2024, 12 21, 07:20:43

Szerző Téma: Root  (Megtekintve 189498 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Borote

• Nem: Férfi
  • PDA: HTC Desire
  • PDA ROM: [CoolSense] Cool Droid v3 2.3.4
Re: Root
« Reply #1000 Dátum: 2011, 08 02, 18:40:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Na megpróbáltam rootolni a desirem!
Elvileg mindent ahogy kell!
Unvroked ok
usb driver ok
Amon-ra beállít
Teló charge only
usb debug ok
program indít
menet közben megáll package install erroral

Valaki ötlet?

Pontosan ezt írja ki, hogy 'package install error'? Rákeresve nem sok mindent találtam :D (6 találat az elég halvány).

Nem elérhető Borote

« Reply #1001 Dátum: 2011, 08 02, 18:56:04 »
Pontosan ezt írja ki, hogy 'package install error'? Rákeresve nem sok mindent találtam :D (6 találat az elég halvány).

Fene egye meg... nem tudom már szerkeszteni :P
Na azt akartam még hozzátenni, hogy ha van lehetőséged, akkor használj linuxot vagy mac-et, akkor nem kell szenvedned a driverezéssel :)

Nem elérhető Borote

« Reply #1002 Dátum: 2011, 08 02, 19:07:20 »
Fene egye meg... nem tudom már szerkeszteni :P
Na azt akartam még hozzátenni, hogy ha van lehetőséged, akkor használj linuxot vagy mac-et, akkor nem kell szenvedned a driverezéssel :)

Jól meg leszek büntetve floodolásért....
Szóval még egy fontos dolog: az application menüben az Unknown Sources-t pipáld ki, hogy tudjon programot telepíteni az unrevoked :)

Nem elérhető Tboy

• PDA: Galaxy S2 I9100
  • PDA ROM: 4.1.2 Jelly Bean
« Reply #1003 Dátum: 2011, 08 02, 19:27:14 »
Na úgy néz ki sikerült a root!
Én voltam béna,mert nem hboot módban tettem fel az illesztőprogramot!:)))
De mostmár úgy néz ki jó minden!
Most hogy rootolva van,hogy is tudnék mentést csinálni a mostani rendszerről? Tehát backupot?
Még egy hülye kérdés most,hogy rootoltam ezzel csak azt értem el,hogy tudok majd custom romokat feltenni,meg lett egy Superuser permission menü amiben nincs semmi!?

Tudom kicsit noob kérdések de pls!:)

Nem elérhető Borote

« Reply #1004 Dátum: 2011, 08 02, 19:38:36 »
Na úgy néz ki sikerült a root!
Én voltam béna,mert nem hboot módban tettem fel az illesztőprogramot!:)))
De mostmár úgy néz ki jó minden!
Most hogy rootolva van,hogy is tudnék mentést csinálni a mostani rendszerről? Tehát backupot?
Még egy hülye kérdés most,hogy rootoltam ezzel csak azt értem el,hogy tudok majd custom romokat feltenni,meg lett egy Superuser permission menü amiben nincs semmi!?

Tudom kicsit noob kérdések de pls!:)

Használhatsz root jogot igénylő programot és telepíthetsz custom ROM-okat.
Illetve van recovery-d, amiben még csinálhatsz ezt azt :) Pl onnan tudod backup-olni a jelenlegi rendszert :)

Nem elérhető atravel

• TOPIKGAZDA
  • PDA: SGS2
  • PDA ROM: CM10.1
« Reply #1005 Dátum: 2011, 08 03, 21:32:45 »
Jól meg leszek büntetve floodolásért....
Szóval még egy fontos dolog: az application menüben az Unknown Sources-t pipáld ki, hogy tudjon programot telepíteni az unrevoked :)
a flood nem ez, annak a napokban láthattuk iskolapéldáját...
amúgy a segítő szándékú írásokért még a legbanéhesebb moderátorok sem szólnak :D

nem akarod szépen összeszedni, leírni a rootolásról szóló gondolataidat, mert még mindig napi szinen kérdés, és mindig te írod meg a válaszokat. Akkor elég lenne csak linkelni a hszt, vagy cikket ;)

