Hol volt hol nem volt, volt egyszer egy 6.1.1 cyan rom a Nexuson, amikor is, egyszer csak nem működött már tovább a Market. Készült ekkor egy My backup mentés a progikról és azok datácskájáról.
Próbaképpen fehér paripán megérkezett a Super Hybrid tünemény, amelyik nem tetszett a királyfinak, mert állandóan telepakolta a memóriát, és egyébként is sok olyan program és csicsa volt benne, amely ellenérzéseket váltott ki. Érdekes módon a cyanról készült My backup mentés a hybridre visszament... (Ennek mindjárt jelentősége lesz, csak türelem
)
2011. január 2-án, bőven az iskolaidőre előirányzott lefekvési időponton túl (már nem 8-kor, de minimum 11-kor ajánlott lenne anyai véleményem szerint
), szóval éjfélkor felmerült a " Mi lenne ha visszatérnénk a Market hibás cyan 6.1.1-re" kérdés. Vaj szívem van, hát nekiálltunk. Volt wipe data, factory reset, wipe cache, google addon telepítés, ám a névjegyek nem akartak átjönni.
2011. január 3-án, 20 perccel a suliba indulás előtt, cyan 6.1.1 újra fel, minek hatására a google sync végre beindult
Remek, nem kell megtanulni a telefonszámokat, ami egyébként is nehéz feladat lett volna ma reggel, hiszen még nem álltunk át teljesen az éjjel vagyunk fent és nappal alszunk állapotból, így elég lesz álmosan tapizni a kijelzőt a telefonhívásokhoz. Hurrá!
És eljő az informatika óra, mely alatt megtudtam, hogy nem megy a gtalk, és tele van a ... belső memória, mert az app2sd nem működik, bár reggel mountolásra került a recoveryben. Olyannyira tele volt a My backup visszatöltése után, hogy még azt a szerencsétlen Root explorert se lehetett feltelepíteni fontos programok uninstallálása nélkül. (Gondoltam én kis naiv, hogy talán tele van a már nem emlékszem mekkorára alakított ext partició, ám nem, nem volt tele, tök üresen kong.)
Jelenleg a 16 GB-os sd másolásának folyamatát lesem a monitoron, (kártyaolvasóban van, és csak 1 nap van hátra
) és halovány lila gőzöm sincs mit fogok vele kezdeni ha kész.
Formattálom, majd újraparticionálom, csak még nem tudom hogy ext2, ext3, vagy ext4-re, mert olvastam már mindenfélét a cyanogen fórumon
Valamilyen script is előkerült, amelyik az ext3-mal áll szorosabb kapcsolatban.
Kérem a jövendőmbe látó táltosokat, adjanak iránymutatást az elkövetkezendő pár órám történéseivel kapcsolatban