2024, 11 23, 06:23:40

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2158514 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Twon

• Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: LG G3 / Tab 10.1 (P7500XXKL4)
  • PDA ROM: 4.2.2
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #25175 Dátum: 2013, 05 28, 19:09:11 »
Sziasztok!

A feleségem telefonjával van egy kis probléma:
Napközben azt vette észre, hogy az autóban nem lehet tölteni! Otthon szintén nem ment a töltés 220 voltról! Ezek után kivette az akksit majd visszatéve újra indította, ekkor már csak a download képernyő jött be! Ha újra indítom ismét csak a download képernyő jelentkezik be! Hogyan tudom ebből az állapotból visszahozni a rendszert?
Help! Sűrgős lenne neki, mert nem bír nélküle élni!

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
  • Nem: Férfi
  • Navigáció / Navigation: waze
  • PDA: LG G3+SGS III+SGS+Concorde Tab ONE+iMito MX1
  • PDA ROM: melyiken mi...
« Reply #25176 Dátum: 2013, 05 29, 09:25:47 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

A feleségem telefonjával van egy kis probléma:
Napközben azt vette észre, hogy az autóban nem lehet tölteni! Otthon szintén nem ment a töltés 220 voltról! Ezek után kivette az akksit majd visszatéve újra indította, ekkor már csak a download képernyő jött be! Ha újra indítom ismét csak a download képernyő jelentkezik be! Hogyan tudom ebből az állapotból visszahozni a rendszert?
Help! Sűrgős lenne neki, mert nem bír nélküle élni!

1. ok: ha csak download mód van és recovery sincs, lehet, hogy tönkrement a beépített NAND chip (belső SD)
2. amit te tudsz: megpróbálhatsz odinnal felrakni egy romot, részletek a FAQ-ban

3. ha sehogy sem sikerül, akkor szerviz.
You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető torosalfred

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505XXUFNC4
« Reply #25177 Dátum: 2013, 06 08, 03:07:04 »
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. [SGS GT-I9000, Android 4.0.4, 3.0.8-Semaphore_ICS_1.0.0s] A gondom az lenne, hogy a töltéskijelző folyamatos töltést mutat, akkor i, ha nincs töltőn a telefon, ha leveszem akkor kb 1-2 órát bír ki, és ha kikapcsol nem lehet visszakapcsolni, se újraindítani csak RECOVERY módban. Factory reset megvolt, újratelepítések megvoltak, de semmi. Van ötletetek?

Előre is köszi Alf

Nem elérhető radicspeter

• Support-ER
  • Sixalag rajongó
    • warezlinks
  • PDA: NeXus 5
  • PDA ROM: KOT49H
Re: Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #25178 Dátum: 2013, 06 08, 07:44:27 »
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom. [SGS GT-I9000, Android 4.0.4, 3.0.8-Semaphore_ICS_1.0.0s] A gondom az lenne, hogy a töltéskijelző folyamatos töltést mutat, akkor i, ha nincs töltőn a telefon, ha leveszem akkor kb 1-2 órát bír ki, és ha kikapcsol nem lehet visszakapcsolni, se újraindítani csak RECOVERY módban. Factory reset megvolt, újratelepítések megvoltak, de semmi. Van ötletetek?

Előre is köszi Alf
Frissítsd a romot.
Vannak sokkal jobbak már az ics-nél.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9000-ről

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pax

• PDA: SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8
« Reply #25179 Dátum: 2013, 06 08, 10:22:09 »
Sziasztok! Ha esetleg valakit érdekel egy nagyon
megkímélt példány.
hardverapro.hu/apro/
galaxys_i9000_gyari_fuggetlen_kivetelesen_szep_all/
friss.html
Üdv.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I8190-ről

SGS4 mini GT-I9195 / CM11/M8

Nem elérhető torosalfred

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Galaxy S4
  • PDA ROM: I9505XXUFNC4
« Reply #25180 Dátum: 2013, 06 08, 16:46:30 »
sikerült, 4.2.2 vel minden tökéletes :D

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #25181 Dátum: 2013, 06 18, 16:34:45 »
Van valami jól kiforrt Jelly Bean mostanság? Gondolkozom, hogy újra húzom szegény telefont, és ha van valami stabil jól működő custom rom, akkor felpakolnám. Eddig mindig visszatértem a gyári 2.3.6-hoz, mert minden bajom volt a többivel.
Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető jasper

• Navigáció / Navigation: igo
  • PDA: Samsung Galaxy S III
  • PDA ROM: [ROM][Aroma] The S ROM v4.0 ♦S4 i9500 Style♦AdFree♦Flash Support★STABLE & Stunning
« Reply #25182 Dátum: 2013, 06 23, 11:40:42 »
Sziasztok!

