2024, 11 23, 01:57:30
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2158501 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
Re: Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #25250 Dátum: 2013, 08 05, 06:56:30 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Otthon vagyok okosteló témában, eddigi összes telómat rootoltam.
Jóbarátom Galaxy 1-ét is rootoltam, most 2.3.3 firmware van fent (további verziószámok a fotón:
Belassult a rendszer, ezért újra akartam telepíteni, de legnagyobb meglepetésemre a következő hibaüzenetet dobta ki a teló, amikor a telón az összes adat törlését választottam:

1) Ezek szerint Galaxy 1-nél soha nem működik ez a funkció (gyári állapot visszaállítása), csak PC-ről lehet újratelepíteni egy romot? Érdekes, nekem a galaxy note 2-n nincs ilyen probléma... Vagy ez egy hiba? Ha igen, mi okozhatja, hogyan tudom megjavítani?

2) Barátom egyet akar: gyors és stabil telefont. Nem akar romokkal kísérletezni, nem működő funkciókat megoldani, de azért megkérdezem: létezik a 2.3.3-nál stabilabb, gyorsabb (gyári) rom? Anno a htc desire telómmal is az volt, hogy fel lehetett rá rakni ICS-et, de elég lassú volt, nem hiába, gyenge teló az az ICS-hez.

Köszi a segítséget!
1 mint láthatod az rfs fájlrendszer a ludas + az is persze hogy root kernel alatt nem fog neked működni még recorvery alól sem ( nem hogy a telón belül ) a gyári beállítások visszaállítása...
Ha maradni akarsz a GB-nél akkor Odin mama tud csak mostmár segíteni neked. Ajánlom hogy valamilyen 3 fájlos romot szedj le és azt repart+ pittel rakd fel a szokásos módon.

2. Sokan azt mondják hogy a 4.3 is folyékonyan ketyeg a készülékünkön de én szerintem az összes 4.2-es rendszernél már belassulást lehetett észrevenni több napos használat után...
Ami vuszont még atomstabil és hibátlan rom:
1.TsunamiICS 2.5
2. Slim ICS 4.2
3. F4K r5
+ Devil3 1.4.1 kernel
You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #25251 Dátum: 2013, 08 05, 08:16:40 »
1 mint láthatod az rfs fájlrendszer a ludas + az is persze hogy root kernel alatt nem fog neked működni még recorvery alól sem ( nem hogy a telón belül ) a gyári beállítások visszaállítása...
Ha maradni akarsz a GB-nél akkor Odin mama tud csak mostmár segíteni neked. Ajánlom hogy valamilyen 3 fájlos romot szedj le és azt repart+ pittel rakd fel a szokásos módon.

2. Sokan azt mondják hogy a 4.3 is folyékonyan ketyeg a készülékünkön de én szerintem az összes 4.2-es rendszernél már belassulást lehetett észrevenni több napos használat után...
Ami vuszont még atomstabil és hibátlan rom:
1.TsunamiICS 2.5
2. Slim ICS 4.2
3. F4K r5
+ Devil3 1.4.1 kernel

Ha nem akar kisérletezni egy picit sem, akkor maradjon a GB-nél. XWJW5+CF-root, ext4 és hasítani fog.
Odin pedig férfi. :)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető Duwa

• PFC Fan
  • PDA: SGS
  • PDA ROM: I9000xwjw5
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #25252 Dátum: 2013, 08 05, 15:27:42 »
Sziasztok!

Az SGS-emben eltűntek a névjegyek! Reggel még semmi baja nem volt, tökéletesen megvoltak a névjegyek, majd este mikor újra a kezembe vettem csak a telefonszámokat írta ki. Az az érdekesség, hogy mikor legörgetek az előzményekben kiír egy két névjegyet rendesen (változó hogy mikor melyiket), de megállítom gondolkodik egy kicsit és újra csak a számot írja ki!Tudna valaki ebben segíteni, hogy mi lehet a probléma és mi a megoldás? Előre is köszönöm szépen a segítséget!

