2024, 11 28, 23:32:01
Samsung F.A.Q.

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2159186 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
  • Navigáció / Navigation: motonav
  • PDA: Nexus One, SGS3, Nexus7
  • PDA ROM: CM-7 Nightly / XXDLI5 (rooted)
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #1700 Dátum: 2010, 07 20, 16:45:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Még egy szkrinsot..
Ez az alap droid calendar. :hmm:
Geminit már próbáltad?  ;)
Azt értem,hogy gőzgép! De mi hajtja? :hmm:

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #1701 Dátum: 2010, 07 20, 17:23:45 »
Nem tudom, hogy vagytok vele, de ennek a készüléknek a naptárkezelés az egyik legnagyobb erőssége. egyszerűen zseniális..egy készüléken sem találkoztam, ilyen szintű szabadsággal  :ok:

részben egyet értek, tényleg nem rossz, de egy dolog nagyon zavar engem és szerintem ultragáz. mégpedig az, hogy a havi nézetben NEM LEHET LÁTNI melyik napon van valami. ott figyel minden nap sarkában a kék kis jelzés és ennyi. egyedül a mai nap van megkülönböztetve... :(

egyébként a naptárak színét se tudom megváltoztatni, a sötétkék pl alig látszódik fekete háttéren.
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #1702 Dátum: 2010, 07 20, 17:25:14 »
részben egyet értek, tényleg nem rossz, de egy dolog nagyon zavar engem és szerintem ultragáz. mégpedig az, hogy a havi nézetben NEM LEHET LÁTNI melyik napon van valami. ott figyel minden nap sarkában a kék kis jelzés és ennyi. egyedül a mai nap van megkülönböztetve... :(

egyébként a naptárak színét se tudom megváltoztatni, a sötétkék pl alig látszódik fekete háttéren.
A haviban a névnapok miatt van mindenhol a jelzés!
A nexuséban már ezt kiküszöbölték és a geminiben sincs ilyen!

You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
« Reply #1703 Dátum: 2010, 07 20, 17:52:04 »

A naptárak színét a webes felületen tudod megváltoztatni:

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető zeharom

• Szélvédőjavítás
« Reply #1704 Dátum: 2010, 07 20, 17:54:38 »
A naptárak színét a webes felületen tudod megváltoztatni:

AZ a géz, hogy én még nem találtam olyan widget et ami kitenné desktopra a névnapokat... hozzá lehet szokni...
GH198->D180->2110I->R320->Z1->6110->T68i->7110->8310->9210->7650-> P800->P900->K800I->P1->X1->Omina->HD->Iphone3GS>HD2>Iphone4>LG2X>Ipad1>I9100>Ipad2>SG2>Note>SG3

Nem elérhető gabes

• Örökös tag
  • sentinel
« Reply #1705 Dátum: 2010, 07 20, 17:56:41 »
AZ a géz, hogy én még nem találtam olyan widget et ami kitenné desktopra a névnapokat... hozzá lehet szokni...
???? gemini is kiteszi, az alap nálatok nem? :shock:

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #1706 Dátum: 2010, 07 20, 18:31:10 »
Ez az alap droid calendar. :hmm:
Geminit már próbáltad?  ;)
nem próbáltam a geminit..de akkor lehet, hogy kicsit félreérthető voltam. Nekem rendszer szinten tetszik nagyon. Gondolom itt sokan váltottak winmo-ról, többek között én is...A blackberry kivételével minden platformot használtam, de ezt a fajta szabadságot naptár kezelésben csak az android adja ( iphone hasonló) Az, hogy bármelyik cuccomra beírok, legyen az ipad, vagy a laptopom, vagy a telefonom, és azt pillanatokon belül összeszinkronizálva bármelyik eszközömre megkapom, az nekem a menyország..ezt tetézve még, hogy szinekkel elkülönítve barátok, család, munka stb, csak hab a tortán. Nekem ez az egyik legfontosabb érv az android mellett. Az, hogy az egész napomat lebontva látom egy 4'' os kijelzön, az meg a galaxy melletti fontos érv.
Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető zizi71

« Reply #1707 Dátum: 2010, 07 20, 18:38:32 »

a naptarak színét a google naptár webes felületén olyanra változtatod amilyenre akarod, ez látszik is a belinkelt naptáraimban. Nekem a havi nézet pot arra kell csak, hogy látom, hogy a kék háromszög a sarkában van, akkor már tudom, hogy teendő van. Egyébként úgy van beállítva az alapértelmezés, hogy a naptár megnyitásánál, alapból a napi nézetet adja.

