2024, 11 27, 22:27:32

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2159069 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #7625 Dátum: 2010, 11 16, 21:23:50 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szevasztok!

Érdeklödöm, hogyan lehet eltüntetni a reklámokat az alkalmazásokból?
Vagy nem lehet?
Köszi
vagy
megveszed amelyiket lehet.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Sancho

• Vendég
« Reply #7626 Dátum: 2010, 11 16, 21:34:10 »
Azt nézegetjük Sancival, hogy a Desire Z és az iPhone is tud ujjal odabökéssel újrafókuszálni videó felvétel közben, az SGS meg nem. Van erre valami hack?

Nem elérhető RAULOV

• Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Galaxy s
  • PDA ROM: I9000XWJM2
« Reply #7627 Dátum: 2010, 11 16, 22:02:26 »
Sziasztok!
Új vagyok még ezen az oldalon. A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap óta nem akar a telefonom a 3G hálózathoz csatlakozni. Előtte működött és nem állítottam el semmit. Egyébként Telenoros vagyok.
Előre is köszönöm!

Nem elérhető rajker

• Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: HERE
  • PDA: Mate 10 pro
  • PDA ROM: Gyári
« Reply #7628 Dátum: 2010, 11 16, 22:03:05 »
Azt nézegetjük Sancival, hogy a Desire Z és az iPhone is tud ujjal odabökéssel újrafókuszálni videó felvétel közben, az SGS meg nem. Van erre valami hack?
Azt már én is nézegettem de csak arra jöttem rá hogy a két ujjas stósszal zommolni lehet  :oops:
Nem szégyen a tanulás

Sancho

• Vendég
« Reply #7629 Dátum: 2010, 11 16, 22:11:26 »
Azt már én is nézegettem de csak arra jöttem rá hogy a két ujjas stósszal zommolni lehet  :oops:
Na ezt el is felejtettem. :) Köszi!

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #7630 Dátum: 2010, 11 16, 22:22:35 »
Huh... na, ennyit még PDA-val nem foglalkoztam egyhuzamban, mint most az SGS-sel. Talán az Omnia I-nél, amikor még nagyon új volt számomra a ROM frissítés, de már nem teljesen emlékszem... :P

Először is. Kies, drága barátom, nem frissítette fel Nekem a Galaxy-t 2.2-re, hiába registry-ztem, bemakacsolta magát.
3 gombos módok nem működtek - mondom sebaj, a 110% Safe megoldással röpke perc alatt megcsinálom.
Mielőtt nekivágtam, le kellett ellenőriznem, hogy működik-e az én készülékemen, és ugye ehhez Android SDK  (annak is az ADB része) kell. 1,5 órámba telt, míg sikerült elérnem, hogy USB hibakeresés mellett az "adb shell" és egyéb parancsok segítségével lementsem a BML1-es blockot.

Nem tudom miért, de először az "adb" nem volt hajlandó működni, aztán 2x driver-pack újratelepítéssel meg a Total Commander-rel sikerült elérnem, hogy működjön.

A 3 gombos fixet megcsináltam, szóval hála Istennek, most működik. Holnap még átolvasom a ROM-frissítéses irományokat, és remélem, hogy a Froyot sikerül feltennem rá! :D
Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető Fenin

• Kezdő
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3
  • PDA ROM: N9005XXUDMJ7
« Reply #7631 Dátum: 2010, 11 16, 22:25:37 »
Sziasztok!
Nekem az a bajom, hogy beszélgetés közben lekapcsolja a világítást egyből és 2mp és visszakapcsol. Es ezt megcsinálja még 1x. Nem mindig, de általában igen.
Másik az, valamikor rájön a roham és nem lehet a képernyőt kikapcsolni csak ha 3-4 szer nyomom a gombot! Lehetséges az, több programot próbáltam és maradhatott valami rajta, ami zavarja? Ha újra indítom akkor 1-2 napig rendesen műxik. A kék szolgáltatótól van!
Fenin

Nem elérhető Twon

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: LG G3 / Tab 10.1 (P7500XXKL4)
  • PDA ROM: 4.2.2
« Reply #7632 Dátum: 2010, 11 16, 22:36:18 »
Ha jól emlékszem olvastam olyat, hogy valakinek recseg a hangszórója! Mintha nekem sem lenne tiszta a hang!
Mi volt a probléma megoldása? szerviz?
Visszakellett rakni az eredeti romot?

Nem elérhető petike2014

• PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: XXJPY Doc ROM v7.9.2 + K12L 500Hz
« Reply #7633 Dátum: 2010, 11 16, 23:56:26 »
Üdv mindenkinek!

