2024, 12 01, 03:16:06

Szerző Téma: Samsung Galaxy S általános beszélgetés  (Megtekintve 2159327 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
  • Nem: Nő
    • i900.eoldal.hu
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Iphone 5SE
  • PDA ROM: 9.3.1
Re: Samsung Galaxy S általános beszélgetés
« Reply #1475 Dátum: 2010, 07 15, 21:29:52 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Omnia2-ről(és persze wm-ről) váltottam tegnap, erre a "csodára". Lassan kezdem megismerni a rendszert, de most futottam bele abba, hogy hiába "töltöm le" a marketből a free programokat, látszólag nagyon töltődnek, de semmi nem fejeződik be, töltődik le a gépre.

Tudna valaki segíteni, hogy miért van ez?  :'(
Biztosan triviális, de nem találtam rá megoldást...

Köszönet!
Megnyitod a Marketet, fent a Downloads-ra nyomsz, mit látsz? A Martből letöltés után azonnal installálódnak a programok. A letöltött programok telepítő fájljait  root nélkül nem látod.
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető tariattila

• Nem: Férfi
  • tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #1476 Dátum: 2010, 07 15, 21:32:58 »
hiába "töltöm le" a marketből a free programokat, látszólag nagyon töltődnek, de semmi nem fejeződik be, töltődik le a gépre.
ha az alkalmazások között nincsenek feltelepülve akkor tényleg bibi van...  :(

Nem elérhető namron

• PDA: I9100
  • PDA ROM: KG1
« Reply #1477 Dátum: 2010, 07 15, 21:42:32 »
Megnyitod a Marketet, fent a Downloads-ra nyomsz, mit látsz? A Martből letöltés után azonnal installálódnak a programok. A letöltött programok telepítő fájljait  root nélkül nem látod.

A korábban kiválasztott programokat látom, ha kértem hogy telepítsen, akkor megy a "startig download.." felirat, de ez megy már órák óta mindegyik programnál.
Ha törlöm, akkor újra ott áll telepítésre készen.

Nem elérhető Decca

• PDA: Samsung GT-I9000
  • PDA ROM: I9000XWJFF
« Reply #1478 Dátum: 2010, 07 15, 21:43:06 »
Sziasztok,

13-án kaptam meg a Galaxy-mat, de csak ma kezdtem el vele komolyabban ismerkedni. A T-Mobile álltal adott 12*10 perces Domino kártyát tettem bele 0 Ft feltöltéssel. Az érdekesség akkor történt, amikor próbaképpen rányomtam elősször az időjárás frissítésre, majd a Samsung Apps-re. Ekkor ugyanis a telefon csatlakozott a net-re és letöltötte a kívánt adatokat. Ezután több oldalt is megnéztem és működött, bár kis sebességgel. Felhívtam a szolgáltatót, de ők sem értették és nem tudtak magyarázatot adni a dologra. Valaki járt már így? Nem szeretnék pórul járni!

Üdv: Decca

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1479 Dátum: 2010, 07 15, 21:46:20 »
Sziasztok,

13-án kaptam meg a Galaxy-mat, de csak ma kezdtem el vele komolyabban ismerkedni. A T-Mobile álltal adott 12*10 perces Domino kártyát tettem bele 0 Ft feltöltéssel. Az érdekesség akkor történt, amikor próbaképpen rányomtam elősször az időjárás frissítésre, majd a Samsung Apps-re. Ekkor ugyanis a telefon csatlakozott a net-re és letöltötte a kívánt adatokat. Ezután több oldalt is megnéztem és működött, bár kis sebességgel. Felhívtam a szolgáltatót, de ők sem értették és nem tudtak magyarázatot adni a dologra. Valaki járt már így? Nem szeretnék pórul járni!

Üdv: Decca
Hmm, minek hívtad fel őket? :D
Keresem a következő szavak jelentését:  leszeret, felszeret, kiakar, leakar, beakar, lelehet, fellehet

Nem elérhető namron

« Reply #1480 Dátum: 2010, 07 15, 21:49:19 »
ha az alkalmazások között nincsenek feltelepülve akkor tényleg bibi van...  :(

Ott sincsen semmi a marketes programok közül, csak amit a kártyáról telepítettem fel.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1481 Dátum: 2010, 07 15, 21:52:02 »
Ott sincsen semmi a marketes programok közül, csak amit a kártyáról telepítettem fel.
Lassú a Marketed? Lassan jönnek be az oldalak, lassan kezdi el letölteni? Használtad ezt a gmail címedet másik androidos gépben esetleg?