Üdv.
Duwa

Nem elérhető sitQ

• Navigáció / Navigation: Samsung galaxy S
  • PDA: Samsung galaxy S
  • PDA ROM: I9000XWJS7
« Reply #25253 Dátum: 2013, 08 11, 18:33:35 »
Sziasztok! Egy pár éve amikor bejöttek a miui romok feltettem én a Galnet miui 2.10.21-et. Most tenni szeretnék fel egy gyári magyar nyelvű romot. Segítsetek már, hogy nagy vonalakban hogy kell visszarakni, lagfixelni stb. kell -e. Ha leszedek a samfirmware.com ról egy gyári romot azt rakhatom fel egyből? Odinnal csináljam? Amióta felraktam azóta hozzá sem nyúltam rom ügyileg a telóhoz és sokat felejtettem. Másik kérésem, hogy ajánljatok már nekem egy stabil, jó gyári romot (barátnőm használná ezentúl a telefont)

Nem elérhető jules13

• PFC Fan
  • PDA: galaxy s2
  • PDA ROM: 4.1.2
« Reply #25254 Dátum: 2013, 08 14, 20:01:32 »
hello! tudna valaki segiteni abban,hol találom a galaxy s rootolását?  :shock:

Nem elérhető tarcsihun

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SGX Cover2
« Reply #25255 Dátum: 2013, 08 14, 21:11:25 »
hello! tudna valaki segiteni abban,hol találom a galaxy s rootolását?  :shock:
FAQ ?
Itt a lap tetején :-)

Nem elérhető jules13

• PFC Fan
« Reply #25256 Dátum: 2013, 08 15, 00:47:43 »
FAQ ?
Itt a lap tetején :-)

ott eszembe se jutott keresni! a többi samunál külön topicja van! :( köszi a segitséget!  :ok:  :taps:

Nem elérhető jules13

• PFC Fan
« Reply #25257 Dátum: 2013, 08 15, 21:57:19 »
hello. meg tudná valaki mondani hogyan lehet képernyő mentést csinálni az S el?  :shock:

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #25258 Dátum: 2013, 08 15, 23:20:22 »
hello. meg tudná valaki mondani hogyan lehet képernyő mentést csinálni az S el?  :shock:

Romfüggő. Gyárin a Home+Vissza gombok egyszerre történő megnyomásával tudsz.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető jules13

• PFC Fan
« Reply #25259 Dátum: 2013, 08 15, 23:58:46 »
Romfüggő. Gyárin a Home+Vissza gombok egyszerre történő megnyomásával tudsz.

köszi  :ok:  :taps:

Nem elérhető ssas

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4 Mini
  • PDA ROM: I9195XXUCNE6
« Reply #25260 Dátum: 2013, 08 18, 21:08:08 »
Sziasztok!
Galaxy S hez van olyan gyári rom ami S3 vagy S4 kinézetűre van át faragva?

Nem elérhető pax

• PDA: SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8
« Reply #25261 Dátum: 2013, 09 02, 18:32:01 »
Sziasztok! Feleslegessé vált ez a Brodit márkájú autós tartó/kihangosító. Keveset használtam, de nagyon jó kis darab. A szivargyújtó fejben van a hangszóró, ami meglepően jól szól, itt lehet gombnyomással fel/letenni a telefont, hangerőszabályzó is van rajta. Stabil, nagyon praktikus. 6.000-. Ft.-ért el lehet vinni. PÜ-ben keressetek ez ügyben. Bp.-en vehető át.
Üdv.
SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8

Nem elérhető slamy90

• PFC Fan
  • PDA: i9000
  • PDA ROM: i9000xxjvu
« Reply #25262 Dátum: 2013, 09 05, 19:05:34 »
sziasztok....nem tudom jo helyre iroke de volna egy kerdesem!van egy samsung galaxy s 1 es keszulekem i9000.Ujra tettuk ra a kamera drivert es azota nem megy a kamera csak ra lepek meg nem latszik semmi.Tettem ra uj softot egy jo parat de nem segit.Mi tevo legyek???koszonom elore is a segitseget tovabbi szep estet mindenkinek!

Nem elérhető poolbig

• Navigáció / Navigation: OSMAnd, Waze
  • PDA: LG G6
  • PDA ROM: 7.0
« Reply #25263 Dátum: 2013, 09 11, 09:00:29 »
Ha nem akar kisérletezni egy picit sem, akkor maradjon a GB-nél. XWJW5+CF-root, ext4 és hasítani fog.
Odin pedig férfi. :)

Szia!
Hol lehet ezeket egyáltalán még beszerezni? :))
Nekem CM 10.1 van fent, nagyon jó, gyors, meg minden, de nem tudok kibékülni a videókészítésnél tapasztalt szaggatással. Volt már minden videofix, memfix, akármifix, de nem segített. Nagyon gondolkodom egy régebbi stabil, tényleg mindent tudó ROM visszarakásán. Azonkívül az utóbbi pár napban hirtelen lecsökkent az akksim kapacitása. Eddig azért elbírt 1,5 - 2 napot, mostanság már alig bír ki egy napot. Igaz, hogy ez még az eredeti akksi (most 4 éves a teló), szóval az is lehet, hogy ez már hardveres probléma lesz. :) Hogyan lehetne ezt kideríteni? Köszi

