2024, 11 30, 21:37:49

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2159302 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
Re:Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #9600 Dátum: 2010, 12 23, 19:13:58 »
You are not allowed to view links. Register or Login
A romba akarnám explorerrel bemásolni hogy biztos ne tűnjön el.Mind a kettőn a JPY van és nagyon jó az aksifogyasztásuk,az enyémet reggel nyolckor vettem le a töltőről egész nap ment a wifi és még 45%-on áll.
Azt nem tudom, de ha lemented a PC-re akkor biztos megmarad.  :D  ;)
Keresd meg a romba PC-n, ha jól emlékszem az alapkép talán valami default néven van.
Már nem emlékszem, hogy merre találod.  :(
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető bajusz66

• Nem: Férfi
  • PDA: SGS/SGSII
  • PDA ROM: XXJPU/XWLSD 4.1.2
« Reply #9601 Dátum: 2010, 12 23, 19:34:52 »
Azt nem tudom, de ha lemented a PC-re akkor biztos megmarad.  :D  ;)
Keresd meg a romba PC-n, ha jól emlékszem az alapkép talán valami default néven van.
Már nem emlékszem, hogy merre találod.  :(
Oké köszi.

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #9602 Dátum: 2010, 12 23, 20:32:55 »
na most vagyok gondban. Újraraktam az egész telefont. Előtte disabled lett a voodoo. Miután mindent újratettem, a voodoo visszatért. Feltettem a speedmod kernelt. A telefon nem root-olódott. Tud valaki tanácsot adni?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #9603 Dátum: 2010, 12 23, 20:36:14 »
na most vagyok gondban. Újraraktam az egész telefont. Előtte disabled lett a voodoo. Miután mindent újratettem, a voodoo visszatért. Feltettem a speedmod kernelt. A telefon nem root-olódott. Tud valaki tanácsot adni?

CWM-es Backupot használtál? Amúgy lehet a JPU ROM-okat külsőleg is Root-olni, mint például a SuperOneClick-féle Root-os eljárással.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető nylacika

« Reply #9604 Dátum: 2010, 12 23, 20:40:02 »
CWM-es Backupot használtál? Amúgy lehet a JPU ROM-okat külsőleg is Root-olni, mint például a SuperOneClick-féle Root-os eljárással.
nem használtam backupot. előtte formáztam a telefont. De csak akkör jött vissza a voodoo, mikor a speedmod kernelt tettem fel. Aztán most a 3 gombosnál nem piros, hanem zöld minden. Normális ez?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #9605 Dátum: 2010, 12 23, 20:41:28 »
nem használtam backupot. előtte formáztam a telefont. De csak akkör jött vissza a voodoo, mikor a speedmod kernelt tettem fel. Aztán most a 3 gombosnál nem piros, hanem zöld minden. Normális ez?

Persze, hogy normális. Csak a Voodoo-kernelek használnak piros CWM-et, az összes többi, így a Speedmod is, zöld CWM-et tartalmaz.

Még egy kérdés: Amikor újraraktad, gyári JPU-t használtál, vagy főzöttet, és ha gyárit, akkor hogyan tetted fel? (Repartition-nal vagy anélkül)?

Nem elérhető pparker

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: S7 Edge
  • PDA ROM: Stock 7.0
« Reply #9606 Dátum: 2010, 12 23, 20:46:30 »
Sziasztok!

Ma este rászánom magam, mert tele a bejgli. De melyiket válasszam?
JPU, JPX, JPY???