Szerk: nem olvastam el amit írtál, bocsi.

Ez egyfajta megoldás lehet:
Level 1
6/23/10
I HAVE FOUND THE SOLUTION TO THE ANDROID SLOW MARKET.  - (THIS WORKED ON MY MOTOROLA DROID)

1)  GO INTO SETTINGS
2)  CLICK ON "APPLICATIOINS" - (JUST UNDER LOCATION & SECURITY)
3)  CLICK ON "MANAGE APPLICATIONS"
4)  CLICK ON "ALL"
5)  SCROLL DOWN TO "MARKET"  - (SHOULD BE JUST UNDER THE MAPS ICON)
6)  CLICK ON "UNINSTALL"
7)  WHEN SCREEN ASKS YOU CONFIRM UNISTALL ALL UPDATES, - SAY YES!

YES, INSTANTLY YOU WILL SEE THE DIFFERENCE AND YOUR "MARKET" APPLICATION WILL BEHAVE AS IT DID WHEN YOU FIRST PURCHASED THE PHONE

THIS DOES NOT UNINSTALL YOUR "VENDING.APK" FILE NOR DOES IT UNINSTALL THE "MARKET" IT SOMEHOW RETURNS IT BACK TO  STOCK ( OR HOW IT WAS WHEN IT LEFT THE FACTORY).

HOPE THIS HELPS ANYONE OUT THERE.  MY MARKET AFTER I TINKERED WITH THE SETTINGS AND CACHE MEANT I WOULD BE WAITING FOR 30 SECONDS OR MORE AFTER I SELECT AN APPLICATION FOR IT TO EVEN LOAD UP.    ALSO I NOTICED THAT "PAID APPS" TAB WAS MISSING.  TRIED EVERYTHING FROM COLD BOOTS TO BATTERY PULLS.  NOTHING ELSE WORKED.  THIS IS AN INSTANT FIX!

A másik megoldáshoz root kell, nekem is van ilyen gondom,amióta a Nexusra feltettem a Froyo-t majd vissza a 2.1-et.

Nem elérhető namron

« Reply #1482 Dátum: 2010, 07 15, 21:56:06 »
Lassú a Marketed? Lassan jönnek be az oldalak, lassan kezdi el letölteni? Használtad ezt a gmail címedet másik androidos gépben esetleg?

Nem lassú, minden gyorsan töltődik be, máshol pedig még nem használtam(első androidos kütyü)...

Nem elérhető aracco

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #1483 Dátum: 2010, 07 15, 21:57:36 »
A korábban kiválasztott programokat látom, ha kértem hogy telepítsen, akkor megy a "startig download.." felirat, de ez megy már órák óta mindegyik programnál.
Hoppá! Ezt nekem is csinálta. Restart után jó lett.
Próbáld újraindítani, hátha neked is bejön.
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető zizi71

• Navigáció / Navigation: navigon
  • PDA: Note 2
« Reply #1484 Dátum: 2010, 07 15, 22:00:11 »
Tegnap a BS-ben az A-HA koncerten láttam "viilogni" egy tagot ezzel a today-el, nem te voltál?  :D
De vazze én voltam, az a tag :D rosszul láttad, már a zeam launcher nem volt fent...de a koncert jó volt. Fel is vettem egy picit belőle, ami elég fos lett. Dehát olyan fényviszonyok között.  :(
Őzbőr kabát zebra zakó, mindent megvarr Mekk, a szabó!

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1485 Dátum: 2010, 07 15, 22:23:32 »
Sziasztok!

Omnia2-ről(és persze wm-ről) váltottam tegnap, erre a "csodára". Lassan kezdem megismerni a rendszert, de most futottam bele abba, hogy hiába "töltöm le" a marketből a free programokat, látszólag nagyon töltődnek, de semmi nem fejeződik be, töltődik le a gépre.

Tudna valaki segíteni, hogy miért van ez?  :'(
Biztosan triviális, de nem találtam rá megoldást...

Köszönet!
Legfelül a lehúzható taskbarnál (szürke csík) jelzi, hogy letöltötte.Vagy ha kilépesz és bemész a TW-be ott is megtalálod a letöltött progikat.

