2024, 11 27, 21:33:54

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2159057 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető tanzen

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem:De igen
    • azbeszt
  • Navigáció / Navigation: Gmaps
  • PDA: Huawei P8
  • PDA ROM: GRA-L09C150B196 , EMUI 3.1 , android 5.0.1
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #7650 Dátum: 2010, 11 17, 18:09:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
akkor megvan a baj
innen oldalrol tettem fel de csak a magyart a sliditnél, akkor kell az alaprogram is, köszömöm!!!
tom clancy's hawx-ot sikerült már valakinek beröffentenie a sgs-en? nekem odáig eljut hogy kiírja hogy net kell neki ha mindent kikapcsolog, ha meg van net akkor meg kiírja hogy nem eredeti! tudtok segíteni ? előre is köszi!
Vannak olyan játékok amikhez kell a repülős mód a telepítés során.
Leírom én hogy tettem fel a hawx-et.Power gombot hosszan benyomod és repülős módba rakod a telefont majd telepíted a játékot és elindítod ekkor még le fog tölteni jó sok cuccot ezért engedélyt fog kérni a wi-fi használatára,ezért lehetőleg legyél olyan helyen ahol van vlan hálózat.
Ericsson Gh337->Panasonic G450->Siemens S25->Siemens C35->Siemens C45->Siemens MT50->Alcatel OT715->SonyEricsson T630->Samsung Z400->Siemens CXT-65->Nokia 7710->Nokia N95-2->Nokia E51->Tops Touch A1->Samsung galaxy S->Galaxy S3->N9776->LG Gflex -> Huawei P8

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
« Reply #7651 Dátum: 2010, 11 17, 19:55:26 »
Vannak olyan játékok amikhez kell a repülős mód a telepítés során.
Leírom én hogy tettem fel a hawx-et.Power gombot hosszan benyomod és repülős módba rakod a telefont majd telepíted a játékot és elindítod ekkor még le fog tölteni jó sok cuccot ezért engedélyt fog kérni a wi-fi használatára,ezért lehetőleg legyél olyan helyen ahol van vlan hálózat.

hali, az itthoni wifi jólesz?  és nemgáz hogy nem az eredetit teszem fel? nem fogja senki megbakdosini a kicsi számat?   :hmm:

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
« Reply #7652 Dátum: 2010, 11 17, 20:15:04 »
ilyen nincs... végigvárom migletölt. utána bedob pár képet, egy pilotát és kilép...  >:( >:( >:(

Nem elérhető Kromosome

• Nem: Férfi
  • [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #7653 Dátum: 2010, 11 17, 20:52:06 »
Na, végre tudtam magamra, és az új "drágaságomra" időt szakítani, és végre megszületett a várva várt eredmény, amire már akkor is vártam, mikor még az SGS-t meg sem rendeltem!  :p

Nekem ez a Doc Mod ROM nagyon bejön, főleg az AWD launcherrel, ráadásul Froyo alatt... tökéletes párosítás!  :ok: Köszönöm mindenkinek a biztatást, és hálás köszönetem azoknak is, akik a FAQ / ROM frissítéses részleget állították össze!  :ok:
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető jasahu

• Navigáció / Navigation: Asus 636N, IGO8
  • PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XWLP7
« Reply #7654 Dátum: 2010, 11 17, 21:13:52 »
Használ közülünk valaki invisible shield -et a kijelzőn? Mert ahogy nézem elég jól tapad az ujjam hozzá. Gondolom fekrava se lesz jobb. :hmm: A hátlapra viszont ezt fogom rakni.
 Tettem egy próbát 3M Di-Noc karbon fóliával, de egy napig bírtam vele. A csupasz hátlap zsíros tapintásához képest ez volt másik véglet. Száraz kézzel olyan érzés volt megfogni, mint a máz nélküli Pataki-tálat. (amitől mellesleg borsódzik a hátam  :D) Így nézett ki:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ha valaki bírja a Pataki-tálat, a You are not allowed to view links. Register or Login oldalról tud rendelni ingyen postával 8$ -ért. (4"x8" méretű)

És akkor te házilag vágtál lyukakat rajta, ahol kellett?

