hello
szeretnék segítséget kérni, mert szerintem abnormálisan sokat, rengeteget fogyaszt a teló valamiért :S . Most azt produkálta, hogy tegnap este kész lett a töltés, ki is írta hogy 100%, done. Lehúztam, majd ahogy ez lenni szokott, kb fél perc múlva már csak 99% on volt, de hát ez máshol is így van. Felmentem WiFi -re, és youtube -tam kb. nagyon nagyon maximum fél órát, majd kikapcsoltam a WiFi-t, és elmentem aludni. Reggel az akksi 69% -on volt. Sztem 30% kicsit vicc fél óra után... Azóta most semmit nem csináltam vele, csakis kizárólag a menüt nézegettem, se játék, se WifI semmi, és 64% (kb megint fél óra, de most semmit nem csináltam vele...)
Battery use - nál azt írja, hogy a display 84% ot fogyaszt, hát sztem ez is egy kicsit soknak tűnik, főleg amolednél.
---
A legújabb firmware van fenn (samfirmware.com ról) 2.2.1 FROYO.XXJPY . Semmi lagfix semmi különös cucc nincs, csak rootolva van. Beállításaimnál minden adatkapcsolat ki van kapcsolva, GPS is, szinkron is minden, 3g helyett ONLY GSM -re van állítva, tehát szerintem nagyon kímélős üzemmódban futtatom...Háttérvilágítás kb 20-30% közé van beállítva, auto-rotate on, animatio on, screen timeout 15s, powersaving mode on . Tehát egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy hogy fogyaszthat ennyit... Ami biztos, hogy nem (csak) ennek a ROM nak a hibája, mivel mióta felraktam rá a 2.2 -t, azóta már biztos hogy ilyen. Sajnos gyári 2.1 -gyel nem tudom milyen volt, nem figyeltem meg, hamar ment rá a 2.2 .
Na szóval csak annyit kérnék, hogy erősítsétek meg, hogy ez normális, vagy mit kezdjek vele?? Thx