2024, 12 19, 12:09:19

Szerző Téma: Root  (Megtekintve 189420 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető unicumnext

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S6 Edge
  • PDA ROM: Stock
Re: Root
« Reply #375 Dátum: 2010, 08 10, 08:50:54 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Most délután raktam fel recoveryből, a 4.0-ásat kihagytam. Sokat nem tudok róla mondani, különösebbet nem vettem észre eddig az előző verzióhoz képest. Nagyon nyúzni nem tudom a készüléket, mert ugyebár alaplapcserére várok (nincs alkatrész, ezért nem hagytam ott) és miután erősebb használattól (főleg net + töltés) bemelegszik a készülék állandóan újraindul.

Ja a radio -t hagytam a legújabbat (20-as végű) és wipe-ot sem csináltam. Csak egyszerűen ráflasheltem az előző verzióra (3.4a).

Mit csináltál szegény Desire-vel hogy alaplapot kell benne cserélni???
Alcatel One Touch > Alcatel 311 > Alcatel 512 > Siemens C55  > Sharp GX17 > SonyEricsson W300i > SonyEricsson K850i > Samsung Omnia i900 > HTC Desire > Samsung Galaxy SII > HTC One X > HTC ONE >> Samsung Galaxy S6 Edge

Galaxy Tab 10.1v > Nexus 7 3G >> nincs

Nem elérhető kosturica

• Music man
  • Navigáció / Navigation: Sygic, IGO
  • PDA: Xiaomi MI 5S Plus 6GB/128GB
  • PDA ROM: MIUI8.7.3.2 dev Global
« Reply #376 Dátum: 2010, 08 10, 09:33:35 »
Biztos Bios-t akart frissíteni :D!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
  • PDA: Samsung Galaxy S9+
« Reply #377 Dátum: 2010, 08 10, 09:49:30 »

Semmit, csak használtam. Mondták az E-Care-ben, hogy már volt másnak is ilyen problémája és alaplap cserével meggyógyult.

Nem elérhető unicumnext

« Reply #378 Dátum: 2010, 08 10, 10:01:59 »
Semmit, csak használtam. Mondták az E-Care-ben, hogy már volt másnak is ilyen problémája és alaplap cserével meggyógyult.

Jó tudni ha ilyen problémám lesz  ;)
Alcatel One Touch > Alcatel 311 > Alcatel 512 > Siemens C55  > Sharp GX17 > SonyEricsson W300i > SonyEricsson K850i > Samsung Omnia i900 > HTC Desire > Samsung Galaxy SII > HTC One X > HTC ONE >> Samsung Galaxy S6 Edge

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #379 Dátum: 2010, 08 10, 10:06:23 »
Jó tudni ha ilyen problémám lesz  ;)

Nam olyan rég kezdte el csinálni, először azt hittem, hogy rom vagy radio, de aztán egyre sűrűbben (kb. 10-15 perc 3G net, na meg amikor úgy használom, hogy töltőn van amivel ugye szintén melegszik). Aztán felhívtam az E-Care-t és akkor mondták, hogy igen, volt már ilyen. Ez van, nekem ez az első pda-m, amivel problémám van.

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #380 Dátum: 2010, 08 14, 15:55:02 »
Itt van a legegyszerűbb, ki-be kapcsolható root:

Universal Androot v1.6.1 (freeware)
Requirements: Android
Overview: Universal Android Root or Universal Androot is a android apps that lets you to root your android phone

Universal Androot root process is to exploit write UI through the back door and allow users to root by simply click on the “Root” button or press on “UnRoot” button to restore original state. It is so simple, enjoy the painless root process! Doesn’t need computer and complex instructions.

Change Log
Tattoo support ! (Thanks bool_s@XDA for the unprotected system partition solution)
Superuser update to version 2.3.1
Clean up unnecessary temp file after root / unroot process.

