2024, 11 27, 16:38:40

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2159018 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Imhotep

• Vendég
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #7750 Dátum: 2010, 11 19, 14:38:12 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Leszedtem egy videót ami mpeg típusú volt, majd átkonvertáltam a Format factory-val mp4-be, ahogy írtad, ezután rádugtam a telefont  a gépre, felmásoltam, és ezt nem akarja lejátszani. Aviban se, csak 3gp-ben hajlandó, aminek meg elég sz.r a minősége.
Fogalmam sincs mi a gond nálad, nekem fent van vagy 30 videóklip és mind mp4 és simán megy  :hmm:
Egy valami lehet még a gond, túl nagy a felbontás, igaz nekem van fent 1280x720 is és azt is lejátsza  :hmm:

Nem elérhető Dasfaf

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung I9000 Galaxy S
  • PDA ROM: MIUI 6.0
« Reply #7751 Dátum: 2010, 11 19, 14:45:30 »
Fogalmam sincs mi a gond nálad, nekem fent van vagy 30 videóklip és mind mp4 és simán megy  :hmm:
Egy valami lehet még a gond, túl nagy a felbontás, igaz nekem van fent 1280x720 is és azt is lejátsza  :hmm:

Aha, és a wifi problémája? Talál jelet, ki is írja, hogy megfelelő, meg minden , de nem akar rá csatlakozni. Tegnap még minden rendben volt, suliban is talált jelet, fel is ment a netre, Mcdonalds-ban is, és itthon is, viszont ma semmi....

Nem elérhető Oppenheimer

• Navigáció / Navigation: Motonav, Aura
  • PDA: Samsung GT-I9000
  • PDA ROM: Stock JVP
« Reply #7752 Dátum: 2010, 11 19, 14:57:43 »
Üdv! Hamarosan én is egy Galaxy S-el leszek gazdagabb (ha minden igaz jövőhét szerdán).

Lenne pár kérdésem.
Melyik főzött ROM-ot ajánljátok a telefonhoz? Azon milyen UI van? Nekem a TW 3.0 nem jön be túlzottan, viszont a launcher pro -
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0CrerK5usvs[/youtube]
- nagyon megtetszett, szóval jó lenne, ha az működne rajta.

Ami szintén fontos lenne a ROM-mal kapcsolatban, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötnöm a különböző programok terén. Jó lenne, ha minden futna rajta, ami az eredeti (T-s) ROM-on.

Előre is köszi a türelmeteket és a válaszokat!
Samsung Galaxy S

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #7753 Dátum: 2010, 11 19, 15:43:11 »
Üdv! Hamarosan én is egy Galaxy S-el leszek gazdagabb (ha minden igaz jövőhét szerdán).

Lenne pár kérdésem.
Melyik főzött ROM-ot ajánljátok a telefonhoz? Azon milyen UI van? Nekem a TW 3.0 nem jön be túlzottan, viszont a launcher pro -

- nagyon megtetszett, szóval jó lenne, ha az működne rajta.

Ami szintén fontos lenne a ROM-mal kapcsolatban, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötnöm a különböző programok terén. Jó lenne, ha minden futna rajta, ami az eredeti (T-s) ROM-on.

Előre is köszi a türelmeteket és a válaszokat!

Nem tudom, hogy az eredeti T-Mobile-os ROM-on milyen alkalmazások futnak, de pl. a ROM-ban, amit én használok (Doc's Froyo), a Launcher Pro előre van installálva, ráadásul ha feltelepítesz egy program pakkot mellé, akkor még az AWD Launcher (szeritnem ez is kiváló felület, én ezt használom) - Launcher Pro - TouchWiz felületek közül is válaszhatsz.
Froyo 2.2-es, pre-rooted és a ROM feltelepítése után többféle Lagfix-et is kipróbálhatsz a CWM recovery Advanced ULF alpontjából.
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető sound73

• PDA: samsung galaxy S5
  • PDA ROM: 5.0
« Reply #7754 Dátum: 2010, 11 19, 16:28:20 »
Szia!
Érdelödöm,hogy ha t-s. SGS-M van,akkor lehet úgy is frisíteti hogy nem függetlenítem a készüléket?

