köszi a kimerítő választ eddig semmi fogalmam nem volt ezekről, de most, amit végre sikerült felépítenem "hozzáteszem nem 1-2nap volt idáig fejlődnöm" azt simán, 1perc alatt hazavágtad kezdhetem elölről, mélyebbről a tanulást köszönöm a segítséged. nekem a lényeg, hogy ne merüljön le 1 nap alatt, illetve 24 órát igen ki kell bírnia mellettem az sgs-nek illetve legyen valami szép kinézete.még mindig a JPX-et ajánlod??
Elnézést!
De legalább így kiderült, hogy valamit félreértelmeztél, s most már tudod, hogy mi is az igazság!
Az akkumulátor-kérdés, annak ellenére, hogy sokan azt hiszik, nem egy egyszerű dolog. Függ magától az akkutól, az általános használattól, a használt kerneltől (bár leginkább a Hz-től), a használt modemtől. 2-3 cikluson már túl vagyok ezzel az új JPX-szel, és azt kell, hogy mondjam, hogy az akksija nem is fog készenléti-idő versenyt nyerni, de nem is olyan rossz. Reggel 6-tól van bekapcsolva, 1-2 órás Wi-Fi-vel, folyamatos 3G-vel, telefonálással, és most 77%-on áll. A használt ROM / kernel adat a profilomban van.
Kinézetet alapól nem biztos, hogy minden ROM tartalmaz. A Darky-féle igen, a DOC pl. nem, de léteznek rá nagyon jó alkotások, mint például Bezke / Anzo témái!