Nem elérhető Borote

« Reply #1006 Dátum: 2011, 08 03, 22:13:34 »
a flood nem ez, annak a napokban láthattuk iskolapéldáját...
amúgy a segítő szándékú írásokért még a legbanéhesebb moderátorok sem szólnak :D

nem akarod szépen összeszedni, leírni a rootolásról szóló gondolataidat, mert még mindig napi szinen kérdés, és mindig te írod meg a válaszokat. Akkor elég lenne csak linkelni a hszt, vagy cikket ;)
[/quote

Gondoltam már rá, hogy összeszedem és beteszem aláírásnak :D
Csak rettentő lusta vagyok... de lehet, hogy a napokban megcsinálom, most még új tapasztalatokkal is gyarapodtam :)

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
  • PDA: HTC Desire S
  • PDA ROM: Andromadus Test builds - CM10.1[10]
« Reply #1007 Dátum: 2011, 08 05, 12:30:39 »
Sziasztok!

Már több fórumra is felírtam ugyanezt. Aki máshol is találkozott vele, annak szíves elnézését kérem.

Tegnap bátran és nagy kedvvel vágtam neki a Desire-em rootolásának, ami sikerült is gyorsan az unrevoked3 módszerrel, problémamentesen. Azonban miután újraindult a telefon nem volt hálózatom, és azt a tanácsot kaptam (illetve olvastam interneten), hogy frissítsem a radio-t. Ezt megtettem, de ezután már az sd-kártyát sem ismerte fel (kártyaolvasóval a számítógépen rendben van).

Ezután próbáltam előről kezdeni az egészet, helyette annyit kaptam, hogy bejött egy feketés-szürkés HTC logo, alatta egy zöld állapotcsíkkal a képernyőn. Az végigfutott és azóta nem kapcsolt be. Nem reagál se a power+ volume up vagy volume down-ra (nem kapok boot menüt), néha rezeg egyet.
Csatlakoztatva egy olyan géphez, amire azelőtt nem volt még, az xp kiadja az új driver varázslót (magyarán látja a készüléket), de azon kívül semmi.
Épp azon kezdtem el gondolkodni, hogy fogom a papírjaival és visszaviszem a T-hez, hogy egyszercsak nem akart bekapcsolni és adjanak egy másikat, de nem tudom van-e hozzá képem
Hasonló probléma valakinél?

Tapasztalatok a T-Mobile-lal? Gondolom, ha megemlítem azt a szót, hogy Root szó sem lehet bármilyen garanciáról...

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #1008 Dátum: 2011, 08 05, 12:42:52 »
Sziasztok!

Már több fórumra is felírtam ugyanezt. Aki máshol is találkozott vele, annak szíves elnézését kérem.

Tegnap bátran és nagy kedvvel vágtam neki a Desire-em rootolásának, ami sikerült is gyorsan az unrevoked3 módszerrel, problémamentesen. Azonban miután újraindult a telefon nem volt hálózatom, és azt a tanácsot kaptam (illetve olvastam interneten), hogy frissítsem a radio-t. Ezt megtettem, de ezután már az sd-kártyát sem ismerte fel (kártyaolvasóval a számítógépen rendben van).

Ezután próbáltam előről kezdeni az egészet, helyette annyit kaptam, hogy bejött egy feketés-szürkés HTC logo, alatta egy zöld állapotcsíkkal a képernyőn. Az végigfutott és azóta nem kapcsolt be. Nem reagál se a power+ volume up vagy volume down-ra (nem kapok boot menüt), néha rezeg egyet.
Csatlakoztatva egy olyan géphez, amire azelőtt nem volt még, az xp kiadja az új driver varázslót (magyarán látja a készüléket), de azon kívül semmi.
Épp azon kezdtem el gondolkodni, hogy fogom a papírjaival és visszaviszem a T-hez, hogy egyszercsak nem akart bekapcsolni és adjanak egy másikat, de nem tudom van-e hozzá képem
Hasonló probléma valakinél?