Nem elérhető berigazek

• Navigáció / Navigation: iGO,Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 Dual Sim SN-9002
« Reply #7755 Dátum: 2010, 11 19, 17:31:44 »
Szia!
Érdelödöm,hogy ha t-s. SGS-M van,akkor lehet úgy is frisíteti hogy nem függetlenítem a készüléket?

Igen,fel lehet tenni,de akkor is csak olyan SIM-et fogad el,amivel vásároltad...
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"

Nem elérhető Dasfaf

« Reply #7756 Dátum: 2010, 11 19, 17:37:53 »
Akkor mielőtt új romot raknék, megkérdem, hogy melyik legyen, illetve KIES-sel, vagy Odin-nal csináljam?

A telefonom független, jelenleg ilyen verziójú: PDA:I9000XWJM2
                                                                         Phone:I9000XXJM1
                                                                         CSC:I9000XXJM1

Nem elérhető berigazek

• Navigáció / Navigation: iGO,Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 Dual Sim SN-9002
« Reply #7757 Dátum: 2010, 11 19, 17:56:48 »
Akkor mielőtt új romot raknék, megkérdem, hogy melyik legyen, illetve KIES-sel, vagy Odin-nal csináljam?

Most sajna nincs aki segítsen,mert talin van mindenki :ok: :)
Csak én maradtam ,,itt" aki még nem csinált (mert még nem akartam) ROM cserét...és nem segíthetek,de nem lehet ördöngösség...HP-n,Omnia-n,HTC-n is cseréltem semmi gond nélkül :ok:
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"

Nem elérhető pisti2216

• Navigáció / Navigation: CoPilot
  • PDA: HTC ONE S
  • PDA ROM: 4.0.4 Sense 4.1
« Reply #7758 Dátum: 2010, 11 19, 20:33:47 »

Ha nem értel nagyon hozzá akkor KIES, de aval még nem lehet frissíteni, de van egy kis regedites trük amivel lehet JPA-ra,

Nem elérhető Dasfaf

« Reply #7759 Dátum: 2010, 11 19, 20:38:31 »
Olvasgattam a a frissítésről, csak lenne pár kérdésem, Odinnal szeretném, mert azzal ugye több mindent lehet, meg páran szidták a Kies-t, majd megvároma  többieket  :)

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #7760 Dátum: 2010, 11 19, 21:18:59 »
Olvasgattam a a frissítésről, csak lenne pár kérdésem, Odinnal szeretném, mert azzal ugye több mindent lehet, meg páran szidták a Kies-t, majd megvároma  többieket  :)

Hát sajnos nem ok nélkül szidják a Kies-t azok, akik szidják, mivel a régiónkban egyelőre még nem lehet vele Froyo-ra frissíteni!  :) November végére, december elejére ígéri a Samsung, hogy már a "hivatalos" Froyo-t is fel lehet tenni az SGS-re Kies segítségével, de ugye a kísértés, még a türelmetlenség...  :D

Ha megy a 3 gombos recovery, és elolvastad a tudnivalókat (=felkészültél), akkor ess neki Odinnal, de előtte mindenképp csinálj egy mentést az /efs mappáról, hogy ha elállítódik a product kód, akkor gond nélkül vissza tudjad állítani, illetve CWM-mel nem árt egy teljes mentést készítened a jelenlegi ROM-odról, a biztonság kedvéért.