Nem elérhető zizi71

« Reply #1708 Dátum: 2010, 07 20, 18:43:19 »
Help!

Ha már  a naptárakkal foglalkozunk kicsit, tud valaki megoldást arra, hogy hogyan lehetne naptári figyelmeztető hangnak valami zúzós hangot adni? Lehet, hogy hülye kérdés..de a naptár beállításai között nem találom. Mindig valami egérfing megszólal a zsebemben és nem hallom meg..múltkor majdnem lemaradtam a sertések etetéséről.  :)

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
  • Navigáció / Navigation: Google maps/"állj gó"
  • PDA: Samsung S8+ duos
  • PDA ROM: Android 8
« Reply #1709 Dátum: 2010, 07 20, 18:45:39 »
Én csak azt sajnálom ennél a szinkronizálás dolognál, hogy nem lehet azt beállítani, hogy a google szinkronizáljon a galaxyval, vagy galaxy a google-lal. Ugyi?

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1710 Dátum: 2010, 07 20, 18:47:03 »
múltkor majdnem lemaradtam a sertések etetéséről.  :)
off: hát nem kiabálnak elég hangosan, hogy éhesek? :D  :on

Nem elérhető zizi71

« Reply #1711 Dátum: 2010, 07 20, 18:48:42 »
ezt hogy érted? Pure calendart widgetként lehet a desktopra tenni, azon belül be tudod állítani, hogy milyen naptárakat lásson, többek között a névnapokat is  :(

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1712 Dátum: 2010, 07 20, 18:52:43 »
Pl Itt is vannak javaslatok:

Naptár:
- Smooth calendar(Free)
- Gemini Calendar beta
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető zizi71

« Reply #1713 Dátum: 2010, 07 20, 18:56:16 »
Én csak azt sajnálom ennél a szinkronizálás dolognál, hogy nem lehet azt beállítani, hogy a google szinkronizáljon a galaxyval, vagy galaxy a google-lal. Ugyi?
ezt nem értem..minden mindennel szinkronizál, ez a legjobb az egészben.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1714 Dátum: 2010, 07 20, 18:57:20 »
Szerintem pont így a jó. Ha valamit kitörlök, azt nyilván ki akarom törölni és nem azt szeretném, hogy akaratom ellenére állandóan visszarakja.
A Címtárat le lehet menteni a Gmailben, ez biztonságot adhat.

Nem elérhető WiLLiAmN2o

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S i9000
  • PDA ROM: I900XXJM1
« Reply #1715 Dátum: 2010, 07 20, 19:05:50 »
Hello mindenkinek!
Meg kell osztanom mai napom fénypontját, bementem a media marktba és láttam ho lehet ott kapni S-t. Hát kicsit dobbant meg ma a szívem...Elkezdtem nyomogatni, nézegetni, nagyon adja...Találtam is wifit felmentem a marketbe, netre ilyesmi, de 1 probléma volt, hogy az ímélemet benthagyta. Amint ez tudatosult bennem annyira nem volt vicckes a dolog, így elkedztem keresgélni ho hol lehet Logout-olni, keresetem marketban, beállításokban, nem sok reményt fűzve hozzá megkérdeztem egy eladót, aki kb annyit tudott a telefonról ho mennyibe kerül, mondom oké sokra mentem veled. Aztám a menüben rámentem a Gmail-ra asszem és ott valahol kutatba megláttam ho account törlése, de az meg nem engedte, azt mondta ho csak gyári visszállításssal lehet törölni ezeket, hát csináltam 1et, kitörlődött, szal király, de az lenne a kérdésem ho tényleg csak gyári visszaállítással lehet törölni ezt, mert akkro minden nap meg fogom csinálni.:)
Bocsi a regényért csak érdekel a dolog.
Üdv mindenkinek, ja és köszi a válasz(okat)