Nem elérhető aracco

• PDA: Samsung Galaxy S II
  • PDA ROM: XXKE7
« Reply #1486 Dátum: 2010, 07 15, 22:27:32 »
Még egy kérdés: felül a kis piros nyilacska sem jelenik meg ugye??? Mert ha nem akkor ugyanaz mint nálam volt.
Nokia 6630 - HTC Tytn - Nokia E61i - Samsung i900 - Nokia 5800 XpressMusic - HTC HD2 - HTC Desire - Samsung Galaxy S - ZTE Blade - Samsung Galaxy S II

Nem elérhető Decca

• PDA: Samsung GT-I9000
  • PDA ROM: I9000XWJFF
« Reply #1487 Dátum: 2010, 07 15, 22:32:04 »
Hmm, minek hívtad fel őket? :D

Nehogy aztán kiküldjenek valami hatalmas számlát. Sajnos azóta kikapcsoltam a telefont és bekapcsolás után már nem talál hálót.  :-[

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
  • PDA: Samsung S1,S2,S6,S7dual,S8,DEX+Gear S1+VR2017,Gear 360, iphone4s,5SE,iPod 6G , iPad PRO 9,7 4G, Nexus7 II Gen.
« Reply #1488 Dátum: 2010, 07 15, 22:45:37 »
Én is kérdeznék valamit. Letöltöttem vagy 60 walpaper-t. Ugye van módja, hogy ne egyesével pipáljam ki a letöltést?

Nem elérhető Freeky

• PDA: Samsung Galaxy S i9000
  • PDA ROM: I9000XWJPY
« Reply #1489 Dátum: 2010, 07 15, 22:55:46 »
Én is kérdeznék valamit. Letöltöttem vagy 60 walpaper-t. Ugye van módja, hogy ne egyesével pipáljam ki a letöltést?

a lehúzott redőnynél? ha igen, akkor ott van a szolgáltató mellett, h töröl, és az elvileg kitörli ezeket az értesítéseket egyszerre ;) itt olvastam a fórumon, ha nem erre gondoltál akkor nemtom :)

Nem elérhető tariattila

• tituless
  • Navigáció / Navigation: Maps
  • PDA: Galaxy S
  • PDA ROM: TsunamICS 2.5
« Reply #1490 Dátum: 2010, 07 15, 22:58:53 »
huuu milyen összefüggés lehet esetleges előző androidos gép és azonos google account és a mostani gép között ???  :shock:
Desirén használtam ezt az accountot már és a marketről is szedegettem szépen...
van valami anomália köztük netán??? :hmm:

Nem elérhető Cornetto72

• DOUBLE CLUB
  • Néha be-be néző...
    • PDA fórum
« Reply #1491 Dátum: 2010, 07 15, 23:02:52 »
a lehúzott redőnynél? ha igen, akkor ott van a szolgáltató mellett, h töröl, és az elvileg kitörli ezeket az értesítéseket egyszerre ;) itt olvastam a fórumon, ha nem erre gondoltál akkor nemtom :)
Igen köszi szépen. A szolgáltató mellett a TÖRÖL szóra még nem mertem kattintani, azt hittem a szolgáltatói beállításokat törli.... :oops:

Nem elérhető .:JiM:.

• Navigáció / Navigation: iGo MyWay
  • PDA: Samsung Galaxy S7
  • PDA ROM: 6.0.1 APEQ
« Reply #1492 Dátum: 2010, 07 15, 23:07:14 »
1. más megoldás van, a My Lock You are not allowed to view links. Register or Login Ezek közül én ezt próbáltam ki, ha engedélyezed, akkor a felébresztéskor automatikusan kilockolja a kijelzőt.

visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

2. Szép cikket írt a Folder organizerről animoo: You are not allowed to view links. Register or Login

A 3.-ra nem tudok válaszolni én az alap launchert használom, ill. nem használom a samsungos widgeteket.

Köszönöm a gyors válaszodat!