Nem elérhető Neo70

• Navigáció / Navigation: Igo Nextgen
  • PDA: SAMU Galaxi Note 5
  • PDA ROM: Egy ütös kütyü
« Reply #7655 Dátum: 2010, 11 17, 21:28:41 »
Sziasztok

Ne haragudjatok a zavarásomért de lenne egy pár kérdésem amire nem találtam itt választ . Most szeretnék vásárolni egy Galaxy S és megtérni az erő sötét oldaláról mivelhogy eddig Iphonom volt  .
A kérdésem csak annyi lenne hogy a készülék tudja e rögziteni a telefon beszélgetéseket ?,
És hogy az office alkalmazásokat főleg az exelre gondolok , csak ugy tudja szerkeszteni mint a iphone ezzel az fx fügvényessel  ,, esetleg van hozzá olyan alkalmazás mint a wm 6,5 be  ???
köszönöm előre is
üdv neo70
Ne vitatkozz bolondokkal, mert lesüllyedsz a szintjükre ők meg legyőznek a rutinjukkal!!

Nem elérhető jenoke

• PDA: Redmi 3 Pro
« Reply #7656 Dátum: 2010, 11 17, 22:23:03 »
Sziasztok! Nem tudná valaki megmondani, hogy miért nincs az én nvbackup könyvtáramban semmi?
Rootoltam öszedugtam USB hibakeresési móban a pc vel és elindítottam az efs_backup.bat ot. De valamiért nem menti el amit kéne. Azt írja, hogy engedjem az eszközön a program futtatását, de a telóm nem jelenik meg semmilyen ilyesmi. Ha kijön a hivatalos froyo akkor is kell ezzel a mentéssel bajlódni? Omnia2-n kicsit könnyeben ment.

Nem elérhető koky86

• Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Samsung Galaxy S
  • PDA ROM: 2.3.5 JVT + Semaphore kernel v1.8.0
« Reply #7657 Dátum: 2010, 11 17, 22:26:58 »
Samsung ügyfélszolgálat írta:

A Froyo frissítés november vége/december elejére várható. :D

Nem elérhető adp11

• Navigáció / Navigation: Motonav
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: DocRom V4.0 XXJPU + AnzoV2.2
« Reply #7658 Dátum: 2010, 11 17, 23:02:47 »
Samsung ügyfélszolgálat írta:

A Froyo frissítés november vége/december elejére várható. :D

Bekaphatják... egyébként meg hiszem ha látom :)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #7659 Dátum: 2010, 11 17, 23:11:30 »
Sziasztok! Nem tudná valaki megmondani, hogy miért nincs az én nvbackup könyvtáramban semmi?
Rootoltam öszedugtam USB hibakeresési móban a pc vel és elindítottam az efs_backup.bat ot. De valamiért nem menti el amit kéne. Azt írja, hogy engedjem az eszközön a program futtatását, de a [NEM TELÓ!]m nem jelenik meg semmilyen ilyesmi. Ha kijön a hivatalos froyo akkor is kell ezzel a mentéssel bajlódni? Omnia2-n kicsit könnyeben ment.
Fel kellene ugrani a Superuser permission ablaknak a telefonon és ott kellene az Allow-ra nyomnod valószínűleg.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető aprosz

• Tópart apartman
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x960 BT
  • PDA: Samsung Galaxy S4 (9505), SGN 10.1 2014 P605
  • PDA ROM: SGS4 - XXUEMJ9
« Reply #7660 Dátum: 2010, 11 17, 23:22:16 »
Sziasztok!

Ma lettem i9000 tulajdonos (telenor függő). Az első nagy problémám , hogy nem látja az itthoni wifit. Mit lehetne csinálni, hogy müködjön? Légyszi segitsetek.
XWJM2 van rajta.

Nem elérhető GMF

• PDA: Samsung SM-N9005 note 3
« Reply #7661 Dátum: 2010, 11 18, 01:28:44 »
Sziasztok!

Ma lettem i9000 tulajdonos (telenor függő). Az első nagy problémám , hogy nem látja az itthoni wifit. Mit lehetne csinálni, hogy müködjön? Légyszi segitsetek.
XWJM2 van rajta.

Router belállításoknál engedélyezve van az SSID Broadcast?

