0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Tia cikket írhatna, melynek címe: Hogyan kell instabillá tenni az amúgy stabil rendszert
Mi lenne ha nem szívnátok a véremeeeeet Különben meg igen, feltettem az RC3-at, ahogy a Nexus wifi közelbe került - még 20-án este - és az a rom van rajta. De gabes drágám azt mondtad, lesz újabb és reméltem van már, de mészi biztos írta volna És igen, lassan cikket írok belőle (arról is hogyan kell más Nexusát tönkretenni) undok békák, de ha lesz frissebb rom, inkább csak szóljatok....
minden nap van friss rom. Wipe nelkul tedd fel. Ennyi. You are not allowed to view links. Register or Login
Jut eszembe, Mészi próbáltad már a billentyűt módosítani azóta?A HTC imei mod nagyon jó volna ha működne, de most nem merem kipróbálni, mert "összeomlunk" megint ....
A nexuson metsd el a linket amit Mészi küldött, és minden reggel új rommal kezdhetsz!
Ki van csukva! Persze elhiszem, hogy szeretnék mégegy Nexust a családba
Én is reggelente nyomom, Te csak parás vagy, amugy nem kell mindig újra belakni!!!
Elírtam! "szeretnék"=szeretnéL, Teee gabes mégegyet a családba, ezért akarsz/tok rávenni a frissítésre Deeee letöltöttem azért a 25-ei dátumú zip-et, meg is próbálom talán, de igen, a belakás a bajom... annyi minden elállítódik vagy eltűnik mindenféle frissítéseknél... pl. trackball notify-k, widgetek... Bár vállalom, hogy ez is csak nálam működik így
Hogy tetszik az új power control widget? Nézted a kamera beállításokat. Custom-re kell állítani és minden beállítási lehetőség feléled. 720p-vel vesz fel
Néztem igen, nagyon jó! A power controllnál egy gondom volt, hogy nem lehet átszínezni a kontroll csíkokat! A pro plusnál lehet bár nem néz ki olyan jól!
Noss, csak mesélem, nem birtam ki ... a mostani Nightly 6.0-RC3as rom alatt működik a "HTC imei mod" billentyű Gimpstan mèg írja is, hogy cm6 romnál froyos alapot válasszunk, bár kivételesen ezt most gondoltam magamtol is Nem ez életem kreálmánya, de hirtelen ennyi tellett
Nem tudom hogy eddig is igy volt-e, de a tennapi frissites alatt nem jo a stereo blutyuk hangatvitele zenehallgatas kozben... Szaggat
Próbáltad a mait?
Meg nem, de hat sajnos azt sem tudom eddig nem volt e evvel gond... Miota visszakaptam gabestol, nem probaltam a fulesem... Megnezem, es referalok mire juttam...
Mondjuk az a tény, hogy Gabes hozzányúlt nem növeli a hibátlan működés esélyeit. Mondtam, hogy azért a kutyáknak nem kellene odaadni játszani
Ne szivd a veret Majdnem a kukabol hozta vissza a Nexem De ezt Te is tudod, hisz mukodtel benne ha jol tudom!Na majd meglatjuk mi lesz...
en a biztonsag kedveert megtanultam az imei szamom
Vajon meee Feeted a sajatod, mi