasonló megoldás?
3, Van-e valami teljesen szájbarágós mai szemmel is helyt álló leírás amire nem mondja senki, hogy kövület mert sok ilyennel találkoztam.
Hirtelen ezek jutottak eszembe, Sajnos valahol azt írják, hogy bizonyos hboot szám alatt azt töltsem le, bizonyos szám alatt meg amazt, máshol semmi ilyesmit nem kérnek. Van ahol hboot drivert kell felrakni, van ahol hasonlót sem említenek. Elnézést ha ezeket kérdezte már valaki, vagy van rá válasz, de annyira sok most ez hirtelen ahogy olvasgatom, hogy muszáj tiszta vizet önteni a bizonyos pohárban. Előre is köszönöm a segítséget és az időt.