Sziasztok
2.6.37.2-CFS-exp-redstar-os kernelem van, cm 7.0.0 RC1 N1-es romom (mert az RC2-t egyszerűen nem bírtam felrakni....) és van egy pár problémám. Szerintem a Nexus még mindig túl gyorsan merül( 4 óra standby, 3 óra zenehallgatás és akku csere kell), a multitouch, habár már jobb mint régebben, még mindig összeakad. A Multitouch visualizer-t és a Multitouch vis test-et is simán összekeveri ha elhúzom az ujjaimat párhuzamosan ellentétes irányban, plusz játékoknál is néha összeakad pl.: Gun Bros (alapból ellentétes sarkokban vannak a joypadek, ami azért vicces, mert minden más olyan eszközön ahol nincs multitouch hiba egyvonalban vannak a bal és jobb alsó sarokban
) joypad-je néha beakad pedig nem nyomom; Pro Evolution Soccer 2011-nél pedig ha joypaddel iránytom az emberemet, néha nem érzékeli a vele egyvonalban lévő gombot. Anno a N.O.V.A.-nál figyeltem meg a hibát, ami a nexuson teljesen használhatatlan volt, a SGS-en pedig tökéletesen működött ( most nem tudtam tesztelni mert a nova nem hajlandó elindulni :@ )
mqmeszi, egy másik topicba írtad hogy neked tökéletes a multitouch az új romokkal, melyiket használod?
Edit: Azt elfelejtettem mondani, hogy most perpillanat nem megy az USB mód se. Amint elkezdek másolni, eldobja az USB storage-t.