2024, 11 26, 10:39:23
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2158843 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #350 Dátum: 2010, 06 15, 14:23:41 »
megfogdostam! megszokható a mérete, kicsivel nagyobb csak, mont o2. nem lehet átgördíteni a menüt. letakartam a fényérzékelőt és úgy is világít a kezelő gombja. csináltam képeket, ha hazaértem, felteszem.

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
  • Nem: Férfi
  • PDA: Nexus 4 | Nexus 10
  • PDA ROM: 4.2.2 - Xylon | 4.2.2 - CM
« Reply #351 Dátum: 2010, 06 15, 14:32:22 »
You are not allowed to view links. Register or Login
megfogdostam! megszokható a mérete, kicsivel nagyobb csak, mont o2. nem lehet átgördíteni a menüt. letakartam a fényérzékelőt és úgy is világít a kezelő gombja. csináltam képeket, ha hazaértem, felteszem.
Milyen a kijelző Amoledhez képest?
Rágd meg a szót, mielőtt kiköpöd!

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
  • Navigáció / Navigation: iGO / Sygic
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: XXLEF
« Reply #352 Dátum: 2010, 06 15, 14:46:54 »
És mikor hozol nekünk egy-egy darabot? :D Beszéld le a srácokkal. Jótékonyság :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #353 Dátum: 2010, 06 15, 17:02:26 »
Tehát a képek:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login 

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login  You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Szóval. Bementem a Zippzár mobilhoz és már nyomták is a kezembe :D
Lapos, tepsi----első benyomásra :D
Szóval összehasonlítottam az O2-vel, egyáltalán nem sokkal nagyobb tőle. Csak szokatlan a fogása. Laposabb, könnyebb és picivel szélesebb és hosszabb.  (a hosszúság nálam nem igazán számít, inkább a szélesség)
Nem nagyon láttam rajta ujjlenyomatokat hátul, elöl fólia volt rajta.
Tényleg szép a kijelzője, sokkal élesebb, mint samué (samu lesz most az O2). Rendesen lehet látni rajta mindent, világosban is. A menüket nem lehet körbe görgetni. Egyiket sem. Volt videó, ahol láttam, hogy a menüben (ugye van 10 oldal) folyamatosan lehet görgetni. Nem tudtam görgetni, nem ment tovább. Sem a főmenüben, sem a másik menüben.
A gombjai csak akkor világítanak, ha hozzáérsz, vagy a középső gombot benyomod. Azt nem is néztem, hogy ha bármelyik gombot (oldalt) megnyomom, akkor világít-e? Van benne hanghívás. Kipróbálni nem tudtam, mert nem volt benne sim kártya.  :hmm: Most több nem jut eszembe  :hmm:

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #354 Dátum: 2010, 06 15, 17:36:39 »
Ne haragudjatok rám, hogy ilyeneket mutogatok :D

Kiemelném a Best Deal néven emlegetett első ajánlatot, abból is a Free Gift részt. Tehát, alapból 30 font a havidíj (kb. 10.000 Ft), ingyen a cucc, és választhatsz, hogy a 24 hónap hűségből 13 hónapig félárat fizetsz csak (5.000 Ft), vagy inkább helyből visszakapsz 60 fontot (kb. 20.000 Ft). Azaz lesz egy telefonod ingyen és még fizetnek is ;) Jó, tudom, hogy nem ingyen van, de azért... :D

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #355 Dátum: 2010, 06 15, 17:45:31 »
most költözzünk ki? :D

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #356 Dátum: 2010, 06 15, 17:48:35 »
most költözzünk ki? :D
Várjuk a beszámolót :)

Milyen a kijelző? :)

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
  • Navigáció / Navigation: iGO primo & Sygic
  • PDA: iPhone 6/128, iPad Air2/64
  • PDA ROM: iOS latest
« Reply #357 Dátum: 2010, 06 15, 18:19:48 »

Kiemelném a Best Deal néven emlegetett első ajánlatot, abból is a Free Gift részt. Tehát, alapból 30 font a havidíj (kb. 10.000 Ft), ingyen a cucc, és választhatsz, hogy a 24 hónap hűségből 13 hónapig félárat fizetsz csak (5.000 Ft), vagy inkább helyből visszakapsz 60 fontot (kb. 20.000 Ft). Azaz lesz egy telefonod ingyen és még fizetnek is ;) Jó, tudom, hogy nem ingyen van, de azért... :D

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #358 Dátum: 2010, 06 15, 18:33:44 »
wow!  na végre már történik valami

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #359 Dátum: 2010, 06 15, 18:41:45 »
wow!  na végre már történik valami

Tegnap majdnem megrendeltem, aztán az IT részlegünk kiábrándított, nálunk bannolták az Androidot a céges hálózatról. Céges mail nélkül nekem csak egy telefon lenne, arra pedig fölösleges ennyi pénzt kidobni.

Nem elérhető ebola

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: XXBLH1
« Reply #360 Dátum: 2010, 06 15, 19:08:30 »
Szóval. Bementem a Zippzár mobilhoz...
Moco: ami még engem érdekelne az a középső gomb helyzete.
A kijelzőhöz képest süllyesztve van, vagy pedig kifele áll? Van e olyan pereme, mint az o2-nek és lötyög-e?

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #361 Dátum: 2010, 06 15, 19:10:10 »
Tegnap majdnem megrendeltem, aztán az IT részlegünk kiábrándított, nálunk bannolták az Androidot a céges hálózatról. Céges mail nélkül nekem csak egy telefon lenne, arra pedig fölösleges ennyi pénzt kidobni.
A 2.2-nél állítólag lesz rendes Exchange...

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #362 Dátum: 2010, 06 15, 19:15:05 »
A 2.2-nél állítólag lesz rendes Exchange...

Miért, most nincs?  :shock:
Már a Hero is képes volt erre...
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #363 Dátum: 2010, 06 15, 19:16:44 »
Moco: ami még engem érdekelne az a középső gomb helyzete.
A kijelzőhöz képest süllyesztve van, vagy pedig kifele áll? Van e olyan pereme, mint az o2-nek és lötyög-e?
süllyesztett. nem vettem észre lötyögést. de tudod ezek azok a dolgok, amiket kb. 1 nap után veszel észre, akkor tűnik fel igazán. én nem láttam, hogy nagyon laza lenne.

Nem elérhető ebola

• Navigáció / Navigation: Sygic Aura
  • PDA: Samsung Galaxy S3
  • PDA ROM: XXBLH1
« Reply #364 Dátum: 2010, 06 15, 19:18:46 »
süllyesztett. nem vettem észre lötyögést. de tudod ezek azok a dolgok, amiket kb. 1 nap után veszel észre, akkor tűnik fel igazán. én nem láttam, hogy nagyon laza lenne.
Köszönöm, :ima: valamint a képeket és a rövid leírást is!

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #365 Dátum: 2010, 06 15, 19:23:58 »
Miért, most nincs?  :shock:
Már a Hero is képes volt erre...
Hangsúly a "rendes" szón ;)

From the get-go, Android wasn’t terribly Exchange friendly, but that seems to have all changed. Vic Gundotra, at the Google I/O last week said, “In [Android 2.2 OS] Froyo, we’ve introduced over 20 new features designed to meet the needs of enterprise,” Well, that fixes that, but what are the features? For starters, there’ s now an auto-discovery feature that will allow accounts to be set up, and synced, using just a username and password. No longer will a user need to know the specific server settings. Android 2.2 OS users also need not fret if  they should lose their device, as Froyo integrates a remote wipe feature that will, well, remotely wipe your data on command. Exchange calendars are also now supported in the stock Android calendar application, and can be synced accordingly.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #366 Dátum: 2010, 06 15, 19:46:04 »
Zppzáréknál 130 lesz majd az ára várhatóak, hitelre is. :D

Nem elérhető mrmarkus

• Freedom of Information
    • Dobókocka
  • Navigáció / Navigation: Sygic, Google Maps
  • PDA: HTC Desire r/w s-off
  • PDA ROM: Device: HTC Desire PVT4 .:.| S-OFF |.:. HBOOT: AlphaRev STOCK 6.93.1002 Radio: 32.56.00.32U_5.17.05.23 ROM: [WIP][JB]unoffical CyanogenMod10 [15. August]
« Reply #367 Dátum: 2010, 06 15, 19:50:58 »
Hangsúly a "rendes" szón ;)

From the get-go, Android wasn’t terribly Exchange friendly, but that seems to have all changed. Vic Gundotra, at the Google I/O last week said, “In [Android 2.2 OS] Froyo, we’ve introduced over 20 new features designed to meet the needs of enterprise,” Well, that fixes that, but what are the features? For starters, there’ s now an auto-discovery feature that will allow accounts to be set up, and synced, using just a username and password. No longer will a user need to know the specific server settings. Android 2.2 OS users also need not fret if  they should lose their device, as Froyo integrates a remote wipe feature that will, well, remotely wipe your data on command. Exchange calendars are also now supported in the stock Android calendar application, and can be synced accordingly.

