Tanultam belőle gondolhatod...arra gondoltam mikor nem jött válasz (segitség) arra a kérdésemre hogyan lehet pontosan romot frissiteni és nekiáltam mondom nem lehet azért annyira bonyolult,wipe-olni csak a recovery-ből tudok itt van kettő lehetőség wipe data/factory reset és a wipe cache partition melyikre kattintsak rá és utána hogyan tovább??? hogy újra életet leheljek bele
Wipe témában már válaszoltam, nem írom le újra a kedvedért sem, nem a dedóban vagyunk
. Minden custom romhoz ex3 partíció kell, különben nem megy!!! Először is partícionálni kell a kártyát. Ezt most már csak kártyaolvasóban tudod megtenni, mivel nem bootol be a desire. Erre alkalmas pl. a paragon partition manager pro, amivel létre tudsz hozni egy 512MB-os ext3 partíciót. Ezután visszarakni a kártyára a leendő romot, mivel, ha jól emlékszem a manager le is formázza a kártyát, így törlődnek az adatok. De ebben nem vagyok biztos, nem emlékszem pontosan, az is lehet, hogy megmaradnak. A többit meg már leírtam. Van még olyan lehetőség, hogy a gyári RUU exe-s romot felrakni, de azt nem tudom, hogy felmegy-e úgy, hogy nincs bebootolva az oprendszer. Esetleg lehet egy zip-est keresni.