2024, 11 24, 19:37:54

Szerző Téma: Melyik Phone részt tartod a legjobbnak?  (Megtekintve 38183 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető zegigyerek

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung i9000 GT
  • PDA ROM: i9000XXJVO
Re: Melyik Phone részt tartod a legjobbnak?
« Reply #200 Dátum: 2011, 05 22, 17:01:59 »
Sziasztok!
Tegnap felmesterkedtem a DXIF1 Phone frissítést, mely valóban minden területen jót nyújtott, viszont amit akksi fogyasztásnál művel, az meggyőzött arról, hogy valami másikat keressek! 10 perc cycle computer használat után az előzőleg 100%-ra feltöltött akksi 60%-on, majd 5 percre rá már 40%-on.
Vicces!
A többi része jól működik, de ez......

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #201 Dátum: 2011, 05 22, 17:15:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!
Tegnap felmesterkedtem a DXIF1 Phone frissítést, mely valóban minden területen jót nyújtott, viszont amit akksi fogyasztásnál művel, az meggyőzött arról, hogy valami másikat keressek! 10 perc cycle computer használat után az előzőleg 100%-ra feltöltött akksi 60%-on, majd 5 percre rá már 40%-on.
Vicces!
A többi része jól működik, de ez......
Felrakas utan nyomj egy hard resetet az lehet hogy segit.
szerk: vagy csak a phonet tetted fel?
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető zegigyerek

• Navigáció / Navigation: igo8
  • PDA: Samsung i9000 GT
  • PDA ROM: i9000XXJVO
« Reply #202 Dátum: 2011, 05 23, 09:34:44 »
Szia!
Csak a phone részt frissítettem, előtte volt ROM csere.
Jelenleg a PUJA1-et tesztelem, majd az eredményről írok.

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
« Reply #203 Dátum: 2012, 02 11, 23:27:52 »
Feltettem kipróbálni a Puja1-et a Wifi végett,de nem lett jobb.A GPS az nagyon gyorsan talál holdat.
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető TiszaG

• PDA: THL W8
  • PDA ROM: Android JB 4.2.1
« Reply #204 Dátum: 2012, 02 17, 19:50:41 »
Feltettem kipróbálni a Puja1-et a Wifi végett,de nem lett jobb.A GPS az nagyon gyorsan talál holdat.

Feltettem a segítségeddel a PUJA1-et, most kíváncsian várom, milyen a GPS, és az aksi.  :-)
Hívás közbeni beszélgetés sztem nem lett jobb...
Szép estét!

Nem elérhető obaggio

• TOPIKGAZDA
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy A8
  • PDA ROM: SM A530F/DS
« Reply #205 Dátum: 2012, 02 17, 23:26:07 »
Feltettem a segítségeddel a PUJA1-et, most kíváncsian várom, milyen a GPS, és az aksi.  :-)
Hívás közbeni beszélgetés sztem nem lett jobb...
Szép estét!
Nekem ezzel még az ablakban is talál holdat.Az aksi múlik a rom-on is.A hívás közben i hangerő nekem olyan hangos,hogy minimumon van mert még így is hangos.Tedd fel a SRS WOW HD-t.
Vagy próbáld meg ez szerint: You are not allowed to view links. Register or Login
Akinek látszunk, arról mindenki ítélhet, amilyenek valóban vagyunk, arról senki sem.

PDA Fan Club, SAMSUNG Galaxy A8

Nem elérhető TiszaG

« Reply #206 Dátum: 2012, 02 19, 21:35:51 »
Nekem ezzel még az ablakban is talál holdat.Az aksi múlik a rom-on is.A hívás közben i hangerő nekem olyan hangos,hogy minimumon van mert még így is hangos.Tedd fel a SRS WOW HD-t.
Vagy próbáld meg ez szerint: You are not allowed to view links. Register or Login

A műhold találás nekem is jobb lett, bár az igazi teszt holnap lesz... A hívó hang minősége nekem sem lett jobb (bár eddig nem volt rossz), a hangerővel nincs bajom. Az aksit csüt este töltöttem s most 19%.. Bár 10 perc igozás után nem sok minden egyebet csináltam vele a "kötelező" hétvégi hívásokon kívül.

Azt tudjátok, h az SRS WOW-ban az "input gain" miért ugrik mindig vissza -4 db-re?

Szép estét!
:-)

Nem elérhető TiszaG

« Reply #207 Dátum: 2012, 02 22, 21:08:30 »
A műhold találás nekem is jobb lett, bár az igazi teszt holnap lesz... A hívó hang minősége nekem sem lett jobb (bár eddig nem volt rossz), a hangerővel nincs bajom. Az aksit csüt este töltöttem s most 19%.. Bár 10 perc igozás után nem sok minden egyebet csináltam vele a "kötelező" hétvégi hívásokon kívül.

Azt tudjátok, h az SRS WOW-ban az "input gain" miért ugrik mindig vissza -4 db-re?

Szép estét!
:-)

Sziasztok!
Az aksi talán jobb kicsivel, kb fél nappal.  :-)  A műhold fogás az nem lett jobb... Igoban jó pár percig keresgél, majd megunom, megszakítom a gps kapcsolatot a beállításokban, majd vissza, s akkor megjönnek a holdak... Nálatok is volt ilyen működés?
Más romoknál sem volt jo sosem az Igo-m... Lehet rossz a progim?   :shock:
Szép estét nektek is.

Nem elérhető TiszaG

« Reply #208 Dátum: 2012, 06 09, 09:52:30 »
Sziasztok!
Az aksi talán jobb kicsivel, kb fél nappal.  :-)  A műhold fogás az nem lett jobb... Igoban jó pár percig keresgél, majd megunom, megszakítom a gps kapcsolatot a beállításokban, majd vissza, s akkor megjönnek a holdak... Nálatok is volt ilyen működés?
Más romoknál sem volt jo sosem az Igo-m... Lehet rossz a progim?   :shock:
Szép estét nektek is.

Meg lett a megfejtés.... Frissítettem az Igo térképeket a vason s felgyorsult a hold pozíció fogás.  :-D

Tudtok arról valamit, hogy miért nem tölt a vas abban az esetben, ha lemerülés után az USB-s kábellel dugom a pc-re???   :shock: