Tegnap majdnem megrendeltem, aztán az IT részlegünk kiábrándított, nálunk bannolták az Androidot a céges hálózatról. Céges mail nélkül nekem csak egy telefon lenne, arra pedig fölösleges ennyi pénzt kidobni.
Sejtettem, hogy kacsingatsz kifeléa a HD2-ből. Én is. Nekem is ez a bajom, hogy nem tudom, hogy a céges exchange szerverünkel hogy komunikálna majd. A gond az, hogy (multik vagyunk) a hazai cégnél az IT-s kollégák nem kütyü bolondok és nem tudják, hogy az androidhoz mit szólna a szerver a svéd anya vállalattól kellene utánakérdezni, de nem akarok ekkora hullámot kavarni (privátba szoktam venni ezeket a készülékeket, mert a céges nokiák valahogy nem az eseteim..már.)
Szóval , hogy tudnám ezt kideríteni, hogy komálja e a szerverünk az androidot? Valakinek a 2.1-es androidos pda-ján kellene kipróbálni?
Más.
Tájékozatlan vagyok az androidban, de az is csábít, hogy hamarosan jön ki a MS5 erre az oprendszerre. ( kb 2 éve szt használom és ez is szempont lenne).
Vaku tényleg nem lesz a készüléken ? Olvasgattam a fórum elejét, de ott volt minden verzió...
Nekem az üzemidő tetszik nagyon, mert a HD2-be azt utálom, hogy 2 akksival kell járkálnom, igaz extrém módon használom. (napi 3-4 óra telefon, állandó BT,napi 15-20 mail olvasása, letöltése 10 percenkénti szinkronizálás, fél óra net,15 per RSS hírek,napont 20-30 mb 3G-s adatforgalom,stb.) Az O2-m is éppen , hogy 1 napot bírt , néha az sem.