2.3.6 re szeretnék rootot tenni. A sok link között elvesztem Tudna valaki egy megfelelő linket adni?

Segítségeteket előre is kszi.

Jasper

Nem elérhető tarcsihun

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: SGX Cover2
« Reply #25183 Dátum: 2013, 06 23, 16:18:26 »
Sziasztok!

2.3.6 re szeretnék rootot tenni. A sok link között elvesztem Tudna valaki egy megfelelő linket adni?

Segítségeteket előre is kszi.

Jasper

A rom verzió sokat segítene...

Nem elérhető rpeti

• PDA: Samsung Galaxy S4 Mini ( GT-I9195 ) , Samsung Galaxy S5
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 , Lolipoputálom :( GF900FXXU1BOE5
« Reply #25184 Dátum: 2013, 06 30, 17:50:43 »
Sziasztok!
Egy egy Samsung Galaxy Ace-em van mikor vettem nagy örlődés volt aztan akkoriban azt engedhettem meg magamnak pedig nem volt nagy arkülönbség rengetegen mondták neeeee inkább i9000 nagyobb proci stb , stb , na most eljutottam arra a szintre , hogy a tököm tele az ace-el :D nézegettem telókat  és igazából nagyon gondolkozom egy ilyenen szerintetek megéri még ilyen telefont venni vagy esetleg van más ötletetek mit érdemes ebben az árkategóriában venni? Vagy ne is gondolkodjak vegyem meg nyugodtan ezt  a típust ?

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
« Reply #25185 Dátum: 2013, 06 30, 17:55:49 »
Sziasztok!
Egy egy Samsung Galaxy Ace-em van mikor vettem nagy örlődés volt aztan akkoriban azt engedhettem meg magamnak pedig nem volt nagy arkülönbség rengetegen mondták neeeee inkább i9000 nagyobb proci stb , stb , na most eljutottam arra a szintre , hogy a tököm tele az ace-el :D nézegettem telókat  és igazából nagyon gondolkozom egy ilyenen szerintetek megéri még ilyen telefont venni vagy esetleg van más ötletetek mit érdemes ebben az árkategóriában venni? Vagy ne is gondolkodjak vegyem meg nyugodtan ezt  a típust ?

A mai napig tolják rá a romokat az xda-n, a legfrisebb droiddal is.
Ha ilyen kell, van nékem eladó, ha érdekel, dobj egy privátot.  ;)
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető rtitusz

• PDA: OnePlus One
« Reply #25186 Dátum: 2013, 06 30, 23:12:02 »
A mai napig tolják rá a romokat az xda-n, a legfrisebb droiddal is.
Ha ilyen kell, van nékem eladó, ha érdekel, dobj egy privátot.  ;)

Nem akarom drmotto alatt vágni a fát, de szerintem az S2 sem sokkal drágább már, és az mégiscsak 2 mag, meg 1GB RAM. Persze minden attól függ, hogy melyik készüléket éppen mennyiért tudod megszerezni.

Motorola MicroTAC 5200 -> Mitsubishi Trium Astral -> Ericsson A1018s -> Siemens C25 -> Siemens ST60 -> Motorola V3 -> Samsung Galaxy Spica -> Samsung Galaxy S -> HTC One X -> Google Nexus 5 -> OnePlus One

Nem elérhető drmotto

• FÓRUMGAZDA
  • Örökös tag
  • Márklár
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: LG G4 / Tab2 7.0 (2x)
  • PDA ROM: Stock V10e / Stock 4.1.2
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #25187 Dátum: 2013, 07 01, 05:11:43 »
Nem akarom drmotto alatt vágni a fát, de szerintem az S2 sem sokkal drágább már, és az mégiscsak 2 mag, meg 1GB RAM. Persze minden attól függ, hogy melyik készüléket éppen mennyiért tudod megszerezni.

Nem vágod. Nincs vaku, neki meg fontos.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt."
"Csak a Puffin ad neked erőt, és mindent lebíró akaratot!"

