Sziasztok! Az lenne a problémám az i9000-esemmel, hogy egyik nap gyári fülhallgatóval használtam a telefonom és miután kihúztam, azóta úgy érzékeli, mint ha még mindig be lenne dugva. Próbáltam sok más jack dugóval ellátott eszközt, hátha felismeri a kis butus, hogy már nincs bent...de nem! Ebben "csak" az a gáz, hogy nem szól zene, semmilyen média-alkalmazásnak nincs hangja, csak jelzőhangok, továbbá úgy tudok telefonálni, hogy ki van hangosítva. Ja, és ha bedugom a fülest, az működik... Próbáltam kitisztítani a csatlakozót, mivel laikus fejjel azt hittem, hogy ott valami féle oda nem illő anyag pici zárlatot csinál, de ez sem jött be. Volt már újraindítás, akksi ki-be, minden... A kérdés az lenne, hogy egy rom-frissítés megoldaná-e a problémát? Kerestem már itt is, google sem volt most a barátom (mivel nem tudom hogy kifejezni magam, ezt meg hiába írom be a google keresőbe), esetleg járt-e közületek már így valaki? Várom a segítőkész válaszotokat, ötleteteket. Előre is köszönöm! Szép napot, sziasztok!