0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Éééééééééééééssss! Nyomirga ezerrel
A gsmline kezdőoldalán a 8GB-os 135.000 Ft...
Kezdő kérdés, de ha én a T-nél venném meg nem függetlenül, attól még tudom majd 2.2-re upgradelni, rootolni vagy főzött rom-ot használni?Ilyenkor a garival mi lesz?
Aztán nem eltűnni ám órákra!
Köszi. Na LOL. Felhívtam a T-t hogy mit tudnak az akcióról, közölték, hogy amíg nincs a honlapon, nem tudnak felvilágosítáést adni, mert ők is onnan nézik...
Dehogy onnan nézik. Csak nem adhatnak ki ilyen információt előre.
Nem mától akciós?Vagy csak délután 4től?
Későbbi akcióba fog bekerülni valszeg... De nem értem az okát. T-sek, nem találtok semmi infót a varázskönyvben?
Honlapon nincsen semmi...."T-Mobile:A Samsung Galaxy S készülék új előfizetéssel, MédiaMánia XL díjcsomaggal, 29 990 Ft az előfizetésre és a díjcsomagra vállalt 24 hónapos hűségnyilatkozattal.Akció ideje: 2010. július 1-től augusztus 31-ig
Ezt meg tudom erősítni, de semmi több. Nagy a hallgatás...
Ráálltam a témára, ha tudok valamit, jelzem.
Az a baj, hogy az én ismerősöm nem válaszolt. Proaktív/Integrált Kimenő CC-n nincs ismerősöd? Mert nekem nem válaszolt.
Én másik irányból megyek.
Jólvan. Én meg nem zaklatom már szegényt, mert tudom, hogy sok a melója. És azért nem akarok összeveszni vele. Be kéne mennem valamelyik nap, hogy találkozzam már vele.
Nos. Jelenleg ez a legnagyobb rejtély a cégnél, nem tud senki ról semmit.Holnapra ígértek nekem válaszokat, amint van valami megosztom.
Pedig már reménykedtem, hogy meglesz utazás előtt. Hüpp hüpp
xxlgsm:12 hónap bolti garanciával: 138900Ft12 hónap Samsung garanciával: 145900FtYou are not allowed to view links. Register or Login
Már eltűnt
A 8/16 GB mit jelent náluk??
Ha mákod van, meglehet.
Hát nem tudom, még ha T-Mobile árulná se biztos. Szülők valahogy nem örültek az ötletnek, hogy a kicsi fiúcska kihúz Angliába egy hónapra és még telefont is akar. Ilyet se láttam még: You are not allowed to view links. Register or Login