2024, 11 27, 23:48:51
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2159079 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #7600 Dátum: 2010, 11 16, 13:39:17 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Köszönöm a gyors válaszokat, még 1 kérdésem lennem a fórumon sokan beszélnek valami pontozó rendszerről , h kinek milyen gyors a galaxy s-e, az micsoda, vagy hogy nézhetem meg az enyémet?

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Vagy You are not allowed to view links. Register or Login
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető zeno7

• Nem: Férfi
  • PDA: Samsung Galaxy S i9000
  • PDA ROM: i9000XWJFB
« Reply #7601 Dátum: 2010, 11 16, 13:59:21 »
első helyre sorolt a quadrant, 2259 ponttal, az jó?

Nem elérhető Hokusz

• Navigáció / Navigation: .
  • PDA: Galaxy S6 G925F és Galaxy Alpha G850F
« Reply #7602 Dátum: 2010, 11 16, 13:59:49 »

Vagy You are not allowed to view links. Register or Login

Persze majd kap 2000 pontot, jujj de jó, de a progik váltogatása közbe meg lagol a készülék.
Semmire se jó ez.

Nem elérhető bupe

• Navigáció / Navigation: Samsung GT-I9000
  • PDA: Samsung GT-I9000 / Asus TF101
  • PDA ROM: Bezke 4.1 JVP / Stock 3.1
« Reply #7603 Dátum: 2010, 11 16, 14:24:54 »
Sziasztok,

Próbálgattam pár ROM-ot XDA-ról és sajnos nincs mindegyikben benne a ThinkFree Office, amit viszont szoktam használni. Utólag ezt hogyan lehet pótolni?

Üdv,
Péter

Nem elérhető nocsesz

• Navigáció / Navigation: Samu I900
  • PDA: Commtiva Z71
  • PDA ROM: CyanogenMOD 7 2.3
« Reply #7604 Dátum: 2010, 11 16, 14:26:22 »
Sziasztok,

Próbálgattam pár ROM-ot XDA-ról és sajnos nincs mindegyikben benne a ThinkFree Office, amit viszont szoktam használni. Utólag ezt hogyan lehet pótolni?

Üdv,
Péter

Nem elérhető bupe

« Reply #7605 Dátum: 2010, 11 16, 14:32:40 »

Persze, az ingyenest le tudom tölteni, de az nem szerkeszt... a fizetősért meg nem akarok kiadni még1x 15 dollárt, ha már egyszer bele van építve a készülék árába... van esetleg valami egyéb megoldás? Vagy az egyetlen megoldás az, hogy ha kell, akor olyan ROM-ot használjak, amiben bennehagyták?

Imhotep

• Vendég
« Reply #7606 Dátum: 2010, 11 16, 14:33:59 »
Sziasztok,

Üdv,
Péter
Nem tudom Te milyen romokat próbálgattál, de az enyémben benne van  :hmm:

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #7607 Dátum: 2010, 11 16, 14:41:58 »
Persze, az ingyenest le tudom tölteni, de az nem szerkeszt... a fizetősért meg nem akarok kiadni még1x 15 dollárt, ha már egyszer bele van építve a készülék árába... van esetleg valami egyéb megoldás? Vagy az egyetlen megoldás az, hogy ha kell, akor olyan ROM-ot használjak, amiben bennehagyták?
ez van a Faq-ban is:
Lista: You are not allowed to view links. Register or Login

Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető bupe

« Reply #7608 Dátum: 2010, 11 16, 14:48:21 »
ez van a Faq-ban is:
Lista: You are not allowed to view links. Register or Login

Köszönöm, ez a topik valahogy elkerülte a figyelmem... case closed :-)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #7609 Dátum: 2010, 11 16, 14:49:11 »
Sziasztok,

Üdv,
Péter

Érdekes, mivel a changelogban írja, hogy:

- v4.1
.
.
.
.
Added ThinkFree back in
.
.

Mindegy.

