Találtam a marketben egy elég hasznos kis progit ami hangjelzéssel figyelmeztet ha elmegy a térerő. Mi más is lehet a neve, mint :
No signal AlertMás.
-A Skype-olást hogy oldjátok meg? A FRING-et felraktam, de nem láttam benne skype klienst
A skype oldalon sem láttam a galaxy-t támogatotnak.
-Flraktam a marketből a Phone recordert, de nem akarja a jót, nem nem vesz fel semmit. A hangrögzítés telefonálás közben működik valakinél?
-az excellben valaki rájött, hogy lehet a szűrőt használni, ha lehet egyálalán?
-A marketről csak telepíteni lehet programokat vagy letölteni is? Nem láttam, hogy lehet csak menteni és nem rögtön telepíteni.
-A taskmanaggert hol találom? Gyanítom, hogy fut már jó pár progi, mert mintha lassulna a galaxys..Vagy esetleg valaki tud ajánlani egy jó kis T.M.-ert?
-A hívásinfónál a duplikátumokat, hogy tudom elrejteni, mint a MS 3.5-nél? (Idegesít a sok ismétlés)
-Ha valakinek lenne tapasztalata exhange szerverrel szinkronizálásban a segítsésgét szeretném kérni, nekem nem megy. (Akár privátban, ne untassunk senkit.)
És nagyon boldogan tapasztalva a
hívásvárakoztatást jelzi a telefon ha a hívott fél beszél, ez tetszik, sajna a HD2 nem tudta. Igaz csak az első 5 mp-ig.
Bocs ha írtam béna kérdéseket is, de csont kezdő androidos vagyok.