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1716 Dátum: 2010, 07 20, 19:07:50 »
Hello mindenkinek!
Meg kell osztanom mai napom fénypontját, bementem a media marktba és láttam ho lehet ott kapni S-t. Hát kicsit dobbant meg ma a szívem...Elkezdtem nyomogatni, nézegetni, nagyon adja...Találtam is wifit felmentem a marketbe, netre ilyesmi, de 1 probléma volt, hogy az ímélemet benthagyta. Amint ez tudatosult bennem annyira nem volt vicckes a dolog, így elkedztem keresgélni ho hol lehet Logout-olni, keresetem marketban, beállításokban, nem sok reményt fűzve hozzá megkérdeztem egy eladót, aki kb annyit tudott a telefonról ho mennyibe kerül, mondom oké sokra mentem veled. Aztám a menüben rámentem a Gmail-ra asszem és ott valahol kutatba megláttam ho account törlése, de az meg nem engedte, azt mondta ho csak gyári visszállításssal lehet törölni ezeket, hát csináltam 1et, kitörlődött, szal király, de az lenne a kérdésem ho tényleg csak gyári visszaállítással lehet törölni ezt, mert akkro minden nap meg fogom csinálni.:)
Bocsi a regényért csak érdekel a dolog.
Üdv mindenkinek, ja és köszi a válasz(okat)
Igen, az alap Gmail címet csak factory resettel lehet törölni.

Nem elérhető WiLLiAmN2o

• Navigáció / Navigation: Igo
  • PDA: Samsung Galaxy S i9000
  • PDA ROM: I900XXJM1
« Reply #1717 Dátum: 2010, 07 20, 19:16:38 »
Igen, az alap Gmail címet csak factory resettel lehet törölni.
Köszi a gyors választ, akkor lehet ho fogok csinálni 1 ímélcímet erre a célra, és úgy fogok böngészgetni,
Üdv

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #1718 Dátum: 2010, 07 20, 19:43:37 »
Szerintem pont így a jó. Ha valamit kitörlök, azt nyilván ki akarom törölni és nem azt szeretném, hogy akaratom ellenére állandóan visszarakja.

Én értem mit mond, én is pár napja ezt kérdeztem, hogy jó lenne ha lehetne az irányt állítani. Mert nem biztos h direkt töröltem (ahogy a napokban sikerült is megtegyem), így sync után sikerült végleg elvesztenem egy contactot.
Igazándiból nem is az iránnyal van a baj, hanem a sync szabályt kéne tudni állítani, tehát ha valami hiányzik egyik oldalt, akkor mi legyen a másik oldalon: törölje, vagy másolja vissza. Szép lenne ha ilyet lehetne...

a naptarak színét a google naptár webes felületén olyanra változtatod amilyenre akarod, ez látszik is a belinkelt naptáraimban. Nekem a havi nézet pot arra kell csak, hogy látom, hogy a kék háromszög a sarkában van, akkor már tudom, hogy teendő van. Egyébként úgy van beállítva az alapértelmezés, hogy a naptár megnyitásánál, alapból a napi nézetet adja.

köszi, akkor ez megvan legalább :)
közben rájöttem, azért van minden nap sarkában háromszög, mert a naptárhoz van csatolva a névnapok...így minden napra van már valamim. itt viszont jó lenne, ha normál naptár bejegyzést a megfelelő színű háromszöggel jelölne...
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Tocso

• PDA: Galaxy Note
  • PDA ROM: SVA JB 2.3
« Reply #1719 Dátum: 2010, 07 20, 19:49:03 »
Jól értelmezem a dolgot, hogy mappát nem lehet létrehozni az Alkalmazások menüben? Pedig tök jó lenne csoportosítani a progikat... Vagy van erre mód?
(azt tudom, hogy a főképernyőre ki lehet tenni mappákat, de az nem ugyanaz)

Másik, a Motonav menüje mindenkinek ilyen darabos? A navigálás OK, de a menü igen gáz. Látszik, hogy animált lenne(ide-oda fordulgat(ná)nak az ablakok) de ehelyett csak szaggat. Eléggé diafilmes így...

