0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Gabes! Mi a helyzet a nexusoddal?
Még nem volt időm foglalkozni vele, ma fogom megnézni a scandisk-l a kártyát, és újra próbálom a cyanogent!
208-as nihgtly picit hibás, a legújabb tökéletes
Toltom a 215-ost, ki is probalom gyorsan :-)(meg mindig nincs ilyen jo rom semmire, mint Nexusra... )
Gondoltam, hogy csak hiszti ez a nexus részéről! A sense után simán visszatettem a cyant és most tökéletes, nem skandiskeltem, semmi hasonló!
F1 van
Igen, nézem!
Gondoltam, h azért kukorékolsz Amúgy örülök a nexusnak, a 215-ös nightly is stabil
Köszi! Belakom és ki fogom próbálni!
Nalam is remek a 215. A fenebe, lemaradtam, mi volt Massa es Hamilton kozt
Hétalvó! Gyere az F1 topikba!
miert nem lehet a bongeszokkel file-megoszto oldalakrol ltolteni zip-et Semmi illegalisra nem gondolok, csak siman a romok letoltesevel vagyok bajba... Es azert itt kerdem mert a "Ti" valaszotokra vagyok kivancsi
Nekem ilyen gondom nincs!
tudsz pl. a wuploadról vagy a fileserve-ről letölteni?
De nem aaam.... Es tab-al ugyanez....Elkezdi letolteni, es vagy bin kiterjesztesu, vagy siman a zip filet tolti le ugy, hogy kb. 1 kbyte a merete
gabesnél a pont. Folion (2.2) Operával most töltöttem le filesonicról
Remek. Akkor megint en vagyok tsak a h.p. mert 4bol 4 droidon nem mukodik. Kb.10000bol 1szer, veletlen.Hat ezen meg sem kene mar lepodnom...
gabes kedvéért csináltak ma egy Stable verziót is You are not allowed to view links. Register or Login
Köszi, lehet inkább vissza nightly-ra... Mészi! Neked a stable-l nem volt gondod mikor felvettél egy hívást és csak később hallottak meg?Ez még talán a hatosoknál volt hiba...