0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
szóval akkor rc1 és utána az 1? wipeok nélkül? kell mellé dobni kernelt,vagy anélkül is oké?
nem kell rc1 sem. Mehet egybol a 2.zip. nem kell wipe. En feltettem melle az intersectraven kernelt. Tokeletes
Aaa melyik az a kernel? Tessék csak linkelni! Különben nekem még szombaton az 1-es is törpéletesen felment, bebootolt és működött rendben.Ma látom van 3-as, lehet megtekintem Hihetetlen, de tetszik
Nemrég lett linkelve 1-2 oldal vissza!Ez a nightly is használhatatlan, 3-ból, 3szor nem hallottak mikor felvettem! A 7-es sorozat az elejétől ilyen, lehet új radio kéne rá?
na,lehet telefonálni rendesen a 3-as nájtlival, ezt dobtam mellé:You are not allowed to view links. Register or Loginmost nem frissítgetem lényeg,hogy működik
ki-be kapcsoláskor a fészbúk ismerősök adatait újra kell szinkronizálni,de üssekavics jó ez a 2.3.2
na,lehet telefonálni rendesen a 3-as nájtlival, ezt dobtam mellé:http://www.mediafire.com/?4b7hs46va5220tsmost nem frissítgetem lényeg,hogy működik
Nálam akkor jelentkezett ez a hiba, mikor a facebook alkalmazást átraktam az SD kártyára. Visszapakoltam device-ra és jó lett.
5.12.008 a legújabb, már régóta. Az kell neki. Intersect kernellel nincs telefonlálsi probléma.Nálam atomstabil, pedig eléggé le van terhelve.
Miután visszalapoltam, szépen kikerestem a kernel linket és letöltöttem a Nexusra, már láttam is, hogy már én is ezt tettem fel mikor belinkelted ... úgyhogy csak pánikoltam megint feleslegesen Bocsiii
ez jó 5let! kipróbálom.
Nem baj, de lassan egy sörgyárat kellene építened, mert már annyi nedűvel lógsz
Ló**art Megyünk (eccer ) Prágába PFC találkozóra
áhh istenem jó az fb kontaktok köszi
én elértem ezt a magasságot,hogy megtudom állni de clockworld rom managered full verziós,akkor automatán jelez,ha jött ápdét,leszedi,telepíti.