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #25264 Dátum: 2013, 09 11, 18:07:36 »
Szia!
Hol lehet ezeket egyáltalán még beszerezni? :))
Nekem CM 10.1 van fent, nagyon jó, gyors, meg minden, de nem tudok kibékülni a videókészítésnél tapasztalt szaggatással. Volt már minden videofix, memfix, akármifix, de nem segített. Nagyon gondolkodom egy régebbi stabil, tényleg mindent tudó ROM visszarakásán. Azonkívül az utóbbi pár napban hirtelen lecsökkent az akksim kapacitása. Eddig azért elbírt 1,5 - 2 napot, mostanság már alig bír ki egy napot. Igaz, hogy ez még az eredeti akksi (most 4 éves a teló), szóval az is lehet, hogy ez már hardveres probléma lesz. :) Hogyan lehetne ezt kideríteni? Köszi

A romot sammobile-ról, perka file stash-ből, pfc ftp-ről. :)
A CF-rootot pedig chainfire oldaláról, vagy az xda-ról.

Az akksid szerintem is életkori problémákkal küzd.

Nem elérhető poolbig

« Reply #25265 Dátum: 2013, 09 11, 20:42:24 »
A romot sammobile-ról, perka file stash-ből, pfc ftp-ről. :)
A CF-rootot pedig chainfire oldaláról, vagy az xda-ról.

Az akksid szerintem is életkori problémákkal küzd.
Köszi. A rom még oké is, azt sikerült korábban letöltenem (persze perka-ról is leszedtem), de a CF-Root-ból melyik verzió kell neki? Mert itt nem nagyon találtam semmi értékelhetőt: You are not allowed to view links. Register or Login
Itt meg a bőség zavara: You are not allowed to view links. Register or Login
Igaz azt írja, hogy GB-hez 2.4-es JVK vagy újabb kell, de melyik az igazán jó hozzá? :)
CM 10.1 van fent az milyen fájlrendszert használ? Ha stock romot akarok felrakni, nem kell előtte konvertálnom nfs-re? Ha CF-root telepítése után gondolom tudok ext4-re konvertálni. Bocs a kérdésekért, de elég régen csináltam és már meg mondom őszintén elfelejtettem az egész macerát, elkényeztetett a CM a CWM-es frissítéseivel. :)

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
« Reply #25266 Dátum: 2013, 09 12, 08:09:41 »
Köszi. A rom még oké is, azt sikerült korábban letöltenem (persze perka-ról is leszedtem), de a CF-Root-ból melyik verzió kell neki? Mert itt nem nagyon találtam semmi értékelhetőt: You are not allowed to view links. Register or Login
Itt meg a bőség zavara: You are not allowed to view links. Register or Login
Igaz azt írja, hogy GB-hez 2.4-es JVK vagy újabb kell, de melyik az igazán jó hozzá? :)
CM 10.1 van fent az milyen fájlrendszert használ? Ha stock romot akarok felrakni, nem kell előtte konvertálnom nfs-re? Ha CF-root telepítése után gondolom tudok ext4-re konvertálni. Bocs a kérdésekért, de elég régen csináltam és már meg mondom őszintén elfelejtettem az egész macerát, elkényeztetett a CM a CWM-es frissítéseivel. :)

Ez:

Mindenképpen 3 fájlos kell a CM-ről visszafelé, szóval ha a JW5 nem az (és emlékeim szerint nem az), akkor tegyél fel előtte egy JVT-t, is, az háromfájlos. Semmit nem kell, a repart elintézi.
Ha megvagy, nem árt még egy ext4 konvertálás rfs-ről, hogy kevesebbet lagoljon, meg gyorsuljon.
Az xda topikban ott van.

Nem elérhető poolbig

« Reply #25267 Dátum: 2013, 09 12, 08:28:03 »
Ez:

Mindenképpen 3 fájlos kell a CM-ről visszafelé, szóval ha a JW5 nem az (és emlékeim szerint nem az), akkor tegyél fel előtte egy JVT-t, is, az háromfájlos. Semmit nem kell, a repart elintézi.
Ha megvagy, nem árt még egy ext4 konvertálás rfs-ről, hogy kevesebbet lagoljon, meg gyorsuljon.
Az xda topikban ott van.
Nagyon köszi. A perkáról letöltött Stock_XWJW5_Odin.BL.zip hála istennek 3 fájlos verziót takar. :) Amikor írtad a repart-ot, akkor előtörtek a régi ismertek (repart=repartition). :)))) Azon aggódom, hogy a sebesség megmarad-e, mert bevallom a CM nagyon ott volt a szeren, és hosszabb használat után sem lassult be, nem laggolt. Különösen érzékeny vagyok a főképernyők lapozgatásának a szakadozására. :) Van egyáltalán olyan custom rom, amelyik tudja rendesen a videófelvételt csinálni? Ha nem jön be a stock rom, kipróbálnám azt. Köszi még egyszer.

