A windows logon-ra gondolsz? Az nem azt jelenti, hogy a winnel induljon hanem, hogy bejelentkezzen e a windowsba. Én not allowed -en használom egy 6 karakter hosszú jelszóval és minden nap használom az itthon és az irodai gép között eddig még egyszer sem hagyott cserben.
Hmm valóban azt a jelszót lehet ott állítani. Engem az zavart meg, hogy hiába állítottam ott a jelszót, kint ahol az id-t mutatja ott nem változott így nem is próbáltam, hogy a beírtat elfogadja e.
Még egy kérdésem lenne!
Valahogy rá lehet bírni a droidos klienst, hogy szürkeárnyalatos legyen? Én nem találom csak a speed, quality valamint az automatic opciót. Sajnos még speed nél is színes és ez az adatforgalomnak mobilnetnél nem tesz jó
Vagy esetleg automatic módban felismeri, hogy mobilnet van és akkor visszaveszi szürkére is?
Ugyan ha vége a béta tesztnek akkor mennyibe fog kerülni, mert engem ez a szöveg kicsit aggaszt:
"The beta version includes a time limit and can be used until the 31-Jan-2011. More information about licensing options will follow with the release of the final version. "
Gondolom a LogMeIn ára lesz erre is jellemző azaz 30$