Nem elérhető rpeti

• PDA: Samsung Galaxy S4 Mini ( GT-I9195 ) , Samsung Galaxy S5
  • PDA ROM: I9195XXUBNB3 , Lolipoputálom :( GF900FXXU1BOE5
« Reply #25188 Dátum: 2013, 07 01, 18:04:43 »

Pont ezt beszéltük üzenetben :) eszembe jutott anno miért lett mégis Ace... pont a vaku miatt! Ugyhogy szép jó de sajnos S1 most is kiesik ezért. S2 nézegetek :)

Nem elérhető fpeter79

• PFC Fan
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: Xylon 2.2.1
« Reply #25189 Dátum: 2013, 07 04, 18:47:21 »
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy ha hívok vkit, semmit sem hallok a telefonban, de akit hívok ő sem hall engem. Még a hívás indításakor is tök süket a hangszóró. A mikrofon jó, hangrögzítővel kipróbáltam. Hátsó hangszóró jó, szintén kipróbálva. Ha a beszélgetést kiteszem a hátsó hangszóróra akkor sem hallok semmit.  Ha újra indítom a telefont akkor az első hívásnál bugyborékoló hangot lehet hallani. Találkozott már valaki ilyennel?Előre is kösz a választ.

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
« Reply #25190 Dátum: 2013, 07 04, 18:52:48 »
Sziasztok, olyan problémám lenne, hogy ha hívok vkit, semmit sem hallok a telefonban, de akit hívok ő sem hall engem. Még a hívás indításakor is tök süket a hangszóró. A mikrofon jó, hangrögzítővel kipróbáltam. Hátsó hangszóró jó, szintén kipróbálva. Ha a beszélgetést kiteszem a hátsó hangszóróra akkor sem hallok semmit.  Ha újra indítom a telefont akkor az első hívásnál bugyborékoló hangot lehet hallani. Találkozott már valaki ilyennel?Előre is kösz a választ.
igen, találkoztam vele elsősorban AOSP, aokp romok esetében, kifejezetten az után, hogy használtam a cm-es rádió (spiritfm) alkalmazást, az cseszte szét, illetve máskor az automateit progi egyik kihangosítás-kapcsoló szabálya.

Újraindítás megoldotta, de megbízhatatlan volt. rakj fel egy másik romot...

You are not allowed to view links. Register or LoginYou are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető fpeter79

• PFC Fan
  • PDA: SGS i9000
  • PDA ROM: Xylon 2.2.1
« Reply #25191 Dátum: 2013, 07 04, 19:25:26 »
igen, találkoztam vele elsősorban AOSP, aokp romok esetében, kifejezetten az után, hogy használtam a cm-es rádió (spiritfm) alkalmazást, az cseszte szét, illetve máskor az automateit progi egyik kihangosítás-kapcsoló szabálya.

Újraindítás megoldotta, de megbízhatatlan volt. rakj fel egy másik romot...

Köszönöm. c-Rom Mix van fent, 10 órát ment a navigáció, utána próbáltam egyszer telefonálni és akkor produkálta ezt a jelenséget. Többször próbáltam újraindítani, de nem használt. Jelenleg Németországban vagyok, otthon kipróbálom majd.Akkor ezek szerint nem hardveres problémája van? Melyik romot ajánlod?

Nem elérhető marcedli

• TOPIKGAZDA
  • Örökös tag
Re: Re: Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #25192 Dátum: 2013, 07 05, 06:57:14 »
Köszönöm. c-Rom Mix van fent, 10 órát ment a navigáció, utána próbáltam egyszer telefonálni és akkor produkálta ezt a jelenséget. Többször próbáltam újraindítani, de nem használt. Jelenleg Németországban vagyok, otthon kipróbálom majd.Akkor ezek szerint nem hardveres problémája van? Melyik romot ajánlod?
ha hardverre is gyanakodsz, akkor először csak gyári rom, abból is egy friss fajta

ha minden ok, akkor lehet custom is, mondjuk tsunami

Nem elérhető zoolee10

• PDA: Huawei P8 LITE
« Reply #25193 Dátum: 2013, 07 07, 18:02:35 »
Sziasztok!

Némi segítségre volna szükségem!

Asszonytól visszaörököltem a jól bevált kis I9000-et.

Próbáltam törölni róla mindent, de se a gyári visszaállításokkal, se recovery-vel, se reboot-al nem sikerült!

GamerzRom  xxjvu
Kernel 2.6.35.7xxxjvu
Alapsáv jvt

Valakinek valami ötlete hogyan tudnám törölni a dolgokat és egy szüz telefont kapni?