OFF
Nem régóta vagyok rendszeres látogatója az oldalnak, de annál is inkább igyekszem fejleszteni tudásomat a hasznos információk olvasásával. Most úgy gondoltam,hogy ideje egy hozzászólást is írni.

ON
Sikerült hozzájutnom 2db SGS-hez, az első 2 nappal korábban érkezett mint a másik (mivel nem volt sehol raktáron). Mindkettő a türkiz szolgáltatónál lett vásárolva, tehát függő.
Az első készüléken JM2-es ROM-volt, működő 3gombos download-dal, természetesen mivel kiképzettnek éreztem magam azonnal unlockoltam egy app-al a marketből. Eztuán ODIN-os frissítésre adtam a fejemet és egy JM8-as ROM-ot töltöttem le a samfirmwares-ről. Mentést ugyan nem csináltam, tudom,hogy midig jó ha van de nem akartam rootolni a telefont (nem tudom megindokolni,hogy miért..). Mivel CSC nem volt benne illetve re-partition sem volt írva,hogy legyen kipiálva ezért nem is pipáltam ki. ODIN kész, pass , minden OK, telefon bootol stb, beírom az ellenőrző kódokat (imei,product code stb..), minden ok, kivéve a rom verzió ellenőrzést, csak a frissítetlen csc-t ismerte fel, a többit nem.., mindegy, marad így, mivel jól működött minden (persze eközben motoszkált a fejemben a 2.2-re való frissítés de ahhoz root kell, le kell menteni stb..)
Közben megérkezett a 2. sgs, elég érdekes helyzet állt elő, ő is JM2-es ROM-mal jött, viszont elvileg friss import volt, mégis későbbi product date volt beleírva...
Továbbá egyre érdekesebbé vált a helyzet..., nem működik a 3gombos mod, imei alapján nem panaszkodtak egyikre sem, de ugye ez nem jelent semmit.
Frissítést nem talál stb... Jött a 2 nap összehasonlítgatás, dönteni kellett,hogy melyiket tartom meg. (kies mod illetve komoly buherát nem akartam,csak végső esetben)
Az első SGS-re végülis felkerült a 2.2 pár órája, viszont előjött egy pixelhiba (még rom frissítést megelőzően, a telefonon vízszintesen a jobboldalt , függőlegesen közepe felé, de ránézésre nem észrevehető, tehát semennyire nem zavaró). Pár napinyi "párhuzamos" használt mellett még egy nagyon furcsa dolgot vettem észre, ez pedig a kijelzők közti eltérés, az első készüléknek a kijelzője sokkal élénkebb színeket és talán egy picivel erősebb fényerőt produkál (a másik hozzá képest olyan mintha füstüvegen keresztül nézném, ennek is "káprázatos" a képe, egész addig ameddig mellé nem teszem a másik SGS-t). Mióta észrevettem ezt azóta nézegetem minden helyzetben,hogy melyik hogyan viselkedik... A megfigyeléseknél azt vettem észre,hogy a betekintési szög az első készülék esetében jobb, szemmel láthatóan, meg a fekete az tényleg mély fekete.

Végszó:
Az 1 pixelhibás, frissíthető, szebb kijelzős SGS-t tartottam meg amin, mint írtam, 2.2 fut.

Tovább folytatnám az irományomat, további érdekességeket fedeztem fel a két kijelzővel kapcsolatban. Próbáltam a legjobb szögeket elkapni 1-1 fotó erejéig...
Ha valakit érdekel szívesen elküldöm a képeket.
Észrevétel: az első készülék kijelzőjét tisztára pucolva furcsa rizsszem alakú, párhuzamos/szabályos rendezettséggel és fix távolságra egymástól "vonalak" helyezkednek el a kijelző mögött átlósan-"srégen" (ha jól látom...) illetve még pár körvonatlat látok (talán chipek?-> az összeszerelési videóban kb ott vannak a chipek ahol a körvonalakat látom). A második SGS-en ennek nyoma sincs.
Csináltam képeket a színek eltéréséről is (teltség-kontraszt, nem tudom pontosan mi lehet) További észrevétel.hogy a második sgs kijelzője sokkal jobban csúszik, mármint a kijelző felületén bármi (ujj,papírzsepi stb..), furcsának találom kicsit, teljesen eltér az eddig szerzett tapasztalatommal (igen,letakarítottam,zsírtalanítottam,mindent csináltam és úgy is megnéztem :) ). Tovább megyek... , a második SGS kijelzője sokkal karcállóbb mint az elsőé, mindkettőt a zsebemben hordtam egész nap, az első sgs-en 2db hajszálkarcot  véltem felfedezni lepucolt kijelzőnél a másodikon semmi... (egyik zsebemben sem volt semmi stb...). A második sgs-nél a KIES-es regedit-es 3gombos mod sem működik valamiért, vagy 3x raktam újra mindent és csináltam meg!