Így gondolnám a telepítést és ebben segítsetek, hogy jó-e:
(a teló kártyfüggetlen és tudja a 3 gombos recoveryt)

- letöltöttem az kiválasztott romot (2.2.1) pda-phone-csc-pit (ilyenkor kell pit file és re-partition-t ki kell pipálni?)
- ha viszont egy file, akkor a PDA-hoz kell betallóznom, nem kell pit file, de a re-partition-t ki kell pipálnom?
-természetesen elmentettem az esf mappát és csináltam a biztonság kedvéért egy Nandroid backup-ot is.
- download helyzetbe hozom 3 gombos módon a telót és rányomok odinon belül a startra
- gondolom újraindul és rajta a 2.2.1?
- aztán újra odin betallózom a linkelt CWM Recovery--stock+Voodoo-5.0.2-Froyo-GT-I9000-odin-pda.tar file-t a PDA részhez?  (Itt kell pit file? ki kell pipálnom a re-partitiont?)
-ha kész akkor van CWM recoverym?
-aztán jönne a teló belső sd-re felmásolom a Darky's xxx-ot és recoveryből telepítem?
- na itt jönnek a kérdések. kell valamiket kikapcsolni, bekapcsolni előtte vagy utána?
ez nem tiszta! meg talán a többi sem nagyon... :-)

Segítsetek! Ha érkezik válasz és konkretizálodnak a dolgok belevágok...
A kis izém vár tovább a Samsung ígéreteire...

Nem elérhető nylacika

« Reply #9607 Dátum: 2010, 12 23, 20:49:47 »
Persze, hogy normális. Csak a Voodoo-kernelek használnak piros CWM-et, az összes többi, így a Speedmod is, zöld CWM-et tartalmaz.

Még egy kérdés: Amikor újraraktad, gyári JPU-t használtál, vagy főzöttet, és ha gyárit, akkor hogyan tetted fel? (Repartition-nal vagy anélkül)?
JPY-t raktam fel, samfirmware-est és odinnal tettem fel, re-partition bepipálva.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #9608 Dátum: 2010, 12 23, 20:52:38 »
JPY-t raktam fel, samfirmware-est és odinnal tettem fel, re-partition bepipálva.

És ennek ellenére fennmaradt a Voodoo kernel? Repartitionnal is?  :shock: Ez eléggé különös, ilyenről még nem hallottam...  :hmm:
Ezek alapján beigazolódni látszik a tény, hogy még az Odin sem tökéletes.

Nem elérhető nylacika

« Reply #9609 Dátum: 2010, 12 23, 20:54:27 »
És ennek ellenére fennmaradt a Voodoo kernel? Repartitionnal is?  :shock: Ez eléggé különös, ilyenről még nem hallottam...  :hmm:
nem maradt elvileg fent, csak amikor a speedmod kernelt (odinos verzió) feltettem, utána jött vissza a voodoo mappa a log fájlokkal.... Csak félek, hogy bekavar. és elvileg a speedmod kernel rootolja is a kicsikét, de nem tette és a super one click is megáll az elején és nem csinál semmit.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #9610 Dátum: 2010, 12 23, 20:56:40 »
nem maradt elvileg fent, csak amikor a speedmod kernelt (odinos verzió) feltettem, utána jött vissza a voodoo mappa a log fájlokkal.... Csak félek, hogy bekavar. és elvileg a speedmod kernel rootolja is a kicsikét, de nem tette és a super one click is megáll az elején és nem csinál semmit.

A log fájlok miatt ne fájjon a fejed, ha akarod, ki is törölheted az egész Voodoo mappát a belső SD-ről.
Próbáld meg újra feltenni az egész Speedmod kernelt Odinnal, reméljük, hogy az már rootolni fogja. Melyik SM Kernelt tetted fel egyébként?

Nem elérhető nylacika

« Reply #9611 Dátum: 2010, 12 23, 20:57:57 »
A log fájlok miatt ne fájjon a fejed, ha akarod, ki is törölheted az egész Voodoo mappát a belső SD-ről.
Próbáld meg újra feltenni az egész Speedmod kernelt Odinnal, reméljük, hogy az már rootolni fogja. Melyik SM Kernelt tetted fel egyébként?
K11 XPU

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #9612 Dátum: 2010, 12 23, 20:59:10 »
K11 XPU

Hmmm... annak pedig jónak kéne lennie! Ha akarod, megnézheted a K12-t is, s bár igaz, hogy az eredetileg JPY-ra készült, de a régebbi Froyo verziókkal is működik, így a JPU-val is.

