Szép napot mindenkinek!
Hát, eljött ez az idő is, régi, imádott HD2-met galád módon megcsaltam egy Samsung Galaxy S-sel. Kíváncsi voltam az Androidra (igen, tudom, hogy a HD2-n is lehet Anroidos buildeket futtatni, de azért na...
), és úgy éreztem, hogy némi változatosság nem árt, így másfél-kéthetes dilemmázás, tengernyi teszt és összehasonlítás után letettem a voksomat az SGS mellett.
Hogy megérte-e váltani, hát arra szerintem csak az idő fog tudni választ adni, de ém úgy gondolom, hogy igen. Az első benyomások alapján egy kiváló, gyönyörű és "brutális" készülékről van szó, szóval eddig nem kellett benne csalódnom!
Közel 4 évig WinMo-m volt, szóval ezalatt az idő alatt megtanultam, hogy soha semmit nem adunk fel és addig próbálkozunk, ameddig csak lehet, de azért kívánjatok sok szerencsét az Androidhoz, főleg ebben az "első szárnycsapkodásos" időszakomban!
Innentől inkább az i9000-es és Androidos témában fogom szaporítani a hozzászólások számát (lehetőleg értelmes kommentekkel
). Már alig vártam!
Máris lenne egy kérdésem:
A várakozási idő alatt szinte az összes ROM frissítésről szóló írást elolvastam, nagyjából értem is a dolgot. A recovery és download módot még nem próbáltam ki (a 3 gombosat), de sort fogok keríteni rá.
Mint látjátok, a jelenleg az SGS-en gyári Eclair 2.1-es droid fut. Érdemes Froyo-ra frissítenem? Gondolom igen, bár azért inkább megkérdezem. Ha a Kies-sel frissítem fel 2.2-re, akkor utána lehetséges 2.1-re visszatérni (akár Odinnal vagy máshogy), ha esetleg szükséges lenne?
Előre is köszönöm!