More Info:
Code:

Download Instructions:

Mirrors:
You are not allowed to view links. Register or Login ... 1.apk.html

Támogatott készülékek:
Google Nexus One (2.2)
HTC Hero (2.1)
HTC Magic (1.5)
Dell Streak (2.1)
Motorola Milestone (2.1)
Motorola XT701
Motorola XT800 (2.1)
Motorola ME511
Sony Ericsson X10 (1.6)
Sony Ericsson X10 Mini Pro (1.6)
Acer Liquid (2.1)
Vibo A688 (1.6)

Nem támogatottak:
Samsung i9000 (Galaxy S)
Samsung i6500U
HuaWei U8220
HTC Desire / Legend / Wildfire
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #381 Dátum: 2010, 08 14, 16:47:02 »
Itt van a legegyszerűbb, ki-be kapcsolható root:

.....................

Támogatott készülékek:
Google Nexus One (2.2)
HTC Hero (2.1)
HTC Magic (1.5)
Dell Streak (2.1)
Motorola Milestone (2.1)
Motorola XT701
Motorola XT800 (2.1)
Motorola ME511
Sony Ericsson X10 (1.6)
Sony Ericsson X10 Mini Pro (1.6)
Acer Liquid (2.1)
Vibo A688 (1.6)

Nem támogatottak:
Samsung i9000 (Galaxy S)
Samsung i6500U
HuaWei U8220
HTC Desire / Legend / Wildfire

Tehát számunkra ez még használhatatlan. Ezért is nem raktam még be a FAQ-ba.

Nem elérhető unicumnext

« Reply #382 Dátum: 2010, 08 14, 17:45:23 »
Tehát számunkra ez még használhatatlan. Ezért is nem raktam még be a FAQ-ba.

De jó kis program lesz, ha Desire is támogatott lesz.  :ima:

Nem elérhető torril

• PDA: SGN2, Asus TF701t
  • PDA ROM: DN3 v4 RC2 (Ditto)
« Reply #383 Dátum: 2010, 08 14, 19:43:58 »
Itt:
Mod: :warez:

Ezt írják:

Overview: Universal Android Root or Universal Androot is a android apps that lets you to root your android phone:Nexus One(2.2), HTC Hero(2.2),HTC Desire(2.2), Motorola Milestone(2.1), Motorola Milestone XT701(2.1) with easiest way.

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #384 Dátum: 2010, 08 14, 20:52:47 »
Itt:
 Mod: :warez:
Ezt írják:

Overview: Universal Android Root or Universal Androot is a android apps that lets you to root your android phone:Nexus One(2.2), HTC Hero(2.2),HTC Desire(2.2), Motorola Milestone(2.1), Motorola Milestone XT701(2.1) with easiest way.

A prohardveren többen is írták, hogy nem működött nekik. Próbáljok ki, ha működik, akkor mehet a FAQ-ba.

Nem elérhető lfarkas

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: Google Maps, Waze
  • PDA: LG G5
  • PDA ROM: 7.0
« Reply #385 Dátum: 2010, 08 15, 00:00:07 »
A prohardveren többen is írták, hogy nem működött nekik. Próbáljok ki, ha működik, akkor mehet a FAQ-ba.
Feltettem! Kárt nem okozott, de jót se! Nekünk  (HTC Desire) ez még nemjött be! :( 
Üdv !

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #386 Dátum: 2010, 08 15, 08:56:23 »
Mod:  :warez:

Ezt írják:

Direkt kihagytam ezt a részét, és ha egy picikét tovább olvastál volna, akkor láthattad volna azt a készülék listát, amit én is közzé tettem :p! Azt meg tudod, hogy még ezenkívül miért nem linkeltem azt az oldalt :hmm:?

Nem elérhető lfarkas

• DOUBLE CLUB
« Reply #387 Dátum: 2010, 08 15, 22:50:17 »
Direkt kihagytam ezt a részét, és ha egy picikét tovább olvastál volna, akkor láthattad volna azt a készülék listát, amit én is közzé tettem :p! Azt meg tudod, hogy még ezenkívül miért nem linkeltem azt az oldalt :hmm:?
Egyáltalán a Froyo- t lehet,vagy szabad Root-olni?
Üdv !

Nem elérhető kosturica

• Music man
« Reply #388 Dátum: 2010, 08 16, 07:22:56 »
Egyáltalán a Froyo- t lehet,vagy szabad Root-olni?

FroYo-t Desire-n (mert gondolom erre célzol ;)) egyelőre nem lehet root-olni!