Nem elérhető aprosz

• Tópart apartman
« Reply #7662 Dátum: 2010, 11 18, 01:34:31 »
Router belállításoknál engedélyezve van az SSID Broadcast?
Az omniaII simán csatlakozik a hálózathoz, mig a galaxy fel sem ismeri.
A laptopok is csatlakoznak simán, tehát a routernél minden rendben. ( gondolom én)
A környéken lévő szabad helyeket felismeri, de azt irja, hogy "nincs a tartományban, megjegyezve"

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #7663 Dátum: 2010, 11 18, 08:10:04 »
Az omniaII simán csatlakozik a hálózathoz, mig a galaxy fel sem ismeri.
A laptopok is csatlakoznak simán, tehát a routernél minden rendben. ( gondolom én)
A környéken lévő szabad helyeket felismeri, de azt irja, hogy "nincs a tartományban, megjegyezve"
factory reset ha utána se javul akkor garanciás csere vagy szerviz

Nem elérhető Peeteer

• Navigáció / Navigation: None
  • PDA: Samsung Galaxy S (GT-i9000)
  • PDA ROM: Froyo.DocRom_V9.6.6. XWJS5 + Tegrak v16 kernel
« Reply #7664 Dátum: 2010, 11 18, 08:19:07 »
Fel kellene ugrani a Superuser permission ablaknak a telefonon és ott kellene az Allow-ra nyomnod valószínűleg.

Áh, nálam is ugyan ez a probléma.... Feljött a Super User ablak, mondom oké csináld, befejezi, és semmi nincs a mappában.Próbáltam úgy is (bár hülyeségnek láttam, és az is volt) hogy mountolom az SD kártyát, nem jött be. Próbáltam anélkül is, akkor megcsinálta a mappát, de file nem került bele :/

Nem elérhető Ibolya512

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: Iphone 6s, Ipad2, S4 mini I9195,
  • PDA ROM: iOS 10.3.1, I9195XXUCNK1 - 4.4.2,
« Reply #7665 Dátum: 2010, 11 18, 09:18:25 »
Áh, nálam is ugyan ez a probléma.... Feljött a Super User ablak, mondom oké csináld, befejezi, és semmi nincs a mappában.Próbáltam úgy is (bár hülyeségnek láttam, és az is volt) hogy mountolom az SD kártyát, nem jött be. Próbáltam anélkül is, akkor megcsinálta a mappát, de file nem került bele :/
A Root Explorerrel másoljátok ki az efs könyvtárat az sdcard-ra és utána a pc-re is.  :)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető makszigáz

• PDA: SM-G975F S10+
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #7666 Dátum: 2010, 11 18, 10:17:57 »
Sziasztok!

XWJM2 van rajta.
Szia!Először is javítsd az adataidat légy szíves!Nem be szólni akarok,csak előbb vagy utóbb szólna más is!Az enyém is telenor függő és nekem is frissíteni kellett a rútert illetve újra össze pároztatni az új kütyüvel és azután minden jó lett!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Imhotep

• Vendég
« Reply #7667 Dátum: 2010, 11 18, 10:22:14 »
Szia!Először is javítsd az adataidat légy szíves!Nem be szólni akarok,csak előbb vagy utóbb szólna más is!Az enyém is telenor függő és nekem is frissíteni kellett a rútert illetve újra össze pároztatni az új kütyüvel és azután minden jó lett!
Én s akarok beleszólni, Te meg vedd ki az i9000-et a romod elöl mert belelóg a szövegbe  ;) :p

Nem elérhető poolbig

• Navigáció / Navigation: OSMAnd, Waze
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: 7.0
« Reply #7668 Dátum: 2010, 11 18, 10:26:46 »
Hi!
Nem tudom mennyire OFF, de szerintem hírértékű:

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
  • Navigáció / Navigation: iGo My Way
  • PDA: i9000 Galaxy S
  • PDA ROM: Doc 9.1.4 JS3 base, ZSJPE modem, speedmod k13A 500 Hz kernel
« Reply #7669 Dátum: 2010, 11 18, 11:41:59 »
A kérdésem csak annyi lenne hogy a készülék tudja e rögziteni a telefon beszélgetéseket ?,
És hogy az office alkalmazásokat főleg az exelre gondolok , csak ugy tudja szerkeszteni mint a iphone ezzel az fx fügvényessel  ,, esetleg van hozzá olyan alkalmazás mint a wm 6,5 be  ???
köszönöm előre is
üdv neo70

Szia!
A hangrögzítés a Samsung telefonoknál hardveresen tiltva van, tehát elvileg nem lehet rögzíteni a hivásokat. Mindezek ellenére egyeseknek sikerült a Total Record alkalmazással...