Tapasztalatok a T-Mobile-lal? Gondolom, ha megemlítem azt a szót, hogy Root szó sem lehet bármilyen garanciáról...

Tegyél fel egy gyári RUU-t!
Ezután lesz egy original Desire-jed, amelyet újra rootolhatzs majd...  ;)
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #1009 Dátum: 2011, 08 05, 12:44:15 »
Hogyan is akartad a radioROM-ot frissíteni,
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #1010 Dátum: 2011, 08 05, 12:48:58 »
Íme You are not allowed to view links. Register or Login

Fentről a harmadik, a GSM fejezetben.
Letöltöd a desktopra, adatkábellel osszekotod a készülékkel és elindítod a RUU-t  :hmm:
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #1011 Dátum: 2011, 08 05, 12:53:15 »
Azért nem ártana előtte elolvasgatni itt, a desire topikjaiban, hogyan is mennek a dolgok...  :oops:
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
« Reply #1012 Dátum: 2011, 08 05, 13:01:32 »
Hogyan is akartad a radioROM-ot frissíteni,

Tennék fel gyárit is akár, mostmár bármi jobb lenne... De sajnos semmire nem reagál.
Leírom most, mit csinál pontosan:

Otthoni gépen, amin rootoltam semmit nem ír/jelez a gép csatlakozáskor
Más gépen kijelzi, hogy új hardver, de a telefon akkor sem csinál semmit (Led sem világít)
Ha nem csatlakoztatva kapcsolnám be akkor is semmi, csak néha rezeg egyet
Volumeup/down-nal is ugyanaz mint az előző pontban

A semmit úgy értsd, hogy még a kijelző sem indul be, szóval a boot képernyőig sem tudok eljutni.

A RadioRom-ot egy xda-n található leírás alapján csináltam, és a Rom-ot is onnan szedtem le.

Nem vagyok nagyon pro, de ha látja a gép magát a hardvert az android SDK-val nem tudok belenyúlni (otthon tudnám telepíteni win7-re)? Ja és amit nem említettem x86-os a gépem. Olvastam, hogy okozhat problémát. Na de ekkorát!??

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #1013 Dátum: 2011, 08 05, 13:09:58 »
Tennék fel gyárit is akár, mostmár bármi jobb lenne... De sajnos semmire nem reagál.
Leírom most, mit csinál pontosan:

Otthoni gépen, amin rootoltam semmit nem ír/jelez a gép csatlakozáskor
Más gépen kijelzi, hogy új hardver, de a telefon akkor sem csinál semmit (Led sem világít)
Ha nem csatlakoztatva kapcsolnám be akkor is semmi, csak néha rezeg egyet
Volumeup/down-nal is ugyanaz mint az előző pontban

A semmit úgy értsd, hogy még a kijelző sem indul be, szóval a boot képernyőig sem tudok eljutni.

A RadioRom-ot egy xda-n található leírás alapján csináltam, és a Rom-ot is onnan szedtem le.

Nem vagyok nagyon pro, de ha látja a gép magát a hardvert az android SDK-val nem tudok belenyúlni (otthon tudnám telepíteni win7-re)? Ja és amit nem említettem x86-os a gépem. Olvastam, hogy okozhat problémát. Na de ekkorát!??

Kipróbáltad amit írtam?
Töltsd le a gyári RUU-t!
Kapcsold össze a készülékkel a desktoput.
Futtasd a gyári RUU-t...