Tehát, a végleges döntés marad az 1 pixelhibás, 3gombos, 2.2-es doridos, szebb kijelzős, 2 hajszálkarcos SGS.

UI.:Szemrevételezéses sebesség tesztek folyamatban :)

Nem elérhető turkygn

• PDA: Samsung Galaxy S
« Reply #7634 Dátum: 2010, 11 17, 03:56:55 »
Sziasztok!

Van egy T-mobilos Samsung Galaxy S-m, felraktam ra egy rootolos programot, majd ujrainditotta a keszuleket, es a feher Samsung logonal kifagy a Samsung Galaxy S:( Sajnos recovery mode se a hard reset nem mukodik. Lehet T-mobile tiltott ilyesmit? Meg tudom meg menteni atelefonomon levo kepeket, videokat, smseket? Most nagyon tanacstalan vagyok es fontos hogy mukodjon a Samsung Galaxy S-]m... Kosz a segitseget!

Nem elérhető Peeteer

• Navigáció / Navigation: None
  • PDA: Samsung Galaxy S (GT-i9000)
  • PDA ROM: Froyo.DocRom_V9.6.6. XWJS5 + Tegrak v16 kernel
« Reply #7635 Dátum: 2010, 11 17, 07:58:24 »
Sziasztok!

Van egy T-mobilos Samsung Galaxy S-m, felraktam ra egy rootolos programot, majd ujrainditotta a keszuleket, es a feher Samsung logonal kifagy a Samsung Galaxy S:( Sajnos recovery mode se a hard reset nem mukodik. Lehet T-mobile tiltott ilyesmit? Meg tudom meg menteni atelefonomon levo kepeket, videokat, smseket? Most nagyon tanacstalan vagyok es fontos hogy mukodjon a Samsung Galaxy S-]m... Kosz a segitseget!

Szia,

Nekem is volt hasnoló problémám.

innen menj végig a commentjeimen, illetve a válaszokon, és jó eséllyel sikerül neked is visszahoznod a telefont az életbe. Ha kérdésed van, írj :)

Nem elérhető legjobbtaxis

• Navigáció / Navigation: Iphone 5S - IGo + éleslátás
  • PDA: Iphone 5S Nexus 5
  • PDA ROM: *mindig a legjobb (?) kellene*
« Reply #7636 Dátum: 2010, 11 17, 08:02:22 »
Mi volt a megoldás? (csak hogy mi is okuljunk...)

Én sem gondoltam volna , de az sgs hibás (és/vagy) hiányos  illesztőprogramja miatt csak a csatlakozó mókát játszotta
 >:(.
egyszerű de elég sokáig megettem. :taps: :ok:

Nem elérhető kamikaze77

• PDA: Note 4 N910C
« Reply #7637 Dátum: 2010, 11 17, 09:58:03 »
Mi van már a hivatalos froyo 2.2 -vel??
okos legyél hülyéből sok van !! :)

Nem elérhető dandu

• DOUBLE CLUB
  • Navigáció / Navigation: iGO Primo 2.4 + Naunce
  • PDA: SM-N910F
  • PDA ROM: Kyubi Rom Note 5 port
« Reply #7638 Dátum: 2010, 11 17, 10:22:40 »
Mi van már a hivatalos froyo 2.2 -vel??
Karácsonyi ajándék lesz  :ok:

Nem elérhető kid

• DOUBLE CLUB
  • PDA: iPhone4, iPad2
  • PDA ROM: iOS 4.3.3
« Reply #7639 Dátum: 2010, 11 17, 10:43:23 »
Használ közülünk valaki invisible shield -et a kijelzőn? Mert ahogy nézem elég jól tapad az ujjam hozzá. Gondolom fekrava se lesz jobb. :hmm: A hátlapra viszont ezt fogom rakni.
 Tettem egy próbát 3M Di-Noc karbon fóliával, de egy napig bírtam vele. A csupasz hátlap zsíros tapintásához képest ez volt másik véglet. Száraz kézzel olyan érzés volt megfogni, mint a máz nélküli Pataki-tálat. (amitől mellesleg borsódzik a hátam  :D) Így nézett ki:
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Ha valaki bírja a Pataki-tálat, a You are not allowed to view links. Register or Login oldalról tud rendelni ingyen postával 8$ -ért. (4"x8" méretű)