Nem elérhető nylacika

« Reply #9613 Dátum: 2010, 12 23, 21:01:51 »
Hmmm... annak pedig jónak kéne lennie! Ha akarod, megnézheted a K12-t is, s bár igaz, hogy az eredetileg JPY-ra készült, de a régebbi Froyo verziókkal is működik, így a JPU-val is.
Na az kellene, mert JPY-ra kell. Köszi!

Nem elérhető nylacika

« Reply #9614 Dátum: 2010, 12 23, 21:22:48 »
nem akarom elkiabálni, de eddig úgy néz ki, hogy működik! Köszönöm a segítséget! :ok:

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #9615 Dátum: 2010, 12 23, 21:24:01 »
nem akarom elkiabálni, de eddig úgy néz ki, hogy működik! Köszönöm a segítséget! :ok:

Hál' Istennek!  :ima: Örülök!  :ok:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #9616 Dátum: 2010, 12 23, 21:26:50 »
Sziasztok

A fényerő  minimalizására  nincs valami  okosság? Este sötétben a fehér háttereknél kisűl  a szemem.
Lehet, h a kérdésed óta már láttad, a minap ajánlották, zseniális :)
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Sancho

• Vendég
« Reply #9617 Dátum: 2010, 12 23, 22:01:06 »
Lehet, h a kérdésed óta már láttad, a minap ajánlották, zseniális :)
Jajjdejó! :) Tovább is ajánlottam gyorsan a hsz-t, mert tetszik az app! :) Köszi!

Nem elérhető Nándi_84

• PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJVP
« Reply #9618 Dátum: 2010, 12 23, 22:17:28 »
Sziasztok.

Már 2 hónapja nyúzom a GalaxyS-omat és most már tényleg tele a hócipőm azzal hogy a samu nem képes frissíteni. Pláne hogy pont azért vettem ezt a telefont az iPhone ellenében hogy a frissítések miatt ez jobb lesz.
Mivel T-mobilos vagyok és leszek még min.22 hónapon át, nemigen merem csak úgy izélgetni a telefonomat.

Kaptam egy levelet egy hozzáértőtől hogy hogyan tegyem fel a 2.2-t. DE sajnos nekem ez hottentottául van.

Ami eddig megvan:
3 gombos menü: na az nem megy. Nemtommér. Ha bemegyek a Samsung márkaszervizbe azzal hogy oldják meg hogy legyen (méghozzá azonnal), vigyek-e lángszórót hogy ne zavarjanak el a francba? VAGY létezik-e valami videó vagy leírás dedósoknak hogy mit kell csinlálni házilag. (értsd: hülyebiztos)
A You are not allowed to view links. Register or Login ról letöltött rar file-nak mi a nyitókódja ha valakinek megvan? Mert már a kicsomagolásnál elbukik a rootolás. (Firmware: (The pass of the rar = samsung-firmwares.com) ez nem jó neki akárhogy írom be.)

Sajna mivel az infó nálam megrekedt az Office használata szintnél úgy kell magyarázni mint egy csecsemőnek.

Nem elérhető nylacika

« Reply #9619 Dátum: 2010, 12 23, 22:20:22 »
Sziasztok.

Már 2 hónapja nyúzom a GalaxyS-omat és most már tényleg tele a hócipőm azzal hogy a samu nem képes frissíteni. Pláne hogy pont azért vettem ezt a telefont az iPhone ellenében hogy a frissítések miatt ez jobb lesz.
Mivel T-mobilos vagyok és leszek még min.22 hónapon át, nemigen merem csak úgy izélgetni a telefonomat.

Kaptam egy levelet egy hozzáértőtől hogy hogyan tegyem fel a 2.2-t. DE sajnos nekem ez hottentottául van.