Előtte a desktopon nézd meg az eszközkezelőben, hogy mit látsz a készülékből?
A HTC Sync telepítve van a desktopra?
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
« Reply #1014 Dátum: 2011, 08 05, 13:22:28 »
Azért nem ártana előtte elolvasgatni itt, a desire topikjaiban, hogyan is mennek a dolgok...  :oops:

Bocsi, nem állt szándékomban szemetelni. És tényleg próbáltam a fórumokon szétnézni.

Az RUU-s módszer működhet, ahogy olvastam a telepítési módját (You are not allowed to view links. Register or Login - bár ez HD-re van, de gondolom hasonlóképp kell). Ha a gép látni fogja, akkor jó lehet, de sajnos a telefonon semmit nem tudok előhozni.

Otthon próbálkozom délután és visszajelzek.
Amúgy a HTC Sync most nincs fent, úgy kezdte a rootolás leírást, hogy rakjam fel és szedjem le. De azt felrakom. Az eszközkezelőben az otthonin bootloaderként látja. Azt akkor egyidejűleg gondolom uninstallolni kellene. Most nem segít.

Köszi a segítséget!

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #1015 Dátum: 2011, 08 05, 13:27:50 »
Unroot​-RUU​-Disire​-1.15​.405​.4.exe   You are not allowed to view links. Register or Login
Ez is használható a helyreállításhoz!

:olvass: :olvass: :olvass:  You are not allowed to view links. Register or Login
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #1016 Dátum: 2011, 08 05, 13:33:20 »
Bocsi, nem állt szándékomban szemetelni. És tényleg próbáltam a fórumokon szétnézni.

Az RUU-s módszer működhet, ahogy olvastam a telepítési módját (You are not allowed to view links. Register or Login - bár ez HD-re van, de gondolom hasonlóképp kell). Ha a gép látni fogja, akkor jó lehet, de sajnos a telefonon semmit nem tudok előhozni.

Otthon próbálkozom délután és visszajelzek.
Amúgy a HTC Sync most nincs fent, úgy kezdte a rootolás leírást, hogy rakjam fel és szedjem le. De azt felrakom. Az eszközkezelőben az otthonin bootloaderként látja. Azt akkor egyidejűleg gondolom uninstallolni kellene. Most nem segít.

Köszi a segítséget!

Ne a HD-ről olvasgass, mert nem ugyan az a gép, nem ugyanolyanok a lehetőségek!
Miért nem a Desire topikokat olvasod?!
ha ezt tennéd, nem jártál volna így...

Amennyiben a desktopon, az Eszközkezelőben látszik a készülék, fel lehet tolni a gyári RUU-t!
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
« Reply #1017 Dátum: 2011, 08 05, 13:43:19 »

Ne a HD-ről olvasgass, mert nem ugyan az a gép, nem ugyanolyanok a lehetőségek!
Miért nem a Desire topikokat olvasod?!
ha ezt tennéd, nem jártál volna így...

Amennyiben a desktopon, az Eszközkezelőben látszik a készülék, fel lehet tolni a gyári RUU-t!

Rendben és bocsi tényleg, hogy idétlenkedek. Ennyire nem vagyok noob, csak iszonyatosan ideges (és közben dolgozok is).
Akkor remélem jól emlékszek és tényleg látszódik otthon az eszközkezelőben. A linked alapján végignyomom.

Köszönöm még egyszer! Jelentkezek majd feedback-kel.

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
« Reply #1018 Dátum: 2011, 08 05, 13:57:04 »
Rendben és bocsi tényleg, hogy idétlenkedek. Ennyire nem vagyok noob, csak iszonyatosan ideges (és közben dolgozok is).
Akkor remélem jól emlékszek és tényleg látszódik otthon az eszközkezelőben. A linked alapján végignyomom.

Köszönöm még egyszer! Jelentkezek majd feedback-kel.