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #7640 Dátum: 2010, 11 17, 10:50:26 »
A fórum melyik részében van beszélgetés a CoPilotról? Lenne 1 kérdésem...
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető turkygn

• PDA: Samsung Galaxy S
« Reply #7641 Dátum: 2010, 11 17, 11:16:36 »
Letöltöttem az Android SDK-t, ujrainditottam vele a keszuleket. Ott kivalasztottam a menuben a factory resetet. Erre tovabbra is a kezdo logonal kifagy:( Es raadasul most mar az "abd boot recovery"-re is azt irja ki hogy "error: device not found"
:(
Valakinek valami otlet?

Nem elérhető Peeteer

• Navigáció / Navigation: None
  • PDA: Samsung Galaxy S (GT-i9000)
  • PDA ROM: Froyo.DocRom_V9.6.6. XWJS5 + Tegrak v16 kernel
« Reply #7642 Dátum: 2010, 11 17, 11:43:45 »
Letöltöttem az Android SDK-t, ujrainditottam vele a keszuleket. Ott kivalasztottam a menuben a factory resetet. Erre tovabbra is a kezdo logonal kifagy:( Es raadasul most mar az "abd boot recovery"-re is azt irja ki hogy "error: device not found"
:(
Valakinek valami otlet?

Próbáld meg frissíteni a Drivert, néha szokott vele cicózni míg felismer...

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #7643 Dátum: 2010, 11 17, 12:46:28 »
A fórum melyik részében van beszélgetés a CoPilotról? Lenne 1 kérdésem...
Megtaláltam.. :)
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető freeCAM

• PDA: Note 4 SM-N910F
« Reply #7644 Dátum: 2010, 11 17, 15:53:47 »
hali feltettem a slideit keyboardot, hogy kell aktiválni hogy használni is tudjam??

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #7645 Dátum: 2010, 11 17, 15:55:38 »
hali feltettem a slideit keyboardot, hogy kell aktiválni hogy használni is tudjam??
settings/területi és szövegbeállítások, pipáld ki mellette, majd a beviteli módnál válaszd ki
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető berigazek

• Navigáció / Navigation: iGO,Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 Dual Sim SN-9002
« Reply #7646 Dátum: 2010, 11 17, 15:56:36 »
Sziasztok!
Nekem az a bajom, hogy beszélgetés közben lekapcsolja a világítást egyből és 2mp és visszakapcsol. Es ezt megcsinálja még 1x. Nem mindig, de általában igen.
Másik az, valamikor rájön a roham és nem lehet a képernyőt kikapcsolni csak ha 3-4 szer nyomom a gombot! Lehetséges az, több programot próbáltam és maradhatott valami rajta, ami zavarja? Ha újra indítom akkor 1-2 napig rendesen műxik. A kék szolgáltatótól van!
Mindenkinek beszégetés közben bevillan a képernyő:) Ha letakarod a bal felső sarokban a fényérzekelőt akkor sötétségbe borul örökre a képernyőd beszélgetés közben:)
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"

Nem elérhető freeCAM

« Reply #7647 Dátum: 2010, 11 17, 16:02:15 »
settings/területi és szövegbeállítások, pipáld ki mellette, majd a beviteli módnál válaszd ki
nem jelenik meg ott, csak samsung bill & swype :S

Nem elérhető Pgeo

• Mérnök Úr
    • Compker
  • Navigáció / Navigation: WAZE, iGO
  • PDA: LG G2 D802
  • PDA ROM: Stock 4.4.2
« Reply #7648 Dátum: 2010, 11 17, 16:09:38 »
Nem lehet, hogy csak kiegészítést tettél fel valamelyik keyboardhoz?
Vannak olyan progik, amelyek mondjuk csak a magyar kiosztást tartalmazzák, de ahhoz, hogy használd, kell az alappgorgam is.

Most sajna nem tudok ilyet mondani, de a Marketben le van írva letöltésnél, hogy ez csak 1 kiterjesztés valamelyik boardhoz.

Nem elérhető freeCAM

« Reply #7649 Dátum: 2010, 11 17, 16:15:43 »
akkor megvan a baj
innen oldalrol tettem fel de csak a magyart a sliditnél, akkor kell az alaprogram is, köszömöm!!!
tom clancy's hawx-ot sikerült már valakinek beröffentenie a sgs-en? nekem odáig eljut hogy kiírja hogy net kell neki ha mindent kikapcsolog, ha meg van net akkor meg kiírja hogy nem eredeti! tudtok segíteni ? előre is köszi!