You are not allowed to view links. Register or Login deodexed zipaligned formában, tedd fel a belső sd-re, aztán CWM install zip/choose zip -pel rakd fel. Ha nem menne, akkor You are not allowed to view links. Register or Login, törölj ki 7zippel minden mást a /system/app mappából, és mehet fel.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető legjobbtaxis

• Navigáció / Navigation: Iphone 5S - IGo + éleslátás
  • PDA: Iphone 5S Nexus 5
  • PDA ROM: *mindig a legjobb (?) kellene*
« Reply #7610 Dátum: 2010, 11 16, 15:51:08 »
Köszönöm , :taps: :taps: :taps: mindenkinek a segítséget :ima:, végül sikerült az összekapcsolás, jöhet a froyo.. :ok:..

thx-moco, :ok:
thx-marcedli :ok:

Nem elérhető Brekii

• PDA
  • PDA: HTC One
  • PDA ROM: Razer Lite 4.0.0
« Reply #7611 Dátum: 2010, 11 16, 15:51:56 »
Hi
Kartyafuggos havernak kene ajanlani a legjobb, legegyszerubb lagfixet. Nem ert hozza szoval egyszeru kellene. Melyik most a  megfelelo?

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
  • Navigáció / Navigation: Google Maps
  • PDA: Samsung Galaxy Note;Apple iPhone 4S; Apple iPad 2 3G
  • PDA ROM: Gyári Android 2.3.3 // iOS 5.0.1 JB (9A406) // iOS 5.0.1 JB (9A405)
« Reply #7612 Dátum: 2010, 11 16, 16:03:21 »
Szép napot mindenkinek!
Hát, eljött ez az idő is, régi, imádott HD2-met galád módon megcsaltam egy Samsung Galaxy S-sel. Kíváncsi voltam az Androidra (igen, tudom, hogy a HD2-n is lehet Anroidos buildeket futtatni, de azért na... :D), és úgy éreztem, hogy némi változatosság nem árt, így másfél-kéthetes dilemmázás, tengernyi teszt és összehasonlítás után letettem a voksomat az SGS mellett.

Hogy megérte-e váltani, hát arra szerintem csak az idő fog tudni választ adni, de ém úgy gondolom, hogy igen. Az első benyomások alapján egy kiváló, gyönyörű és "brutális" készülékről van szó, szóval eddig nem kellett benne csalódnom! :)
Közel 4 évig WinMo-m volt, szóval ezalatt az idő alatt megtanultam, hogy soha semmit nem adunk fel és addig próbálkozunk, ameddig csak lehet, de azért kívánjatok sok szerencsét az Androidhoz, főleg ebben az "első szárnycsapkodásos" időszakomban! :D

Innentől inkább az i9000-es és Androidos témában fogom szaporítani a hozzászólások számát (lehetőleg értelmes kommentekkel :P). Már alig vártam!  :D

Máris lenne egy kérdésem:
A várakozási idő alatt szinte az összes ROM frissítésről szóló írást elolvastam, nagyjából értem is a dolgot. A recovery és download módot még nem próbáltam ki (a 3 gombosat), de sort fogok keríteni rá.
Mint látjátok, a jelenleg az SGS-en gyári Eclair 2.1-es droid fut. Érdemes Froyo-ra frissítenem? Gondolom igen, bár azért inkább megkérdezem. Ha a Kies-sel frissítem fel 2.2-re, akkor utána lehetséges 2.1-re visszatérni (akár Odinnal vagy máshogy), ha esetleg szükséges lenne?

Előre is köszönöm!  :)

Changes the world... again. - iPhone 4S

Note infók: Stock 2.3.3, Superuser, busybox 1.18.4, CWM

Nem elérhető nylacika

• PDA: Samsung Galaxy S8+ & Samsung Galaxy S9+ Dual Sim Black
« Reply #7613 Dátum: 2010, 11 16, 16:07:29 »
Mint látjátok, a jelenleg az SGS-en gyári Eclair 2.1-es droid fut. Érdemes Froyo-ra frissítenem? Gondolom igen, bár azért inkább megkérdezem. Ha a Kies-sel frissítem fel 2.2-re, akkor utána lehetséges 2.1-re visszatérni (akár Odinnal vagy máshogy), ha esetleg szükséges lenne?

Vissza lehet tenni a 2.1-es romot gond nélkül. A froyora frissítés meg szerintem megéri...

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #7614 Dátum: 2010, 11 16, 16:08:41 »
Vissza lehet tenni a 2.1-es romot gond nélkül. A froyora frissítés meg szerintem megéri...

Ezért imádom ezt a fórumot!  :D Nagyon szépen köszönöm a gyors választ!

Nem elérhető bupe

« Reply #7615 Dátum: 2010, 11 16, 16:12:26 »
Érdekes, mivel a changelogban írja, hogy:

- v4.1
.
.
.
.
Added ThinkFree back in
.
.