Nem elérhető lfarkas

• DOUBLE CLUB
« Reply #389 Dátum: 2010, 08 16, 13:41:21 »
FroYo-t Desire-n (mert gondolom erre célzol ;)) egyelőre nem lehet root-olni!
Kösz szépen! Ez nem jó hír! :'( Vagyis konyhai FroYo a megoldás? Vagy várok!
Hm? :ima:
Üdv !

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #390 Dátum: 2010, 08 16, 18:10:12 »
Kösz szépen! Ez nem jó hír! :'( Vagyis konyhai FroYo a megoldás? Vagy várok!
Hm? :ima:
Az a baj, hogy ha ár éltél az OTA frissítéssel, és hivatalos gyári 2.2 van fent, akkor nem tudsz rootolni, és emiatt főzött ROMot sem tudsz feltenni.
Pontosabban, ahogy kosturicának sikerült HBoot downgrade után a rootolás, úgy mehet, de az egyelőre nem egy életbiztosítás... Mármint azt mondják az okosok, hogy általában nem lehet tönkretenni az Androidot, de a HBoot macerálása kockázatos  :(

Nem elérhető lfarkas

• DOUBLE CLUB
« Reply #391 Dátum: 2010, 08 16, 22:42:06 »
Az a baj, hogy ha ár éltél az OTA frissítéssel, és hivatalos gyári 2.2 van fent, akkor nem tudsz rootolni, és emiatt főzött ROMot sem tudsz feltenni.
Pontosabban, ahogy kosturicának sikerült HBoot downgrade után a rootolás, úgy mehet, de az egyelőre nem egy életbiztosítás... Mármint azt mondják az okosok, hogy általában nem lehet tönkretenni az Androidot, de a HBoot macerálása kockázatos  :(
Köszi a válaszokat! Akkor a gyári FroYo-val "bebiztosítottam" magamnak, hogy kalodából figyelhessem a szakácsok inycsiklandózó konyhaművészetét. Remélem egyszercsak feloldozást kapok és harmadolják az önkéntes büntit.
Üdv !

Nem elérhető ramy

• Navigáció / Navigation: Igo..
  • PDA: Sgs5
  • PDA ROM: Droid 4.4.2
« Reply #392 Dátum: 2010, 08 16, 23:23:57 »
Köszi a válaszokat! Akkor a gyári FroYo-val "bebiztosítottam" magamnak, hogy kalodából figyelhessem a szakácsok inycsiklandózó konyhaművészetét. Remélem egyszercsak feloldozást kapok és harmadolják az önkéntes büntit.

Sajna így van,aki biztonságra vágyik.. :)
Én azért azt gondoltam,mikor kijött a gyári Froyo,h pik pak lesz root hozzá! Ezért is toltam fel,de utólag bevalva már bánom! Marad a biztonság és a várakozás.   :(

Nem elérhető pzoley

• Navigáció / Navigation: HTC Desire, Pocket Loox 560
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: 2.09.405.8
« Reply #393 Dátum: 2010, 08 17, 19:47:11 »

Szia! Azért én csak megkérdezném, hogy a 2.2 -nél hogy került fel a 0.92 HBOOT ? A HTC nem fél OTA-n keresztül frissíteni pl. a HBOOt-ot is ??
Szerintem csak a root miatt változtattak a HBOOT-on.

Nem elérhető unicumnext

« Reply #394 Dátum: 2010, 08 22, 14:33:56 »

Szia! Azért én csak megkérdezném, hogy a 2.2 -nél hogy került fel a 0.92 HBOOT ? A HTC nem fél OTA-n keresztül frissíteni pl. a HBOOt-ot is ??
Szerintem csak a root miatt változtattak a HBOOT-on.

Előtte tesztelik az ilyen frissítéseket, ők se ma kezdték  :D

Nem elérhető DaN

• PDA ROM: AuraxTSense v7.6.1
« Reply #395 Dátum: 2010, 09 08, 11:26:17 »
Sziasztok!

