Wi-Fi tesztet végeztem PAW segítségével:Az alap kernellel már 2.4 MB/sec sebességgel kommunikál stabilan a PC-vel, de ahogy kikapcsolom a képernyőt azonnal visszaesik 700 KB/sec környékére, de inkább lassabb. Az intersectRaven kernelek közül a wififast-os ezt hivatott "javítani". Intersect kernellel ez a screenoff-os wi-fi lassulás nincs, viszont még 2.3.3-ra készült Intersect kernel nincs, a legutolsót nem javaslom feltenni.
Nekem kell a gyors wifi, így ezért fogok intersect kernelt használni, viszont így jóval többet kajál a nexus. Ezzel a mostani kernellel érezhetően kevesebbet fogyaszt! PL mp3 hallgatás kikapcsolt kijelzőnél szinte semmit, ami megdöbbentő!
Akinek jó a lassabb wifi annak javaslom kipróbálásra a noboost intersect kernelt, de csak backuppal, mert gabesnek és nekem is hibát okozott (nem volt wifi), de még jobb, ha hagyja az alap kernelt. Pl ha valaki a melóhelyen is tud wifi hálózaton lógni, de viszonylag sok munkálya van, annak nem javaslom az intersect wififast-os kerneljeit.
De ez csak alap, az én valószínűleg sok helyen szubjektív tapasztalatom, de ez alapján már tudtok magatoknak megfelelő kernelt lőni
Remélem segítettem!