Mindegy.

You are not allowed to view links. Register or Login deodexed zipaligned formában, tedd fel a belső sd-re, aztán CWM install zip/choose zip -pel rakd fel. Ha nem menne, akkor You are not allowed to view links. Register or Login, törölj ki 7zippel minden mást a /system/app mappából, és mehet fel.

Hát nálam nem volt az alkalmazások között, pedig LauncherPro van és ott elvileg abc szerint listázza őket...

Közben leszedtem a patience által megadott xda-s linkből a rar-t, kiszedtem belőle a thinkdroid.apk-t, átküldtem bluetooth-on a telóra, telepítettem, aktiváltam, most frissül...

Nem elérhető bupe

« Reply #7616 Dátum: 2010, 11 16, 16:18:36 »
Szép napot mindenkinek!
Hát, eljött ez az idő is, régi, imádott HD2-met galád módon megcsaltam egy Samsung Galaxy S-sel. Kíváncsi voltam az Androidra (igen, tudom, hogy a HD2-n is lehet Anroidos buildeket futtatni, de azért na... :D), és úgy éreztem, hogy némi változatosság nem árt, így másfél-kéthetes dilemmázás, tengernyi teszt és összehasonlítás után letettem a voksomat az SGS mellett.

Hogy megérte-e váltani, hát arra szerintem csak az idő fog tudni választ adni, de ém úgy gondolom, hogy igen. Az első benyomások alapján egy kiváló, gyönyörű és "brutális" készülékről van szó, szóval eddig nem kellett benne csalódnom! :)
Közel 4 évig WinMo-m volt, szóval ezalatt az idő alatt megtanultam, hogy soha semmit nem adunk fel és addig próbálkozunk, ameddig csak lehet, de azért kívánjatok sok szerencsét az Androidhoz, főleg ebben az "első szárnycsapkodásos" időszakomban! :D

Innentől inkább az i9000-es és Androidos témában fogom szaporítani a hozzászólások számát (lehetőleg értelmes kommentekkel :P). Már alig vártam!  :D

Máris lenne egy kérdésem:
A várakozási idő alatt szinte az összes ROM frissítésről szóló írást elolvastam, nagyjából értem is a dolgot. A recovery és download módot még nem próbáltam ki (a 3 gombosat), de sort fogok keríteni rá.

Annyit fűznék még hozzá az előttem szólóhoz, hogy nekem is ez az első android-om, és kezdetben én is féltem a ROM frissítéstől, de nem akkora varázslat, 2-3 után belejön az ember... :-) Nekem nem volt 3 gombos recovery, de az itt található Kies-es leírást követve lett és azóta meg is van. Odin-nal én még csak itteni ROM-ot tettem fel, a többit azt mind Clockwork Recovery-ből wipe/reset után... Első froyo-s élmények után kipróbáltam még egy eclair-es JM9-et, mert XDA-n sokan arra esküdtek (azaz én is megerősítem, hogy 2.2-ről vissza lehet menni 2.1-re gond nélkül), de aztán hiányzott pár froyo-s feature, úgyhogy elkezdtem 2.2-es ROM-okat nézegetni (JPA, JPO és társai), most épp az aláírásomban találhatót nyúzom...

Nem elérhető Kromosome

• [HelpDesk] + [Editor]
« Reply #7617 Dátum: 2010, 11 16, 16:35:23 »
Annyit fűznék még hozzá az előttem szólóhoz, hogy nekem is ez az első android-om, és kezdetben én is féltem a ROM frissítéstől, de nem akkora varázslat, 2-3 után belejön az ember... :-) Nekem nem volt 3 gombos recovery, de az itt található Kies-es leírást követve lett és azóta meg is van. Odin-nal én még csak itteni ROM-ot tettem fel, a többit azt mind Clockwork Recovery-ből wipe/reset után... Első froyo-s élmények után kipróbáltam még egy eclair-es JM9-et, mert XDA-n sokan arra esküdtek (azaz én is megerősítem, hogy 2.2-ről vissza lehet menni 2.1-re gond nélkül), de aztán hiányzott pár froyo-s feature, úgyhogy elkezdtem 2.2-es ROM-okat nézegetni (JPA, JPO és társai), most épp az aláírásomban találhatót nyúzom...

Rendben, köszönöm a bíztatást!  :) WinMo alatt én is rengetegszer hittem, hogy a ROM frissítés nagyon nehéz, de - ahogy írtad - 2-3 próbálkozás után már akkor is ment volna, ha álmomból keltenek fel!  :)

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #7618 Dátum: 2010, 11 16, 16:50:03 »
Köszönöm , :taps: :taps: :taps: mindenkinek a segítséget :ima:, végül sikerült az összekapcsolás, jöhet a froyo.. :ok:..

thx-moco, :ok:
thx-marcedli :ok:

Mi volt a megoldás? (csak hogy mi is okuljunk...)
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető vbalazs

• Navigáció / Navigation: IGO 9.6.7.235654
  • PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXBLFB
« Reply #7619 Dátum: 2010, 11 16, 17:45:56 »
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni.

A helyzet az, hogy Wifi-n egy gyári visszaállítás után nem sikerül a google account-al bejelentkeznem. Előtte ment, most meg "mindent" kipróbáltam de nem sikerül bejelentkezni. Adatkapcsolattal be tudott jelentkezni de amint átállítom wifi-re azonnal nem elérhető a Market. Böngésző, Samsung Apps megy csak a Market és az ahhoz kapcsolódók nem mennek.

Előre is köszi. Egyébként nagyon jó a fórum  :taps:

Nem elérhető Fotozgató

• PDA: Samsung G. 8+ Samsung Galaxy Note Pro 12.2" P901
« Reply #7620 Dátum: 2010, 11 16, 18:09:23 »
Ha eddig outlookban voltak a névjegyeid, a legegyszerűbb, ha exportálod őket, a gmailben pedig importálod, majd a névjegyzékben beállítod, hogy csak a google címtárat jelenítse meg. Az import/export pontos kivitelezéséhez (formátum, stb) meg használd a google-t.
Köszönöm szépen. :ok:

Nem elérhető inn3rcity

• Navigáció / Navigation: WAZE
  • PDA: Galaxy S5
« Reply #7621 Dátum: 2010, 11 16, 19:18:18 »
valamiért sehogy sem tudok a Kieshez csatlakozni bluetoothon keresztül. Mindig azt írja, hogy a készülék visszautasította a kapcsolatot :(
I'm in love with a ROBOT, how can I tell my parents?

Nem elérhető vbalazs

• Navigáció / Navigation: IGO 9.6.7.235654
  • PDA: GT-I9300
  • PDA ROM: I9300XXBLFB
« Reply #7622 Dátum: 2010, 11 16, 19:46:34 »
Sziasztok. Egy kis segítséget szeretnék kérni.

A helyzet az, hogy Wifi-n egy gyári visszaállítás után nem sikerül a google account-al bejelentkeznem. Előtte ment, most meg "mindent" kipróbáltam de nem sikerül bejelentkezni. Adatkapcsolattal be tudott jelentkezni de amint átállítom wifi-re azonnal nem elérhető a Market. Böngésző, Samsung Apps megy csak a Market és az ahhoz kapcsolódók nem mennek.

Előre is köszi. Egyébként nagyon jó a fórum  :taps:

Jó lett hiányzott egy pipa valahonnan

Nem elérhető Koga

• PDA: Samsung I9000 Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.1.1
« Reply #7623 Dátum: 2010, 11 16, 20:37:07 »
hali, nektek esett már le az sgs? nekem álmomban sikerült lelöknöm az éjjeli szekrényről, kb félméter magasról a hátára esett, szőnyegre, (többi telefonjaimnál ez rendszeres volt annó: satio, c905 stb. azok birták) ez működik rendesen azóta, akkor miden bizonnyal nincs baja?:D bírják ezek?:D
Igen, először az asztalról a járólapra, akkor semmi baja sem lett, másodszor egy rossz minőségű övtokból (elengedett a ragasztás) a földre, akkor rá is léptem a 120 kilómmal :'(. A második esetben "csak" a fémkeret hajlott meg egy kicsit (1 mm) a hangerőgomboknál, de azóta is jól működik.

Nem elérhető sound73

• PDA: samsung galaxy S5
  • PDA ROM: 5.0
« Reply #7624 Dátum: 2010, 11 16, 21:21:22 »
Szevasztok!

Érdeklödöm, hogyan lehet eltüntetni a reklámokat az alkalmazásokból?
Vagy nem lehet?
Köszi