Először is köszönöm!
Teljesen mindegy, hogy az első 3 ( 2012. nov.) melyiket szedem le? Független attól, hogy pl. a telefonom Telenor függő volt anno? (GT-I9000 Germany (E-Plus) 2012 November Android 2.3.6 I9000XWJW9 I9000EPLJV8) Erre gondolok akkor...
Ehhez melyik kernel fog illeni? Ezt honnan tudom?
A Titanium Backup-ot még nem használtam, van jelentősége? Csak annyi, hogy nem egyenként kell visszatelepíteni az appokat?
Ez még eszembe jutott:
Az 1-es pontot nem értem, itt mit kell csinálnom? (A linkről szedjem le az Odin-t? Szedtem le 1.3-ast, az nem jó?) A 2-es pont oké, hogy az új romot, akkor teszem fel Odinnal.
Bocsi a sok kérdésért...
A romnál tulajdonképp mindegy, de ahol van valami zárójelben (mint itt az E-Plus), az szolgáltatós rom. Jelentősége annyi, hogy ebben vannak specifikus appok is, amiket az adott szolgáltató tesz bele.
Tehát javasolt inkább a független rom.
Az első pontnál szedd le a linken található fájlokat, és azt tedd fel odinnal először. Az egyfájlos romok no wipe romok, nem törlik a korábbi appokat, és a szemetet sem. Ezt ha felteszed, akkor lepucol mindent, és lesz egy tiszta alapod. Az 1.3-as odin tökéletes.
Tallózd be a megfelelő helyre a fájlokat:
PIT=PIT
PDA=CODE
PHONE= MODEM
CSC=CSC
Legyen bepipálva a repart és mehet. Ha megvan, akkor a leírtak szerint tovább.
A TB nem csak az alkalmazást menti, hanem a beállításait is, játékoknál az állást, mindent. Ha erre nincs igény, akkor persze nem kell.
Ja, a 2. pontnál az egyetlen fájlt a PDA sorba kell tallózni, és nem kell pit, nem kell repart.
Kérdezz bátran, inkább, mint hogy valamit elszúrj. De elég nehéz elrontani, szóval nyugi.