Ami eddig megvan:
3 gombos menü: na az nem megy. Nemtommér. Ha bemegyek a Samsung márkaszervizbe azzal hogy oldják meg hogy legyen (méghozzá azonnal), vigyek-e lángszórót hogy ne zavarjanak el a francba? VAGY létezik-e valami videó vagy leírás dedósoknak hogy mit kell csinlálni házilag. (értsd: hülyebiztos)
A You are not allowed to view links. Register or Login ról letöltött rar file-nak mi a nyitókódja ha valakinek megvan? Mert már a kicsomagolásnál elbukik a rootolás. (Firmware: (The pass of the rar = samsung-firmwares.com) ez nem jó neki akárhogy írom be.)

Sajna mivel az infó nálam megrekedt az Office használata szintnél úgy kell magyarázni mint egy csecsemőnek.
szerintem a kód samfirmware.com lesz. Próbáld meg. A faq-ban meg találsz igen egyszerű és gyors módszert a 3 gombos előcsalogatására.

Nem elérhető Nándi_84

« Reply #9620 Dátum: 2010, 12 23, 22:51:33 »
Köszi.

Most már ki van bontva.
Perpill mellette az Android SDK update megy.
Most kezdek kicsit beparázni.  :ima:

Hány T-mobilos van itt aki feltette? És nekik hogy ment? (Remélem nemsokan falazták be nemszabványos téglaként a telefont.   :hmm: )

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #9621 Dátum: 2010, 12 23, 22:55:21 »
Köszi.

Most már ki van bontva.
Perpill mellette az Android SDK update megy.
Most kezdek kicsit beparázni.  :ima:

Hány T-mobilos van itt aki feltette? És nekik hogy ment? (Remélem nemsokan falazták be nemszabványos téglaként a telefont.   :hmm: )

Kár idegeskedni, főleg, ha megy a 3-gombos rec. és dl. mód! Igazi téglát nagyon nehéz a 3-gombos kombók mellett csinálni, de azért nem is lehetetlen!  :p
Sokan vannak itt T-Mobile-osok, akiknek mindenféle gond nélkül sikerült a művelet - biztos Neked is fog!  :ok:

Nem elérhető Bavid

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: I9000XXJPY
« Reply #9622 Dátum: 2010, 12 23, 23:00:32 »
Ha bemegyek a Samsung márkaszervizbe azzal hogy oldják meg hogy legyen (méghozzá azonnal), vigyek-e lángszórót hogy ne zavarjanak el a francba? VAGY létezik-e valami videó vagy leírás dedósoknak hogy mit kell csinlálni házilag. (értsd: hülyebiztos)
:D
Ha beviszed, szerintem mindegy mit viszel, kiröhögnek, ez nem egy olyan dolog amit kötelező tudnia a telefonnak, "illegális" dolgokra jó főleg (pl. szoft frissítés). Szóval miért segítenének, hogy aztán olyan dolgokat csinálj ami gari vesztéssel jár? :taps: Am. házilag könnyen előcsalogatható.

Nem elérhető Nándi_84

« Reply #9623 Dátum: 2010, 12 23, 23:17:11 »
Kár idegeskedni, főleg, ha megy a 3-gombos rec. és dl. mód! Igazi téglát nagyon nehéz a 3-gombos kombók mellett csinálni, de azért nem is lehetetlen!  :p
Sokan vannak itt T-Mobile-osok, akiknek mindenféle gond nélkül sikerült a művelet - biztos Neked is fog!  :ok:

Na ez az ami nem megy. Még.
Bár így 11kor már agyilag nem tudom lekövetni hogy mit miért kezdtem el letölteni. Holnap még sírni fogok infókért. :) Most a z4root-ot keresem a marketen, de már nincs fent. Csak valahol elveszettem a fonalat és nemtudom miért is kell.
Majd a fa alatt böngészek.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #9624 Dátum: 2010, 12 24, 01:21:56 »
Na ez az ami nem megy. Még.
Bár így 11kor már agyilag nem tudom lekövetni hogy mit miért kezdtem el letölteni. Holnap még sírni fogok infókért. :) Most a z4root-ot keresem a marketen, de már nincs fent. Csak valahol elveszettem a fonalat és nemtudom miért is kell.
Majd a fa alatt böngészek.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ha nagyon nincs fent, akkor:  You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet