0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Ebay. Az árat meg meg tudod nézni, mert azóta vâltozott. Ukmobile-tól vettem. 16ân rendeltem, ma meg már meghozták.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ArGfDb_KCus[/youtube]Jó kis videó. Nem az alap teszt. Más dolgokat mutogat be. Úgy mint bluetooth zenelejátszás, ADW Pro stb.
A Desire után milyen a kezelhetősége?Gondolok a méretbeli különbségre. Kijelző milyen ahhoz képest? Köszi!
Aku idő (bár ezt majd csak holnap)
Hali! na az lenne a kérdésem, hogy 4 perc környékén, "átvált" valamilyen más módra, már mint menü stb. Ez alapból így van vagy valami külön progi működteti ezt. Nem nagyon tudtam kivenni, hogy mit magyaráz a koma, itt sztem eléggé hadart. na de mind1, de tán valami progi, na de aki tudja annak köszönöm válaszát.tsók
Akkor tudod Pati mit szokott mondani első benyomások stb...
azonnalsebtiben nézd meg nekem légyszi, hogy választható-e a nyelveknél a magyar! fontos lenne (és persze, ha már most válaszolnál, az is késő lenne) gratula irigy vagyok, mint állat
Ahogy nézem a legfrissebb rom lehet rajta, leglábbis nincs a firmware oldalon frissebb.
Megnéznél nekem is egy dolgot?Az érdekelne, hogy bejövő hívásnál ugye nincs az a kb. 3 másodperces késés?
Bejövő hívásnál felveszed és már tudsz beszélni.
Ez egy UK változatt, van benne magyar nyelv, de a billentyűzet ne tud írni magyar karaktereket. Vagyis még nem jöttem rá. Szerintem felteszem a HTC billentyűzetet.
köszi szépen. ...... magyar expansys.azt sem tudják mi van a telefonban. na majd felvilágosítom holnap õket.
Szokni kell, itt oldalra kell görgetni a menüket, ott függőlegesen. Egy két dolog más a beállításoknál. Jóval kevesebb program van benne alapból. Még éppen jó a méret, kicsit nagyobb lenne már kényelmetlen lenne. Szóval kis kezűeknek nem ajánlott egy kézzel kezelni. Kijelzője gyönyörű szép, és világos, automatában negyed fényerővel is elég világos. Persze ezen még nincs fólia. A pixeleket viszont jobban lehet látni, mint a másikon, mivel nagyobb a kijelző.
Nem így értettem! O1 és O2 esetében, ha elkezd csörögni, akkor nem a beállított hangerőn hanem emelkedve kezdett el csörögni akkor is, ha nem emelkedőre volt állítva. Ez az emelkedés kb. 3 másodperc és ekkor éri el azt a hangerőt, amire be van állítva.Erre lennék kíváncsi, és remélem hogy itt már elhagyták.
köszi szépen. kapja be magyar expansys.azt sem tudják mi van a telefonban. na majd felvilágosítom holnap õket.
Hálás lennék, ha dobnál fel valahová egy rövid vele készített 720p-s videót!
Majd holnap készítek nappal. Az még is csak jobban látható.
Na de kisnaccsád Megint ez a csúf beszéd
Szerintem ez is üveg, nem fog karcolódni... De majd a szakértők megmondják
magyarázza el már nekem valaki, hogy ez miért így van?uk: You are not allowed to view links. Register or Loginhu: You are not allowed to view links. Register or Loginha ott van, akkor itt miért nincs. és itt miért ennyi vajon és ott miért annyi? ebben mi a biznisz nekik? evidens, hogy az ember nem a hu-nál rendeli meg, hanem a másikon. én ezt nem értem. ennyire bénák lennének?