0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Akkor nem értem. Szerintetek akkor a kernelt ne is piszkáljam? Tegnap úgy vettem észre hogy akkor van ez a kamera hiba ha a touch zoom-ot használom a kamerában
Factory reset+ wipe vagy teljesen a nulláról?
pedig nekem csak clock recoverym van, mi lenne az alternatíva?
Kösziesteleg msn-en nem szoktál garázdálkodni? Mert akkor ott jobban ki tudnálak kérdezni azokról a dolgokról amik homályosak nekem
Újra húztam a másik recovery-vel a romot. Most megyek és ami mozog,repül.mászik vagy csak 1 helyben áll lefényképezem:)
csajokat fotózz és kérjük megosztani. Ja, és ha válaszolsz, kérlek használd az "idézet" gombot, köszi
Családos ember vagyok nem fotózhatok csajokat Eddig nem tapasztaltam a hibát, de még tesztelem
Korai volt az öröm hiba még mindig jelen van a kamerával kapcsolatban. visszarakom a gyári romot és ha akkor is lesz hiba akkor véget ért a nexus-os pályafutásom Melyik gyári romot érdemes felrakni? Szerintetek ez a hiba hardveres vagy esetleg valami más? Milyen camera appot használtok?
Hogy muzsikál a 233-as nightly cm? Használja valaki tartósan?
leragadtam 227-nél felteszem, de már most biztos vagyok benne, h jó. Feltetted az ra recoveryt?
Igen felraktam és a 7.1-es ciánt is. Nem is telepítek meg törlök le róla semmit így próbálgatom. Ha van valami a legújabb nightly-ról(tapasztalat) szívesen meghallgatom
teljesen jó. Frissítés (telepítés) előtt mindig kapcsold ki a wifi-t!
Visszavonva. Hosszú idő óta az első bugos nightly nálam a 233. Visszatettem a 227-et
A 227 miben jobb vagy tud többet mint az utolsó stable?
jo kerdes. Senki nem tudja, en csak szorakozasbol frissitgetek:-):-):-)