Szia,
ez szerintem USB bricked lett, azért nem látja az sd kártyát sem.
itt utána nézhetsz a megoldásnak, ha az a baja:
You are not allowed to view links.
Register or Login
Üdv,
Imre
Az itt leírtak jók,de bonyolult!
hála isten már nincs varia,én még a 2.2 desirémen végig toltam az amonra-t is és egyből utána a unrevoked flasht is,semmi baj nem volt!
de
nem kell semmi külön flash meg szórakozás
szedd le az adb-t!csomagold ki egy mappába
szedd le a HTC sync-et,telepitsd fel
majd a programok törlésénél töröld is le,de csak a HTC sync-et
driver és a másik az maradjon!
ha ez meg van akkor kövesd az utvonalat amit leírok:
start menü-vezérlópult-Rendszer és biztonság-rendszer,ha itt vagy bal oldalon van az Eszközkezelő,katt ré
most dugd rá a telód a gépre,legyen bekapcsolva az USB debuging a telefonodban,majd ha ez meg van akkor lát egy android eszközt,az eszközön jobb egér gomb és frissités,az alsót vállaszd ami kijön,azaz te keresd meg a drivereket,azaz azt a mappát ahol a kicsomagold adb van,frissitse le,ezzel látja a telefonod,azt hiszem kiírja MyHTC
ekkor töltsd le és ezt használd:http://revolutionary.io/
itt vállaszd ki a telód,HTC desire vállaszd ki melyik HBOOT-ot használod,ird be a Serialt,a telefonod seriálját,generálj egy kulcsot,azt jegyezd fel valahova.telo maradjon a gépen folyamtosan!
majd a letöltött csomagot bontsd ki és indítsd el,dos ablakban fut a dolog,amikor kéri a serialt írd is be, ki is kapcsolja a telefonod,látod hogy az S-ON S-OFF-ra vűlltozik majd dos ablakban kérdezi akarod e a recovery-t telepiteni,akard azaz nyomj y
kész vége,ki van oldva a telefonod azaz S-OFF és recovery is van rajta.