Nem elérhető Dasfaf

« Reply #7761 Dátum: 2010, 11 19, 21:38:19 »
Hát sajnos nem ok nélkül szidják a Kies-t azok, akik szidják, mivel a régiónkban egyelőre még nem lehet vele Froyo-ra frissíteni!  :) November végére, december elejére ígéri a Samsung, hogy már a "hivatalos" Froyo-t is fel lehet tenni az SGS-re Kies segítségével, de ugye a kísértés, még a türelmetlenség...  :D

Ha megy a 3 gombos recovery, és elolvastad a tudnivalókat (=felkészültél), akkor ess neki Odinnal, de előtte mindenképp csinálj egy mentést az /efs mappáról, hogy ha elállítódik a product kód, akkor gond nélkül vissza tudjad állítani, illetve CWM-mel nem árt egy teljes mentést készítened a jelenlegi ROM-odról, a biztonság kedvéért.

Megnéztem és megy a recovery mode, meg a download is, ez az efs mentés meg a CWm, amivel annyira nem vagyok képbe a cikk elolvasása után sem.

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #7762 Dátum: 2010, 11 19, 21:46:18 »

Megnéztem és megy a recovery mode, meg a download is, ez az efs mentés meg a CWm, amivel annyira nem vagyok képbe a cikk elolvasása után sem.

Biztos a rövidítés kavart meg! :) A CWM = Clockwork Recovery Mode, ez egy custom recovery "menü", tehát nem a gyári 2e. Rengeteg mindenre jó, például telepíthetünk alkalmazásokat a segítségével, ROM-ot, stb.
A RomManager pontosan a CWM-re épül, csak Androidon kezelhető felülettel.

You are not allowed to view links. Register or Login találhatsz róla információt,You are not allowed to view links. Register or Loginpedig az /efs mappa mentésének egyik legegyszerűbb módját találod! Utóbbi művelethet busybox is kell.

Nem elérhető aprosz

• Tópart apartman
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x960 BT
  • PDA: Samsung Galaxy S4 (9505), SGN 10.1 2014 P605
  • PDA ROM: SGS4 - XXUEMJ9
« Reply #7763 Dátum: 2010, 11 19, 23:18:43 »
Biztos a rövidítés kavart meg! :) A CWM = Clockwork Recovery Mode, ez egy custom recovery "menü", tehát nem a gyári 2e. Rengeteg mindenre jó, például telepíthetünk alkalmazásokat a segítségével, ROM-ot, stb.
A RomManager pontosan a CWM-re épül, csak Androidon kezelhető felülettel.

You are not allowed to view links. Register or Login találhatsz róla információt,You are not allowed to view links. Register or Loginpedig az /efs mappa mentésének egyik legegyszerűbb módját találod! Utóbbi művelethet busybox is kell.
Szia Kromosome,

Bocs, hogy belekontárkodom máshoz irt válaszodba, de nekem is ugyan ilyen gondjaim vannak. A teló rootolt, függetlenitett, gyári telenoros rommal. Valami oknból kifolyólag nálam nem mükődik a nvback progi. Készit egy üres könytárat csak.
Mi lehet a gond? Talán ez a Busybox hiányzik valahonnan? 

Nem elérhető jenoke

• PDA: Redmi 3 Pro
« Reply #7764 Dátum: 2010, 11 19, 23:36:22 »

Bocs, hogy belekontárkodom máshoz irt válaszodba, de nekem is ugyan ilyen gondjaim vannak. A [NEM TELÓ!] rootolt, függetlenitett, gyári telenoros rommal. Valami oknból kifolyólag nálam nem mükődik a nvback progi.  Készit egy üres könytárat csak.
Sziasztok!
Nekem is üres az nvbackup könyvtár. Az efs könyvtárat meg nem tudom semmivel kimásolni, meg nincs is benne semmi. Úgyhogy nem tudom elmenteni azokat a fontos fileokat amelyek kellenek,  ha valami probléma lépne fel a romolás során. Talán ez a Busybox hiányzik?

