0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Ez az időkorlát nem arra vonatkozik, hogy mennyi idő múlva kapcsolja ki a kijelzőt?
Az 1 pixelhibás, frissíthető, szebb kijelzős SGS-t tartottam meg amin, mint írtam, 2.2 fut.
nagyon nagyon ....... gondom van...már hr után(!), újra telepített kies(!), újratelepített gép(!) , után sem csatlakozik az sgs. csak folyamatosan " az ezköz csatlakoztatása..." móka megy.már a külső, belső tárhely formázva......mit tehetek még a gépek átformálásán kívül
esetleg v.mi másik program nincs amivel beleláthatnék a kicsike lelkébe.....szeretném.
E működik rendesen? mindkét fél hangját rögzíti ? Mert tudtommal nincs rá normális program még .
Az összes névjegyemet át szeretném tenni google-ba. A névjegyet szerkesztve van egy pár, amiben "Csatolt névjegyek" 1 Csatolt névjegy "g" látható. Ezeket a "g" betűseket tudom csak szinkronizálni a google-val? A naptár gyönyörűen szinkronizál oda-vissza.
a kiest próbálod rávenni, vagy tárhely módban sem megy?
nem és nem megy....mi a t*rót tehetnék...service.....jajaj
wifi kapcsolatod van?
aham
hali, nektek esett már le az sgs? nekem álmomban sikerült lelöknöm az éjjeli szekrényről, kb félméter magasról a hátára esett, szőnyegre, (többi telefonjaimnál ez rendszeres volt annó: satio, c905 stb. azok birták) ez működik rendesen azóta, akkor miden bizonnyal nincs baja? bírják ezek?
Sziasztok! Van már hivatalos 2.2 galaxy s i9000 re?
Jogos. Esetleg egy linket nem tud valaki adni Sztupy lagfixéröl?
besárgult...com9.....