Még mielőtt más is küzdene 8 órát az új SLCD-vel szerelt 2.2-es rootolással, megosztom az éjszaka tapasztalatait :) Annak ellenére hogy hónapok óta olvasgatom a Desire fórumot, tegnap a vásárlás után valamiért frissítettem gyári 2.2 ROM-ra, ezzel 0.92-es hboot-ot is kaptam, amire nincsen még root. Neki is álltam az itt is olvasható módszerrel downgradelni, ám a bootloader mikor elkezdte felrakni a PB99IMG-t a kártyáról akkor minden elsötétült, a kijelző tovább nem működött (nem támogatja az SLCD-t...).
A Desire-->brick konverziót én még azzal tetőztem, hogy miután semmire nem reagált, az akksit is kivettem. Mint utólag kiderült ezzel megszakítottam a frissítést...
Szerencsére egy gyári RUU 2.2 ROM-ot sikerült visszarakni rá, majd a talált leírás (You are not allowed to view links. Register or Login) alapján "vakon" elkezdtem downgradelni. Ezzel elment úgy 2 óra mire sikerült az USB debugging beállítása :)
Ezután visszaraktam a gyári 2.2 RUU ROM-ot, mert megtaláltam a tökéletes megoldást!

A gyári Desire SLCD 2.2 downgrade ez alapján a leírás alapján gyorsan, egyszerűen megtehető. Így a 0.92 bootloader 0.83 lesz, ezután unrevoked-el simán megy a root. A leírás: You are not allowed to view links. Register or Login.

Nem elérhető lfarkas

• DOUBLE CLUB
« Reply #396 Dátum: 2010, 09 08, 12:12:27 »
Sziasztok!

Még mielőtt más is küzdene 8 órát az új SLCD-vel szerelt 2.2-es rootolással, megosztom az éjszaka tapasztalatait :) Annak ellenére hogy hónapok óta olvasgatom a Desire fórumot, tegnap a vásárlás után valamiért frissítettem gyári 2.2 ROM-ra, ezzel 0.92-es hboot-ot is kaptam, amire nincsen még root. Neki is álltam az itt is olvasható módszerrel downgradelni, ám a bootloader mikor elkezdte felrakni a PB99IMG-t a kártyáról akkor minden elsötétült, a kijelző tovább nem működött (nem támogatja az SLCD-t...).
A Desire-->brick konverziót én még azzal tetőztem, hogy miután semmire nem reagált, az akksit is kivettem. Mint utólag kiderült ezzel megszakítottam a frissítést...
Szerencsére egy gyári RUU 2.2 ROM-ot sikerült visszarakni rá, majd a talált leírás (You are not allowed to view links. Register or Login) alapján "vakon" elkezdtem downgradelni. Ezzel elment úgy 2 óra mire sikerült az USB debugging beállítása :)
Ezután visszaraktam a gyári 2.2 RUU ROM-ot, mert megtaláltam a tökéletes megoldást!

A gyári Desire SLCD 2.2 downgrade ez alapján a leírás alapján gyorsan, egyszerűen megtehető. Így a 0.92 bootloader 0.83 lesz, ezután unrevoked-el simán megy a root. A leírás: You are not allowed to view links. Register or Login.

Köszönjük, jól jöhet az új készülék tulajoknak! Mond csak, milyen az SLCD az  Amoled-hez hasonlítva?????????
Üdv !

Nem elérhető DaN

• PDA ROM: AuraxTSense v7.6.1
« Reply #397 Dátum: 2010, 09 08, 14:58:40 »
Köszönjük, jól jöhet az új készülék tulajoknak! Mond csak, milyen az SLCD az  Amoled-hez hasonlítva?????????

Hasonlítási alapom nincs, Amoled-es Desire nem volt a kezemben. Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, bár napsütés nem volt sok hogy megnézzem úgy ;)

Nem elérhető Sharp

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
    • SchmidtShop portál
« Reply #398 Dátum: 2010, 09 08, 15:06:22 »

Köszönjük az infót, úgy látom ez mind a két kijelzőhöz szerelt készülékhez jó, amint tudom átírom a leírást. :ok:

Nem elérhető lfarkas

• DOUBLE CLUB
« Reply #399 Dátum: 2010, 09 08, 21:28:11 »
Sharp és Csapata!
AuraxTSense v7.6.1 feltettem.
Kérdésem: Ezt szabad, lehet,kell ROOT-olni????
Köszi előre is!
Üdv !