Sziasztok. Elerkezett a pillanat, soha tobbet simbian. Kineztem magamnak ezt a telot, olvasgattam a forumot de konkret valaszt a kerdesemre nem talaltam. Ha root-olom a keszuleket elvesztem-e a garanciat, illetve el lehet-e rontani a root-olassal visszavonhatatlanul? A masik kerdesem, letezik az, hogy a telefonnak csak 512mega a memoriaja? Van egy 8 gigas micro sd-m eleg az a mindennapi hasznalatra?
Szia!
Rootolt keszulekre megvonhatjak a garanciat, de a rootolas visszacsinalhato, ha visszateszel egy gyari ROM-ot. Ha annyira behal, hogy nem lehet visszatenni a gyarit, akkor jo esellyel a szervizben se fogjak tudni kideriteni, hogy milyen szoftver volt rajta...
Ha a rootolast jol csinalod, akkor nem megy tonkre, de felkeszuletlenul belevagni nem erdemes a dologba, mert eljuttathatod olyan allapotba, amibol te nem fogod tudni visszahozni, illetve a rootolassal olyan jogokat szerzel, amivel a keszulek lelket is haza lehet vagni (ezt mondjuk egy nandroid backup szerintem orvosolhatja, aha van)
Valoban 512 Mb memoriaja van. amibol kb 130MB hasznalhato fel szabadon.
8 GB szerintem eleg, ha amugy is megvan. Legfeljebb kevesebb filmet tarolsz majd rajta