Ez a legjobb,legérthetőbb,tömör leírás!Köszönöm szépen!
Már meg is csináltam!
Tudnál esetleg egy hasonlóan megírt pár sort ROM cseréről is?
Kipróbálnám a MIUI-t,meg a Cyanogent is,meg amit esetleg ajánlotok!
Előre is köszönöm!
Update:
Az igényekről nem írtam.Természetesen a memóriát szeretném sdre tenni,mert mint tudjuk ezt hamar be lehet lakni,nekem is sikerült már kinőni.Az aksiidő is fontos lenne,mert bár hiába vettem duplaaksit hozzá,még így is előfordul,hogy keveslem amit bír(pl.ókertorna alatt,zenehallgatás,netezés,stb,10-12óra alatt lemerül).
Bocs, nem jártam erre mostanában. Szóval:
Feltételezem, csak S-OFF-oltás és ROOT-oltál (és nem cseréltél HBOOT-ot, pl: AmonRA, CM7R2), valamint telepítetted a custom recovery-t (CWM).
Javaslom az xda-developers forumot, valamint pzoley oldalát (pzoley.matraszele.hu) megnézni, olvasni a jellemzőket, hozzászólásokat a tapasztalatokról, stb. Pzoley oldalán olvashatsz a különböző adatkezelési scriptekről (A2SD, DATA2SD, stb.).
- a kiválasztott ROM-ot letöltöd;
- átmásolod az SD-re;
- Recovery
- Backup and Restore, Backup (csak azért, hogy ha valami nem sikerülni, visszaállítás a Restore-ral, de úgyis menni fog
)
- Full wipe, azaz
1, wipe data/factory reset (biztos? -> yes, trackpad-del lehet navigálni, lenyomva okézni)
2, wipe cache (biztos? -> yes, trackpad-del lehet navigálni, lenyomva okézni)
3, Advanced => wipe dalvik cache (biztos? -> yes, trackpad-del lehet navigálni, lenyomva okézni)
- Ezek után Install zip from SD
- choose zip from SD
- Kiválasztod (trackpad), és kezdődik a telepítés
Miután végzett, a Recovery-ben leszel => Reboot system now
Egy kis türelemre lesz szükséged, egyes ROM-oknak sok idő kell (15-20 perc).
Éppen most csinálom én is, remélem érthető. Ha nem, írj.
A többiek is nyugodtan szóljanak hozzá.
Egyébként én személy szerint a Sense ROM-okat szeretem, eddig csak azokat használtam.
Sok sikert!!!