Nem elérhető zizi71

« Reply #1720 Dátum: 2010, 07 20, 19:56:07 »
Jól értelmezem a dolgot, hogy mappát nem lehet létrehozni az Alkalmazások menüben? Pedig tök jó lenne csoportosítani a progikat... Vagy van erre mód?
(azt tudom, hogy a főképernyőre ki lehet tenni mappákat, de az nem ugyanaz)

Másik, a Motonav menüje mindenkinek ilyen darabos? A navigálás OK, de a menü igen gáz. Látszik, hogy animált lenne(ide-oda fordulgat(ná)nak az ablakok) de ehelyett csak szaggat. Eléggé diafilmes így...
igen. Engem is idegesített, ezért tértem át navigonra. Gyors, pontos, tökéletes ;)

Nem elérhető moco

• Support-ER
  • Örökös tag
« Reply #1721 Dátum: 2010, 07 20, 20:19:15 »
na igen. most a google az alap ugyi.  tehát ami google-on van, azt szinkronizálja a telefonnal. és akkor mi van, ha én a melóban beteszem mondjuk 3 kollégám telefonszámát és a fényképét. aztán szinkronizálok és annyi annak amit beírtam. ilyenkor mi van? ezért mondom. most pont ez történt és nem merek szinkronizálni mert elveszik a telefonszám és a kép. jóóó pótolhatom majd, de ha nem? ha olyan emberé, akivel nem tudok megint beszélni?

Nem elérhető zizi71

« Reply #1722 Dátum: 2010, 07 20, 20:36:00 »
na igen. most a google az alap ugyi.  tehát ami google-on van, azt szinkronizálja a telefonnal. és akkor mi van, ha én a melóban beteszem mondjuk 3 kollégám telefonszámát és a fényképét. aztán szinkronizálok és annyi annak amit beírtam. ilyenkor mi van? ezért mondom. most pont ez történt és nem merek szinkronizálni mert elveszik a telefonszám és a kép. jóóó pótolhatom majd, de ha nem? ha olyan emberé, akivel nem tudok megint beszélni?
bocs, ha beleszólok, de érdekel nagyon ez a kérdés. Én megcsináltam amit írsz mert én naponta veszek igy fel kontaktokat, a telefonba, és szinkronizálom a gmai el. Nekem a telefonról is beteszi a gmaies névjegyzékbe...oda-vissza működik. Vagy nem jól értelmezem amit írsz?

Nem elérhető tariattila

• Nem: Férfi
  • tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #1723 Dátum: 2010, 07 20, 20:43:14 »
bocs, ha beleszólok, de érdekel nagyon ez a kérdés. Én megcsináltam amit írsz mert én naponta veszek igy fel kontaktokat, a telefonba, és szinkronizálom a gmai el. Nekem a telefonról is beteszi a gmaies névjegyzékbe...oda-vissza működik. Vagy nem jól értelmezem amit írsz?
Én sem értem a problémát... Igy van ahogy mondod... A lényeg hogy google kontaktként kell felvenni és akkor egyből az account címlistába kerül...ja és szinkronizálgatni se kell ugye mert egyből ott van... Ahogy a levél.naptárbej.stb...

Nem elérhető zizi71

« Reply #1724 Dátum: 2010, 07 20, 20:50:48 »
Én sem értem a problémát... Igy van ahogy mondod... A lényeg hogy google kontaktként kell felvenni és akkor egyből az account címlistába kerül...ja és szinkronizálgatni se kell ugye mert egyből ott van... Ahogy a levél.naptárbej.stb...
Pontosan.