Legfrissebb tapasztalat, hogy az üzemideje nagyon karcsú tud lenni.
Legalábbis ma reggel 5-kor szedtem le a töltőről, és most 40%-on van úgy, hogy volt a reggeli navi, 1 telefon, 3 telepítés, és legalább 5 SR.
Azt hiszem ki kell próbálnom egy másik phone-t.
Elkezdtem leírni a hétvégémet, miko rájöttem hogy fölösleges a "sallang"....teljesen osztom a véleményt ha a PUJA1-ről beszélsz...hétvégén orba szájba töltenem kellet a telefont,,,ráadásul a MOtel wifi-jével is volt hogy megszakadt a kapcsolatom....Engem NAGYON NEM győzött meg! én "menekülök" vissza a DXID1-hez....Az tökéletes volt nekem eddig,,,(örlődtem is rajta hogy tegyem e fel a puját hiszen semmi bajom a "rádiós" résszel, de hát gondoltam hátha lehullik az állam olyat tapasztalok...ez nem jött be)
Ráadásul semmit de semmit nem tapasztaltam azokból a pozitivumokból amiket olvastam erről...A hang nem lett jobb (pedig van fülem hozzá) ahol eddig csak gprs volt (pontosan ismerem a helyeket ahol várakozok autóban) ott most sem lett 3G.....Szóval köszönöm, nekem nem jött be....
Visszatérek az DXID1-hez,A RyrZy 6.1 clean-el,,azt hiszem nekem ez a legjobb párosítás...
Többet nem is kell semmilyen rommal próbálkoznom....
üdv