0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Még jó,hogy letöltöttem a fringet mert már annyi helyen vagyunk, hogy még! Szerintem Pati Te örülsz is neki,hogy még egy helyen csiripelhetsz!
Szerintem Pati Te örülsz is neki,hogy még egy helyen csiripelhetsz!
(Ú, mit fogok kapni ennyi vigyorért)Ja a Twitter még nem gyűrűzött be hozzám.
Jó ötlet egy újabb csatorna beiktatása csak hát valahogy szűrni kellene, hogy mi kerüljön ki a twiterre mert ha túl sok üzenet lesz akkor lefogják tiltani az userek mert a többi megfigyelt partnerük üzenetei nem fognak látszani a sok PFC-s között. Amúgy az enyém: anzo97
A pfc-s twitterre csak a cikkek, hírek, találkozók értesítései kerülnek ki. Engem meg NEM kötelező követni
Na azért nem csak olyan hírek, mint ami a főoldalon megjelenik, hanem ha van rövidhír, az is.
Szerintem a Twitter olyan eszköz, ami igényli, hogy napi 6-8-10 hírmorzsa menjen rá.
Igen, én is így látom értelmét.
Lehet, hogy a PFC miatt be kell oda is regelnem magam...
nanáááá!! Én is fent vagyok már nagyon régen!!!!Itt elértek: PocOK88
csak jelezném, hogy mióta a portálon van twitter kliens, azóta kifagy mindig, mert nem tud megjeleníteni valamit, és visszadob, h internet explorer cannot display the webpage. mindezt úgy, h először megnyitja, majd hibaüzenet, és a fent írt szöveg.
Nekem még soha nem fagyott ki a portálon egyik böngészővel sem, mondjuk IE8-at csak ritkán szoktam próbálni. Mindjárt megnézem.Szerk: Valóban, de most éppen 4-féle Twitter plugin van fent tesztelés miatt. Majd nézzük azt is, hogy IE melyiket kegyeskedik megjeleníteni. Operával, Chrome-mal, Safarival és FF-szal nincs gond, szóval a problémás kisebbséghez tartozol.
munkahelyi gép, nem telepítgetek rajta, csak lopom a napot a net előtt:)de ha marad a probléma, feldobom a tűzrókát
erdoke-t senki nee merje követni!
Haragszik valamiért?
Lehet? Biztos!
Biztos biztos... de percek, órák, napok óta várom a csiripedet de nem jön
Tegnap a kereső helyett az üzihez írtam valamit Aztán megtaláltam hol lehet törölni... Biztos hogy akarod az ilyeneket?
persze persze perszeeeee Az jó... tetszenek az ilyen dolgok... mikor ki mit csinál... csak felfirkálja, vagy ha valami vicces a másik nevethet rajta... Vagy hogy ki hol van... esetleg egy kép amit azonnal fel is tehet... ezek jók szerintem!