A telefonra előre telepítve van a ThinkFree Office, ami szvsz nagyon jó. Excelben csak az egyetlen bajom az, hogy a függvényeket csak mentés után frissítette. Van viszont Documents To Go alkalmazás, ami tökéletesen kezelt mindenféle függvényt a telefonon, én nap mint nap használom.
Galaxy S segítségnyújtás Debrecenben!!!

Imhotep

• Vendég
« Reply #7670 Dátum: 2010, 11 18, 11:44:48 »
Szia!
A hangrögzítés a Samsung telefonoknál hardveresen tiltva van, tehát elvileg nem lehet rögzíteni a hivásokat. Mindezek ellenére egyeseknek sikerült a Total Record alkalmazással...A telefonra előre telepítve van a ThinkFree Office, ami szvsz nagyon jó. Excelben csak az egyetlen bajom az, hogy a függvényeket csak mentés után frissítette. Van viszont Documents To Go alkalmazás, ami tökéletesen kezelt mindenféle függvényt a telefonon, én nap mint nap használom.
Van másik is és működik  ;)
Market-ből letölthető a All Call Recorder

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
« Reply #7671 Dátum: 2010, 11 18, 11:51:47 »
Van másik is és működik  ;)
Market-ből letölthető a All Call Recorder

Esküszöm ki kell próbálnom mindakettőt... Anno i8910 HD-vel akárhogy szenvedtünk, sehogy se ment... Viszont ha itt megy, megeszem a kalapomat!

Imhotep

• Vendég
« Reply #7672 Dátum: 2010, 11 18, 12:04:33 »
Esküszöm ki kell próbálnom mindakettőt... Anno i8910 HD-vel akárhogy szenvedtünk, sehogy se ment... Viszont ha itt megy, megeszem a kalapomat!
Én is ezt használom, egy kicsit a másik fél halkabb de hallani  ;)

Nem elérhető aprosz

• Tópart apartman
« Reply #7673 Dátum: 2010, 11 18, 12:06:11 »
Tudna valaki olyan programot ajánlani mint a WM-en a Nodata, hogy ne másszon mindig a 3g-vel a hálózatra. Valami jó fájlkezelőt is. Itt szeretném megkérdezni, hogy melyik romot lenne érdemes felrakni, amelyik jó is, és könnyű az én szolgáltatói romomra felnyomni. (természetesen segítséggel ) Még egy kérdés: valakinél müködik a Skype?

Nem elérhető muveszur

• ROMMER
« Reply #7674 Dátum: 2010, 11 18, 12:11:46 »
Tudna valaki olyan programot ajánlani mint a WM-en a Nodata, hogy ne másszon mindig a 3g-vel a hálózatra. Valami jó fájlkezelőt is. Itt szeretném megkérdezni, hogy melyik romot lenne érdemes felrakni, amelyik jó is, és könnyű az én szolgáltatói romomra felnyomni. (természetesen segítséggel ) Még egy kérdés: valakinél müködik a Skype?

Szia!
Az adatforgalom kikapcsolására van több alkalmazás is, például az APNdroid, a SwitchPro widget, vagy pedig az Extended Controls. Én a másodikat használom.
Fájlkezelőre az Astrot ajánlom, szerintem az a legjobb. Ha a rendszerkönyvtárakban akarsz turkákni, ahhoz pedig a RootExplorer a legjobb.

A Skype pedig kizárólag 2.2-n működik, ott viszont tökéletesen.

A gyári ROM-okat ugyanúgy kell feltenni, tehát nehézségbeli különbségek nagyon nincsenek. Nemsokára érkezik a FroYo hivatalosan is.

Imhotep: Megpróbáltam az AllCall Recordert, de nem veszi fel a hangot. 0byte-s fájl hoz létre csak.