0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
nem hinnem, mert akkor a visszazaras meg lenne igy oldva. Vagy nem erre gondolsz? Amugy sztem is valami progi okozhatja a galibat
Még jó, hogy van nekünk Tia, milyen kihalt lenne ez a topik nélküle!
hehe, erre gondoltam én is
Az egyetlen extram a htc ime billentyu, abbol nem engedek...Egyebkent meg meg lett formazva a nyóc giga mikor augusztusban helyre lett rantva...Es le lehet szallni rolam, tobbet meg sem nyikkanok ... es nem kell ide ala irni, hogy erre vartunk
Sziasztok! Új vagyok itt és csak pár hete van nexus-om most sikerült a rootolásra birnom a készüléket meg sikerült megcsinálnom a recoveryt is. Tettem fel rá egy másik romot is a bajom az uj rommal az (cya 6.0.0-N1-signed) hogy nem tölt le semmit a marketból meg böngészö se megy. Csak wifin használom itthon a google szinkronizációt megcsinálta rendesen de nem tudok vele netezni meg nem tudom letölteni az appokat a marketból. Lehet én vagyok hozzá még hülye és nem a rom a hibás. Ha tudtok segitsetek légyszi. Elöre is köszönöm. Üdv.
Szia!Ha jól értem felépül a wifi kapcsolat és mégsem megy a net?
Igen. Megy a facebook is,jönnek a levelek is.
Böngésző milyen hibát ír ki?
Azért van marketed? Lehet a g1apps kéne.... Az RC3-s rom nem lenne jobb?
Gondoltam a google addons-ra, de elvileg fent van neki, hisz van gmail szinkronizáció. Sztem toljon fel egy nightly-t Én wájpolnék és újra föl a 4.06-os radio, a rom és a google addon.Ugye nem 5-ös radioval tetted föl?
Ha kell teszek fel másik romot,még uj nekem az n1,2 évig iphonet nyuztam...ez teljesen más. Linkelnél egy romot,pliz.
Nem tudom milyen radioval tettem fel.You are not allowed to view links. Register or Login ez van most fent.
Radio: You are not allowed to view links. Register or LoginGoogle addon: You are not allowed to view links. Register or LoginRom: You are not allowed to view links. Register or Login
Miért nem az RC3-s romot?
Fentebb lairtam az n1 paramétereit
A paraméterek ott vannak fentebb. Akkor szted mit tegyek fel?