A jelenlegi sem "rendetlen", de valóban hiányzik belőle néhány megszokott winmo-s ficsör. Ettől függetlenül sokan használják android alatt, mert a mai világban az exchange szinte már nélkülözhetetlen a céges világban...  ;)
Az is igaz, hogy ezek a hiányosságok erősen megnyírbálják a konfortérzetet!
Asus emachines E525 Widows 7
HTC Desire r/w s-off
Nokia 9300
Nokia E50

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #368 Dátum: 2010, 06 15, 20:00:38 »
Zppzáréknál 130 lesz majd az ára várhatóak, hitelre is. :D
pont előttem beszélték, hogy mennyire árazzák be előrendeléshez. nem ennyi lesz az ára! nagyon szeretnék tőlük telefont venni végre, de partneroék mindig olcsóbbak tőlük...úgyhogy megint onnan veszem (fogom venni) a galaxyt is.

Nem elérhető Ismo

• ALAPÍTÓ TAG
« Reply #369 Dátum: 2010, 06 15, 20:03:29 »
És a kijelző milyen? :)

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #370 Dátum: 2010, 06 15, 20:03:46 »

Hát itt se olcsóbb, mint az Ebay-en. Szállítással együtt több mint 500 font. Az jelenleg 170 ezer körül van.

Nem elérhető rondzsy89

• T-Partner
    • Twitter
« Reply #371 Dátum: 2010, 06 15, 20:09:55 »
pont előttem beszélték, hogy mennyire árazzák be előrendeléshez. nem ennyi lesz az ára! nagyon szeretnék tőlük telefont venni végre, de partneroék mindig olcsóbbak tőlük...úgyhogy megint onnan veszem (fogom venni) a galaxyt is.
Remélem igazad lesz. :) Ha nem lesz a szolgáltatói változat értelmes áron, akkor már jobban megéri a független.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #372 Dátum: 2010, 06 15, 21:20:14 »
A jelenlegi sem "rendetlen", de valóban hiányzik belőle néhány megszokott winmo-s ficsör. Ettől függetlenül sokan használják android alatt, mert a mai világban az exchange szinte már nélkülözhetetlen a céges világban...  ;)
Az is igaz, hogy ezek a hiányosságok erősen megnyírbálják a konfortérzetet!

Komolyabb cégek a biztonságot sokkal a komfortérzeted elé helyezik, és ebben gyenge az Android (az IT részlegünk szerint legalábbis). Igaz, az iPhone is az volt 3.0-ig, csak jól hazudtak. Valószínűleg pont ezért nem bíznak újabb jelöltekben a kollégák, megégették magukat a szifonnal.

Hát itt se olcsóbb, mint az Ebay-en. Szállítással együtt több mint 500 font. Az jelenleg 170 ezer körül van.

Ez hivatalos forrás, nem E-bay-es valami. 10 fontot buksz azon, hogy nem arrafelé laksz, sőt, az eurózónán kívül még drágább.

Nem elérhető whpgab

• Portál szerkesztő
    • Macro Nature
  • Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA: Samsung Galaxy Note 4 N910F
  • PDA ROM: XXS1DPE6 (6.0.1)
« Reply #373 Dátum: 2010, 06 15, 21:24:07 »
Komolyabb cégek a biztonságot sokkal a komfortérzeted elé helyezik, és ebben gyenge az Android (az IT részlegünk szerint legalábbis). Igaz, az iPhone is az volt 3.0-ig, csak jól hazudtak. Valószínűleg pont ezért nem bíznak újabb jelöltekben a kollégák, megégették magukat a szifonnal.

Ez hivatalos forrás, nem E-bay-es valami. 10 fontot buksz azon, hogy nem arrafelé laksz, sőt, az eurózónán kívül még drágább.

Az ebay-es is angol. Csak kicsit kisebb gsm bolt. Viszont ott is megkérik az árát a szállításnak.

Nem elérhető erdoke

• ALAPÍTÓ TAG
  • Örökös tag
  • Hádé Tádé
    • Tweets
« Reply #374 Dátum: 2010, 06 15, 21:27:34 »
Az ebay-es is angol. Csak kicsit kisebb gsm bolt. Viszont ott is megkérik az árát a szállításnak.

Azért ha külföldről rendelek, igyekszek olyan boltot találni, aminek van nemzetközi hálózata, és nem fog megszűnni egyik napról a másikra. Az Expansys itthon is ténykedik.