Ment privi!
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
« Reply #1019 Dátum: 2011, 08 05, 22:30:28 »
Egyelőre még csak helyzetjelentés:
3 órát volt töltőn csak az akksi egy craddle plusz férőhelyében és semmi változás. Néhány helyen olvastam, hogy egy kisütés nem tehet rosszat neki. Felteszem tölteni és valamikor holnap délkörül veszem le. Ha így sem bírom beindulásra, akkor egy új akksit kellene kipróbálni benne. Ha úgysem akkor rinya a T-éknek, hogy milyen selejtes telefont nyomtak a kezembe :)

Amúgy nem is olyan ritka probléma: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető palmon

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Galaxy Note GT-N7000
  • PDA ROM: N7000XXLSC
« Reply #1020 Dátum: 2011, 08 06, 09:34:08 »
Sziasztok.
2.3-rá frissitett desiret lehet rootolni?
üdv.

Nem elérhető Axe Miskolc

• PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: 4.1.1 , 3.14.401.31
« Reply #1021 Dátum: 2011, 08 06, 13:55:53 »
Sziasztok!

Miskolcon kellene valaki,aki fogná a kezem Desire rootolásakor,mert már kétszer flashelni kellett a balekoskodásom miatt :)
A nickem a gmailes fiókom is,persze space nélkül.Kérem,aki tudna segíteni,írjon egy üzenetet!
Köszönöm szépen!
Az élet szép!
Better luck!
  (Ha a good luck nem elég...)

Nem elérhető barcaxavi

• PFC Fan
« Reply #1022 Dátum: 2011, 08 07, 09:14:07 »
18-19 óra töltés után sincs változás. Ha feldugom a telefont a gépre és rányomok a bekapcsolás gombra, egyértelműen érzékeli (You are not allowed to view links. Register or Login), ki is írja, hogy android 1.0, meg My HTC meg hasonlóak. Viszont a telefon nem reagál, nem kapcsol be, és így a RUU-t sem tudom ráerőltetni (You are not allowed to view links. Register or Login).

A terv a mai napra, hogy szerzek egy másik akksit, amivel kipróbálhatom. Még mindig hiszek benne, hogy azzal lehet a baj.

Nem elérhető freelife

• PDA: HTC Kaiser
  • PDA ROM: Ultimate-X2.V11 WWE
« Reply #1023 Dátum: 2011, 08 08, 21:23:34 »
Sziasztok.
2.3-rá frissitett desiret lehet rootolni?
üdv.

Szia

NEM!!!!!

feltettem a a 2.3-mat és kész vége:S-OFF elszállt és se recovery se semmi nincs:((((
probálgattam unrevoked-et és a recovery flasht is(amonra és alphaspl)és probáltam downgrade-t is de semmi sem jo.

most maradt ez a ROM sajna 122MB belső memoriával amin az app 2 sd segithet,az áttolja a nem rendszer progikat a kártyára.Market-ről ingyen le lehet szedni.

Ha ezt tudom akkor nem frissitem a telom fel:(((
de remélhetőleg az XDA vagy a Modaco hamarosan jo hirrel szolgál.

Nem elérhető palmon

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Galaxy Note GT-N7000
  • PDA ROM: N7000XXLSC
« Reply #1024 Dátum: 2011, 08 09, 11:04:49 »
Szia

NEM!!!!!

feltettem a a 2.3-mat és kész vége:S-OFF elszállt és se recovery se semmi nincs:((((
probálgattam unrevoked-et és a recovery flasht is(amonra és alphaspl)és probáltam downgrade-t is de semmi sem jo.

most maradt ez a ROM sajna 122MB belső memoriával amin az app 2 sd segithet,az áttolja a nem rendszer progikat a kártyára.Market-ről ingyen le lehet szedni.

Ha ezt tudom akkor nem frissitem a telom fel:(((
de remélhetőleg az XDA vagy a Modaco hamarosan jo hirrel szolgál.

Hát ez nem jó hír,ha van valami újdonság e területen tedd közzé,mert engem is érdekel a dolog!
Nekem is csalódás a 2.3,írtam is panaszt a HTC -nek,nem mintha segítene,de hadd szokják! >:(