Hali!
A kezembe került egy ilyen gyöngyszem
(nem nem egy s2,ez nem a saját telóm
)
Az összes adatot (pászáz sms, emailek, névjegyek stb...) ki kellene mentenem róla egy htc(utód)(nem tudom melyik) számára fogyasztható formában (lehetőleg ne kelljen a htc-t rootolni a visszaállításhoz).
A problémáim:
1: A telefon sosem volt se újrarakva se frissítve, kijövetkor vette a tulaj 2010-ben, és 2.2 van rajta...
2: A fent említett okán használhatatlanul lassú sz*r a telefon, de amíg nem mentettem ki az adatokat, addig nem húzhatom újra.
3: ma felküldtem wifire, de egyszerűen nem hajlandó netre csatlakozni, jóllehet a router mellett ülök fullos jelerőt mutat, de se a böngésző, se semmi nem tölt be semmi online tartalmat csatlakoztatott wifi mellett(volt net a többi eszközön, és nincs címszűrés).
4: Végül ha már minden adatot kimentettem kellene egy jól működő rom (mind1 milyen, csak bírjon ki vele a telefon a polcon még 2-3 évet és ne okádja össze magát a 3adik bekapcsolásnál)
5: A touch egy kicsit mintha félre húzna, ha az újrarakás nem oldja meg, akkor újra is szeretném kalibrálni ha ez lehetséges.
6: Esetleg rootra is szükségem lehet, ha lenne egy odinos 2.2-es cwm.es root kernel valakinek a zsebében, azt is megköszönném
Elnézést a kisregényért, és köszi a segítségeket, olvasni nem szeretek, viszont tudok angolul
Bence