Sziasztok. Egy kis segítségre lenne szükségem. Elég sokat olvasgattam a fórumot, de konkrét megoldást nem találtam, a Samsungnak is írtam, de egyelőre nem válaszoltak... Tehát: rendeltem egy Galaxy S-t kb két hete a romániai Orange-tól (mivel itt élek, erdélyben) és amikor meghozta a gyorsposta, kiderült hogy nem tud magyarul (csak bulgárul, románul, lengyelül, portugálul, törökül meg még jópár hasznavehetetlen nyelven).
Kb. egy hete jelent meg a frissítés a KIES-ben (gondolom 2.2-re, mert 2.1 van rajta jelenleg) és nagyon szeretném frissíteni, de valahogy úgy, hogy kerüljön bele a magyar nyelv is... Olvastam egy leírást, hogy át kell javítani valamit a registry-ben (többek közt) a régiókódnál a KIES bejegyzésénél, viszont teljesen elvesztem a szoftververziók, CSV-k (vagy mik) és régiókódok közt, egyszerűen nem bírom kibogozni, hogy melyik szofthoz milyen CSV kell, ráadásul olyasmit is írtak valahol, hogy a szolgáltatós telefon frissítésénél SIM-zár is felléphet. Amit a leírásokból kiszűrtem, fontos hogy működjön a három gombos módszer recovery módba való belépéshez (próbáltam, működik) és hogy nem árt lementeni az /efs mappát (valahogy). Két éve, amikor vettem a Nokia E51-met, ugyanilyen nulla voltam symbianból, mint most androidból, de kaptam nagyon jó szájbarágós leírásokat, amivel nagyon jól elboldogultam, ez most az androiddal nem jött össze (lehet még nem olvastam eleget). Tehát ha valaki tud, kérem segítsen leírva lépésről lépésre a teendőket: hogyan frissítsem a szoftot (lehetőleg KIES-el, hogy a legújabb hivatalos szoft kerüljön rá) hogy bekerüljön a magyar nyelv és az Orange-os szolgáltatói dolgok (internet, e-mail beállítások, ilyesmik) megmaradjanak, hogy készítsek back-upot az efs mappáról (vagy ha lehet a beállításokról, telepített programokról is), és hogy mik lehetnek az esetleg fellépő váratlan problémák és mi a megoldásuk (vagy hogy előzzem meg). Előre is nagyon köszönök minden segítséget és bocs a hosszú hozzászólásért.