Sziasztok!
Már több fórumra is felírtam ugyanezt. Aki máshol is találkozott vele, annak szíves elnézését kérem.
Tegnap bátran és nagy kedvvel vágtam neki a Desire-em rootolásának, ami sikerült is gyorsan az unrevoked3 módszerrel, problémamentesen. Azonban miután újraindult a telefon nem volt hálózatom, és azt a tanácsot kaptam (illetve olvastam interneten), hogy frissítsem a radio-t. Ezt megtettem, de ezután már az sd-kártyát sem ismerte fel (kártyaolvasóval a számítógépen rendben van).
Ezután próbáltam előről kezdeni az egészet, helyette annyit kaptam, hogy bejött egy feketés-szürkés HTC logo, alatta egy zöld állapotcsíkkal a képernyőn. Az végigfutott és azóta nem kapcsolt be. Nem reagál se a power+ volume up vagy volume down-ra (nem kapok boot menüt), néha rezeg egyet.
Csatlakoztatva egy olyan géphez, amire azelőtt nem volt még, az xp kiadja az új driver varázslót (magyarán látja a készüléket), de azon kívül semmi.
Épp azon kezdtem el gondolkodni, hogy fogom a papírjaival és visszaviszem a T-hez, hogy egyszercsak nem akart bekapcsolni és adjanak egy másikat, de nem tudom van-e hozzá képem
Hasonló probléma valakinél?
Tapasztalatok a T-Mobile-lal? Gondolom, ha megemlítem azt a szót, hogy Root szó sem lehet bármilyen garanciáról...