Ott sincsen semmi a marketes programok közül, csak amit a kártyáról telepítettem fel.
Lassú a Marketed? Lassan jönnek be az oldalak, lassan kezdi el letölteni? Használtad ezt a gmail címedet másik androidos gépben esetleg?
Szerk: nem olvastam el amit írtál, bocsi.
Ez egyfajta megoldás lehet:
Level 1
6/23/10
I HAVE FOUND THE SOLUTION TO THE ANDROID SLOW MARKET. - (THIS WORKED ON MY MOTOROLA DROID)
1) GO INTO SETTINGS
2) CLICK ON "APPLICATIOINS" - (JUST UNDER LOCATION & SECURITY)
3) CLICK ON "MANAGE APPLICATIONS"
4) CLICK ON "ALL"
5) SCROLL DOWN TO "MARKET" - (SHOULD BE JUST UNDER THE MAPS ICON)
6) CLICK ON "UNINSTALL"
7) WHEN SCREEN ASKS YOU CONFIRM UNISTALL ALL UPDATES, - SAY YES!
YES, INSTANTLY YOU WILL SEE THE DIFFERENCE AND YOUR "MARKET" APPLICATION WILL BEHAVE AS IT DID WHEN YOU FIRST PURCHASED THE PHONE
THIS DOES NOT UNINSTALL YOUR "VENDING.APK" FILE NOR DOES IT UNINSTALL THE "MARKET" IT SOMEHOW RETURNS IT BACK TO STOCK ( OR HOW IT WAS WHEN IT LEFT THE FACTORY).
HOPE THIS HELPS ANYONE OUT THERE. MY MARKET AFTER I TINKERED WITH THE SETTINGS AND CACHE MEANT I WOULD BE WAITING FOR 30 SECONDS OR MORE AFTER I SELECT AN APPLICATION FOR IT TO EVEN LOAD UP. ALSO I NOTICED THAT "PAID APPS" TAB WAS MISSING. TRIED EVERYTHING FROM COLD BOOTS TO BATTERY PULLS. NOTHING ELSE WORKED. THIS IS AN INSTANT FIX!
A másik megoldáshoz root kell, nekem is van ilyen gondom,amióta a Nexusra feltettem a Froyo-t majd vissza a 2.1-et.