0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Kolléga biztos úgy értette, hogy pc-ről telepítse-e
Hát, nem igazán ezt olvastam, de biztosan baj van a szövegértésemmel! Te jól leírtad, hogy hogyan kell ceinálni, de ahogy látom, nem igazán olvassák el...
Nem, azért írtam, hogy exe fájl. Azt meg tudnád mondani, hogy hol találom ezt a app2sd-t?
A Nexus One-on másképpen van!!!A Dezsőn (ma van a névnapja) nem lehet kiválasztani, hogy hová telepítsen (nincs olyan menü mint fentebb írták), automatikusan a kártyára rakja.
sejtettem, csak próbálkoztam Arra vártam, hogy írj végre
5. részYou are not allowed to view links. Register or Login
Ja hogy ez? Ezt megcsináltam maradéktalanul. Most már csak azt szeretném tudni, hogy ezt hol kell kipipálni?
Éberségi elenőrzés??
A dohányzás káros az egészségre, ne pipázz! Nem lehet választani, az SD-re telepít.Szerezz be egy RootExplorert (file kezelő, amivel látható a root után megnézhetővé tett rész is), azzal láthatod, hogy a memóriában az eddigi 140 MB helyett annyi van, amennyit a particionáláskor megadtál (nekem 2 GB).
Szerintem elszúrtam. száz valamennyi volt csak. Ezt az sdk fájlt gondolom az elején kellett volna futtatni. Most utólag nem lehet már rávarázsolni?
E szerint csináld végigYou are not allowed to view links. Register or Loginez az ami itt magyarul is megjelent, én még az előtt tette meg.Ha már minden filet (az sdk-t és a zip-eket is) letöltöttél, és a GC is megvan kb 20 perc.
Hol látod ezt a 140 MB helyett 2 GB-ot? A data könyvtár?
Elkezdeném előlről. A total commanderbe a cmd prancs után beírom a adb shell cat /sys/class/mmc_host/mmc1/mmc1:*/cid parancsot, leokézom, és azt írja ki, hogy no device found. Miért nem találja. Ez lenne a legelső lépés. disk drive módban vagyok. Ezt komolyan nem hiszem már el.
RootExplorer: /data/app könyvtár : 98 MB used, 1,69 GB free
Lehet, hogy nem disk drive módban kell, hanem sync-ben, erre már nem igazán emlékszem. Sehol sem írják, hogy disk drive, az majd később jön, ez még csak a GC előállításához kell.
Pontosan, sync módba kell rakni a készüléket.
Kösz , letöltöttem a HXD editort, de ilyen menü:extra menü/open disk/physical disk, nincs! Nehezen akar ez összejönni.
Még egyszer: én MINDENT úgy csináltam, ahogy le van írva -- sikerült... szenvedtem egy kicsit, de OK lett...most itt Neked megint a sync vagy disk drive móddal lehet a kavarás, húzd ki-dugd be (mármint a kábelt )