Nem elérhető zoolee10

• PDA: Huawei P8 LITE
« Reply #25194 Dátum: 2013, 07 07, 18:37:28 »
Sziasztok!

Némi segítségre volna szükségem!

Asszonytól visszaörököltem a jól bevált kis I9000-et.

Próbáltam törölni róla mindent, de se a gyári visszaállításokkal, se recovery-vel, se reboot-al nem sikerült!

GamerzRom  xxjvu
Kernel 2.6.35.7xxxjvu
Alapsáv jvt

Valakinek valami ötlete hogyan tudnám törölni a dolgokat és egy szüz telefont kapni?

Ok megoldottam.
wipe data/factory reset

Nem elérhető Pistiv

• PDA: Galaxy S i9000
  • PDA ROM: 4.2.2 CyanogenMod Nightly
« Reply #25195 Dátum: 2013, 07 12, 14:21:46 »
Üdv! Segítségeteket kérném!

i9000, 2.3.3 volt rajta, most rátettem 4.2.2-t, (cm-10.1-20130712-NIGHTLY-t )
Ennek a Jelly Bean-nek nem nagyon tetszik a képnézője...
A régi Gingerbread ROM-on sokkal igényesebb volt. Valamint a fotókat csúnyábban jeleniti meg, talán pixelesebben vagy homályosabba. Szal NEM tetszik és nem tom miért ilyen, pedig jók voltak a képek.

A kérdés, h erre van-e valami megoldás, eleve ez a képnéző nem telíti ki a kijelzőt a képpel, hanem ilyen szürke oldalsáv ott van nézegetés közben.
Vagy, ha ez a Jelly Bean-es ilyen, nem tudok változtatni rajta akkor érdekelne a másik megoldás...
A Régi gyári képnézőt, gallériát valahogy rátudom mókolni?

Nagyon nincs kedwem emiatt külön feltelepíteni egy külön képnézőt, a gyári olyan szép volt és tökéletes, ez meg az új romom, hát....qLA..
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!
(egyéb hasznos tanácsokat is elfogadok, mert csak feltettem, s tesztelgetem, h kell-e vmi fixpluszba, ajánlatos-e, stb....) Amit észre vettem, h a kamera is szaggat fotózás közben...:S
PLS HELP

Nem elérhető blint110

• PFC Fan
  • PDA: i90000
  • PDA ROM: i90000
« Reply #25196 Dátum: 2013, 07 14, 10:51:13 »
Üdv!

Tudna valaki nekem gyári telenoros romot adni i9000-hez ? Vagy lehet CyanogenMod-ot is függetleníteni?

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #25197 Dátum: 2013, 07 14, 11:18:15 »
Üdv!

Tudna valaki nekem gyári telenoros romot adni i9000-hez ? Vagy lehet CyanogenMod-ot is függetleníteni?
Szia.
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell

Nem elérhető tobias88

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: Wayteq x850
  • PDA: Samsung I9000
  • PDA ROM: ...
« Reply #25198 Dátum: 2013, 07 14, 11:30:08 »
Sonyhoz láttam olyan progit ami egyszerre csomó apk-t fel tud installálni 1 gombnyomásra. Van ilyen progi samsunghoz?  :) (van vagy 20 apk-m, kényelmesebb lenne)

Nem elérhető Eva1021

• Support-ER
  • Nem: Nő
  • Szöszke
  • PDA: Apple iPhone 13 Product Red
  • PDA ROM: 15.4.1 (19E258)
« Reply #25199 Dátum: 2013, 07 14, 11:40:36 »
Sonyhoz láttam olyan progit ami egyszerre csomó apk-t fel tud installálni 1 gombnyomásra. Van ilyen progi samsunghoz?  :) (van vagy 20 apk-m, kényelmesebb lenne)
De van itt is hogy ne lenne...én mondjuk a Titanium Backupot használom erre a célra.Csinálsz egy mentést például romolás előtt,vagy csak úgy és aztán egy gombnyomásra vissza is menti neked az összeset!  ;)
Bár lehet hogy te egészen másra gondolsz...vissza mentésről lenne szó? vagy élből telepítésre gondolsz? :oops:
"Ezt a világot tulajdonképpen az ördög teremtette egy olyan pillanatban, amikor Isten éppen nem figyelt oda."

Bertrand Russell