Folder organizer nagyon kis fullos progginak néz ki, holnap nekiállok tesztelgetni! :P

ha nem gond közben lennének újabb kérdéseim:
- háttérkép berakáskor miért jön fel az az istenverte keret, ami bármekkora képről is van szó, de a közepéből vágni akar...
- szereztem egy Beautiful widgets-et, de se a kicsi se a nagy widgettel nincsenek képeim az időjárásra nézve. Csak az órát és a hőmérsékletet teszi ki. Telepítettem már skineket is, de semmi változás. Mit nem állíthatok be??
Androidos alkalmazásaim: You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login, You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Freeky

• PDA: Samsung Galaxy S i9000
  • PDA ROM: I9000XWJPY
« Reply #1493 Dátum: 2010, 07 15, 23:08:09 »
Igen köszi szépen. A szolgáltató mellett a TÖRÖL szóra még nem mertem kattintani, azt hittem a szolgáltatói beállításokat törli.... :oops:

szívesen :D örülök, h tudtam segíteni így kezdőként :oops: :)

Nem elérhető zeharom

• Szélvédőjavítás
« Reply #1494 Dátum: 2010, 07 16, 01:21:39 »
3 órát szartam el a névjegyek szinkronizálásával eddig sikertelenül. Valaki tud segítsen,,, Ami a lényeg: Outlook ot haszálok kb 490 nevjegyel. Csináltam egy export csv filet. Google fiokomba importáltam. Minten telefonszámot jegyzetként ismer fel, eredmény hogy a tárcsázóban nincs találati lista a nevekre.

Ki hogy csinálta? A névjegyek után a naptárt szeretném megcsinálni majd holnap... Köszönöm előre is.
GH198->D180->2110I->R320->Z1->6110->T68i->7110->8310->9210->7650-> P800->P900->K800I->P1->X1->Omina->HD->Iphone3GS>HD2>Iphone4>LG2X>Ipad1>I9100>Ipad2>SG2>Note>SG3

Nem elérhető Zombie

• ALAPÍTÓ TAG
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: Iphone SE
  • PDA ROM: 10.3
« Reply #1495 Dátum: 2010, 07 16, 04:34:51 »
3 órát szartam el a névjegyek szinkronizálásával eddig sikertelenül. Valaki tud segítsen,,, Ami a lényeg: Outlook ot haszálok kb 490 nevjegyel. Csináltam egy export csv filet. Google fiokomba importáltam. Minten telefonszámot jegyzetként ismer fel, eredmény hogy a tárcsázóban nincs találati lista a nevekre.

Ki hogy csinálta? A névjegyek után a naptárt szeretném megcsinálni majd holnap... Köszönöm előre is.

Nem elérhető nagydarab2

• közlegény és basztat-őr
  • Navigáció / Navigation: igo, sygic
  • PDA: minden megvolt. minden meglesz :)
  • PDA ROM: gyakran változik
« Reply #1496 Dátum: 2010, 07 16, 06:49:29 »
 :shock:
HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!
 Urak ! :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle:

Elsiklottatok a lényeg felett, szerintem  :D

Pati lazán odavetette, és senki nem ugrott rá  :D :D
felrakta a froyót és le is szedte  :D :D :D :D
Én úgytudtam még nem jelent meg.Valaki meg már unja....

Egyre jobban körvonalazódik bennem a gondolat, hogy rosszul nősültem  :D :D
De van egy másik is  :D :D
Ha Pati állandóan telefont, és számítógépet nyomogat akkor KI (ki?) főz vacsorát a Papinak ? :D :D :D :D :D :D ( vacsorára konzervgulyás, gulyás után ágybabulyás :D :D )

Tessék mondani, a froyó nem jó ?

Karom erős, szivem kihagy.....Én vagylk a... hát te ki vagy ??

Nem elérhető namron

« Reply #1497 Dátum: 2010, 07 16, 07:45:28 »
Legfelül a lehúzható taskbarnál (szürke csík) jelzi, hogy letöltötte.Vagy ha kilépesz és bemész a TW-be ott is megtalálod a letöltött progikat.

Sajnos nincsenek sehol letöltött programok.
Látszólag megy a letöltés de semmit nem szed le.

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1498 Dátum: 2010, 07 16, 07:54:37 »
Sajnos nincsenek sehol letöltött programok.
Látszólag megy a letöltés de semmit nem szed le.
Csináld meg ezt elsőre: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető patience

• ADMIN
  • Örökös tag
    • i900.eoldal.hu
« Reply #1499 Dátum: 2010, 07 16, 07:57:43 »
:shock:

Tessék mondani, a froyó nem jó ?
Nexus One-om volt, arra jött ki először a Froyo. Kipróbáltuk sokan, aztán visszaálltunk a jól bevált, rendesen megfőzött 2.1-e. Mostanában már vannak főzött Foryo 2.2-ők, amik jók.
OFF Hétköznap rendeljük a kaját, hétvégén azért én is szoktam főzni, ne aggódj, jó húsban vagyunk  :D :oops: