Nem tetszett
Most a hybrid van fent.... az adw nem jon be, pedig az xperia-kon is hasznaltan az utolso pillanatig. . Ejjel 2-kor visszatettem a sense-t... de meg filozofalgatok rajta.... a felulet fapados, nyilvan attol is stabil es gyors
A memoriakezeles jobb axert a sense-be, 145 sz ures ugy, hogy agyon van pakolva.
Megtalaltam olyasmiket a beallitasoknal, hogy led alert, de szin allitast nem talaltam... csak bena voltam?
Viszont lattam olyat is, hogy hivasfogadas tb-al, az nem rossz Ugyhogy meg vacilalok
Hogyhogy nem tetszett
Kinézetre pont ugyan olyan, mint a többi cyan, semmi csili-vili
A belső tárhelykezelés jobb a senseben, a memória a cyanban jobb. A senseben ha neteztem, akkor a böngésző felzabálta a memóriát. De azért ennek is megvannak az előnyei. Én döntöm el, hogy a belsőbe vagy az sd-re települjön. Érdemes betelíteni a phone memoryt, mert akkor gyrosab lesz a programok elérhetősége és a boot is. Ez nálam 20 mp alatt bebootol, a sense 2 percig dolgozott. A senseben persze, h annyi a free, mivel oda nem telepít semmit, hanem az ext-re
Látni sok mindent látsz, de nem minden működik még.
Tb alert működik, még a színkeverés is, ha több üzenet jön. A settingsben van flash color, de még a flash teszt is működik. Nem szar ez, csak nem értesz hozzá
Egy cyan romot nem lehet 10 perc alatt átnézni. De persze remélem megcsinálják a gingerbreadet a sense-re is, ha kijön a gyári