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #25268 Dátum: 2013, 09 12, 08:44:25 »
Nagyon köszi. A perkáról letöltött Stock_XWJW5_Odin.BL.zip hála istennek 3 fájlos verziót takar. :) Amikor írtad a repart-ot, akkor előtörtek a régi ismertek (repart=repartition). :)))) Azon aggódom, hogy a sebesség megmarad-e, mert bevallom a CM nagyon ott volt a szeren, és hosszabb használat után sem lassult be, nem laggolt. Különösen érzékeny vagyok a főképernyők lapozgatásának a szakadozására. :) Van egyáltalán olyan custom rom, amelyik tudja rendesen a videófelvételt csinálni? Ha nem jön be a stock rom, kipróbálnám azt. Köszi még egyszer.

Ezt már nem t tudom, január óta nem használtam az SGS-t, és két hónapja el is van adva. Előtte a feleségem a jw5-tel használta, és nem panaszkodott.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető poolbig

Re: Re: Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #25269 Dátum: 2013, 09 12, 09:03:35 »
Ezt már nem t tudom, január óta nem használtam az SGS-t, és két hónapja el is van adva. Előtte a feleségem a jw5-tel használta, és nem panaszkodott.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Oké, köszi.

Nem elérhető torosalfred

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505XXUFNC4
« Reply #25270 Dátum: 2013, 09 14, 06:20:19 »
Hát ezennel vége az i9000-es korszaknak. Sikeresen kint hagytam az esőben fél órára. Utána még működött 2 órán át, de aztán meghalt.  :'( Nincs recovery, nem bootol, csak a download mód indul el... most újra életre kelt a 3310 :D Ha valakinek van valahol elfekvőben egy adatkábel akkor azt megköszönném :D

Nem elérhető tobias88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x850
  • PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: ...
« Reply #25271 Dátum: 2013, 09 17, 20:02:19 »
Fontos kérdésem lenne. Ki szeretném tenni tv-re a foci streamet, de mikor tv out-nál teljes képernyőre teszem a flasht, a telefon ugye elfordul, de elfordul a tv is. Így a kép ferdén jelenik meg 90 fokkal elfordulva.

Van erre valami megoldás?

Nem elérhető DjBIG

• -=DesktopPC=-
  • PDA: Samsung Galaxy Note 3 LTE
  • PDA ROM: N9005XXUGBNL8 Android 5.0
« Reply #25272 Dátum: 2013, 09 19, 05:02:16 »
Fontos kérdésem lenne. Ki szeretném tenni tv-re a foci streamet, de mikor tv out-nál teljes képernyőre teszem a flasht, a telefon ugye elfordul, de elfordul a tv is. Így a kép ferdén jelenik meg 90 fokkal elfordulva.

Van erre valami megoldás?

Fordítsd el a TV 90 fokkal :D vagy magadat :D
Viccen kívűl a TV nem tartalmaz valami TV forgatási opciót? vagy a telefont tílsd le hogy forogjon.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető SyxalaG

• PDA: LG G2
  • PDA ROM: Stock 5.0.2
« Reply #25273 Dátum: 2013, 09 22, 16:41:11 »
Sziasztok! Vezetés közben nagyon felmelegszik a telefon és nem vesz fel töltést a szivargyújtóból. Nem tudom miben keressem a hibát. A  töltési módban (olcsó usb töltő cucc tescoból + samu usb adatkábel), az akksi túlmellegedésében, vagy a szivargyújtóban. Nem tudom lehet e egyáltalán usbről olyan gyorsan tölteni mint ahogy fogy az akksi navigáció közben. CM 10.2 (android 4.3) nightlykat használok.

Nem elérhető R0bi89

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO
  • PDA: Samsung
  • PDA ROM: I9300UBEMA1
« Reply #25274 Dátum: 2013, 09 23, 15:44:50 »
hello! Segítsetek légyszi. Telepítettem egy romot és az imeim átváltozott.

Már a létező összes variációt kipróbáltam, amit itt meg a neten írnak (kivéve a sztupy féle romot, mert azt nem tudom feltelepíteni, nem engedi a repartiont)

Volt efs mappa mentésem az sd kártyán, ha átmásolom nem jó, próbáltam adb-vel nem működik, töltöttem le gyári romot a samsung oldaláról semmi, megpróbáltam a 3 részes romot, semmi. Annyit el tudok érni, hogy a sim kártyát engedje, de az imei nem változott vissza.

Mit tudnék még csinálni?