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #7765 Dátum: 2010, 11 20, 00:10:33 »
örültem...
tépek haza 110el m6 on
jóccakát :ok:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #7766 Dátum: 2010, 11 20, 00:11:35 »
örültem...
tépek haza 110el m6 on
jóccakát :ok:
Fogd azt a kormányt, ne pédéjázz vezetés közben! Max olvasni szabad  :oops:
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #7767 Dátum: 2010, 11 20, 00:12:18 »
Sziasztok!
Nekem is üres az nvbackup könyvtár. Az efs könyvtárat meg nem tudom semmivel kimásolni, meg nincs is benne semmi. Úgyhogy nem tudom elmenteni azokat a fontos fileokat amelyek kellenek,  ha valami probléma lépne fel a romolás során. Talán ez a Busybox hiányzik?
Mivel látod, hogy nem látod az /efs tartalmát?

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #7768 Dátum: 2010, 11 20, 00:13:13 »
Szia Kromosome,

Bocs, hogy belekontárkodom máshoz irt válaszodba, de nekem is ugyan ilyen gondjaim vannak. A [NEM [NEM TELÓ!]!] rootolt, függetlenitett, gyári telenoros rommal. Valami oknból kifolyólag nálam nem mükődik a nvback progi. Készit egy üres könytárat csak.
Rootexplorerrel másold át az sdcardra. Ma 2 telefonon is úgy csináltam.

Nem elérhető iScream^

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: GT-i9000 Galaxy S 8GB
  • PDA ROM: XXJPK PDA+XXJPK Phone+OXXJPK CSC+root+OCLF
« Reply #7769 Dátum: 2010, 11 20, 01:12:58 »
Tud valaki abban segíteni, hogy egy bizonyos(konkrétan Pécs, Széchenyi téri hotspot) miért válogatós ROM-ok terén? JM5, JM8, JPC, JPH, JPK, SztupY JPK 2.1 és gyári JP6-ot szépen eszik, de gyári JM9-cel és SztupY 3.0-val nem hajlandó csatlakozni, sokáig írja, hogy "kapcsolódás", majd sikertelen. Mivel ott nincs gépem, így próbálkozni nem tudok, viszont a szabadidőmben szoktam használni a wifit. Azt is hallottam, hogy másnak sem ment fel valamikor(nem tudom milyen telefon). Sztupy nem tudott segíteni, hátha itt tudtok.

Nem elérhető jenoke

• PDA: Redmi 3 Pro
« Reply #7770 Dátum: 2010, 11 20, 06:51:44 »
Mivel látod, hogy nem látod az /efs tartalmát?
Android Mate el.

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #7771 Dátum: 2010, 11 20, 07:09:31 »
sracok, efs mappat sztem legegyszerubben a root explorerrel lehet kimasolni. elindit, mappa megkeres hosszan nyom copy,  sd keres backup mappa letrehoz, paste, gepre radug,  usb mount copy :-)

Nem elérhető pisti2216

• Navigáció / Navigation: CoPilot
  • PDA: HTC ONE S
  • PDA ROM: 4.0.4 Sense 4.1
« Reply #7772 Dátum: 2010, 11 20, 11:34:47 »
Hello,
Lehet csak nálam van ez a probléma , mikor kirakok valamilyen ikont a fő képernyőre amit SD-re telepítettem, az újra indítás után eltűnik, mi lehet az oka ??

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #7773 Dátum: 2010, 11 20, 11:42:28 »
Sziasztok!

Ha azzal az adb-s programmal csinálod, amit linkeltem, akkor igen, ahhoz kell a busybox. De ahogy Patience is írta, ha megveszed a Root Explorert, akkor azzal semmi perc alatt ki tudod másolni valamilyen biztonságos helyre.

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #7774 Dátum: 2010, 11 20, 11:57:53 »
eddig nem is néztem ezt az "mnt" nevű mappát a gyökérben
mi lehet ennek a szerepe? egyáltalán mi hozta létre?
belépve az sdcard ,secure, asec ( angry birds cuccok vannak ebben) mappák találhatóak
és az sdcard-on belül az external_sd is látszik teljes tartalmával  :shock:
na ezt nem igazán értem... légyszi homályosítsatok már fel!
 köszi :p törölni nem merem