2024, 07 14, 18:47:32

Szerző Téma: Általános beszélgetés  (Megtekintve 69119 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Zagor

 • Portál szerkesztő
 • ****
 • Hozzászólások: 432
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
 • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
 • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
 • Skype: zagooor
Re: Általános beszélgetés
« Reply #125 Dátum: 2011, 06 30, 22:55:31 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Ja és...
Elvileg ugyan az a PowerVR SGX530 grafikus csip van mindkettőben. A proci ugye ARM Cortex-A8 mindkettőben, csak a droid2 gyárilag 1Ghz, a Defy pedig le lett korlátozva 800Mhz-re amit ugyanúgy lehet használni 1Ghz-n ráadásul kevesebbet fogyasztva, mint a gyári 800Mhz-s állapotban. Felbontásban ugyanaz, méretben is nagyjából. Egyedüli "komoly" különbség amit az adalapok alapján észrevettem az az, hogy a Defyben  TI OMAP3610 chipset és a Droid2-ben pedig TI OMAP3630 chipset van. Szóval ha jól értelmezem, működésben tulajdonképpen halál ugyanolyannak kell lennie. Még a kamera is passzol, mert 5MP mind a kettő csak a droid2 gyárilag HD-ben kamerál, a Defy-hez pedig már csinálják az új drivert (vagy már kész van), mert hardveresen az is képes hd-ban felvenni. Noszóval mostmár nagyjából mindent tudunk. Viszont kérnék tapasztaltabbakat szóhoz jutni. :]

Ismételten köszönöm, aki segít!
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető Coporno

 • Hozzászólások: 201
 • Nem: Férfi
 • PDA: Motorola Milestone
 • PDA ROM: CM6.3.5
Re: Általános beszélgetés
« Reply #126 Dátum: 2011, 07 01, 01:09:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Elvileg ugyan az a PowerVR SGX530 grafikus csip van mindkettőben.

Igen, ugyanaz az SGX530-as van mindegyikben, Milestone 1-2-ben, DEFY-ben, meg még jópár Motorolában (Wave-ben, Galaxy S-ben 540, az iPhone 3GS-ben meg talán 535, de azt már jegyezze meg, akinek két anyja van, vagy legalább egy iPhone-ja, én egyik kritériumnak se felelek meg). És pontosan ez az, amiért "rojtosra" alázza az X10-et. Meg a Desire-t, Nexus One-t, és minden mást, amiben az 1 GHz-es Snapdragon mellett az Adreno 200-as GPU van. Az Xperia Arc-ba került Adreno 205-ös, na az már felveszi ezekkel a versenyt, sőt sokszor még az 540-es PowerVR-t is lenyomja (nagyjából kétszer olyan erős, mint elődje, az Adreno 200).
De azt hiszem, ami a te szempontodból lényegesebb, az az, hogy eddig négy androidos telefonom volt: X10, Milestone 1, Milestone 2 és DEFY :D
Az X10-et épp azért cseréltem le, mert ez a "videókártya" egy vicc, játékra egyáltalán nem alkalmas (persze, az Angry Birds megy rajta, de ki akar állandóan Angry Birds-özni, amikor sorra jönnek ki a jobbnál jobb Gameloft-os játékok?). Ja és a multitouch csak valami szoftveres huncutság benne, inkább csak kétujjas zoomnak lehet nevezni, játékokban már összevissza gabalyodik az ide-oda húzogatott ujjak alatt. Engem még az is zavart az X10-ben, hogy egy kézzel nem értem át rendesen, és sokszor attól féltem, hogy kicsúszik a kezemből.
Így aztán jött egy Milestone 1 épkézláb 3D gyorsítóval és multitouch-csal. Szerettem, egyrészt azért, mert már nagyon régóta tetszett, ráadásul a márkával is szimpatizáltam a stílusa (itt most nem a szoftvertámogatásukra gondolok) és a múltja miatt, másrészt imádtam benne, hogy nyugodtan oda mertem adni másoknak, ugyanis szinte kivétel nélkül fikázták a gépet. Egy Motorola nem lehet jó, mi ez, te, ilyen állat nincs is... Aztán hopp, nézzenek oda, ez teszi a dolgát, viszi azokat a játékokat, amik az X10-en már a betöltés közben befuccsoltak, de jó a billentyűzete is... Itt jegyzem meg, hogy nekem jobban tetszett a Milestone 1 a 2-nél a maga baltával faragott formájával, a fekete és az arany ritka ízléses színkombináció, ezt már You are not allowed to view links. Register or Login, no meg az a nagy navigomb szerintem sokkal kényelmesebb volt az utód kis nyilacskáinál, PDF-nézegetés közben például nem is kellett a kijelzőn tapiznom, és ezzel akarva-akaratlanul oldalirányba is elvinni egy csöppet a képet, hanem apró lépésekben tudtam lefelé görgetni az oldalakat. Ja és a Milestone 1-hez ezerféle ROM létezik, rengeteg Cyanogen Mod-on alapuló 2.2-es és You are not allowed to view links. Register or Login, ott van még a You are not allowed to view links. Register or Login (bár nem azért vettem Androidot, hogy aztán lépten-nyomon úgy érezzem, iPhone-om van...), de talán a legjobb a You are not allowed to view links. Register or Login.
A Milestone 2 pedig... Őszinte leszek: én soha nem tudtam megszeretni. Az XDA-n egyetlen használhatónak tűnő főzött ROM-ot találtam hozzá, a Motorolát ismerve pedig a 2.3 szép álom marad csupán. Szerintem nagy, nehéz telefon, ezt még az olcsóbb Milestone 1-nek megbocsátottam, a 2-nél már zavart, pláne egy DEFY megtapizása után. Én az akksi élettartamával sem voltam megelégedve, igaz, az X10-nél és a Milestone 1-nél sem, de megint a DEFY-t rángatnám elő: egyszer egy komával egymás mellé tettük a DEFY-t és a Milestone 2-t, benyomtuk az Angry Birds-öt, és amikor a Milestone 2 kifeküdt, a DEFY-n a 2.1-gyel még mindig vígan röpködtek a madarak valami 40%-os akksi töltöttség mellett. A billentyűzete amúgy kényelmes, ha megszokja az ember, még jobb is, mint az elődé, mivel itt domborúak a gombok. Bár én a Milestone 1-en könnyebben pötyögtem vakon, szerintem elég lett volna kevésbé hangsúlyosan gömbölyíteni a billentyűket. No meg nem mondom, érezni az erőt, játékokban bármelyik másik gépet alázta már így, a gyári 2.2-vel is.
A Milestone 2 nagyjából nyolc órája már a múlté, és most úgy néz ki, hogy a cserébe kapott DEFY-nél megállapodom egy ideig. Viszonylag kicsi, nehéznek sem mondanám, az akksis dolgairól pedig már fentebb tettem említést. Mindezek ellenére pedig majdnem hozza a Milestone 2 szintjét, RAM-ból ugyanannyit kapunk, a kicsit gyengébb proci egy jó ROM-mal ellensúlyozható... A 720p úton van, egyszer biztosan tökéletesen fog működni, igaz, itt csak egyetlen LED segít az éjszakai videózgatásban, szemben a Milestone 2 dupla LED vakujával, meg aztán le kell mondani a billentyűzetről is, bár szerintem az alap multitouch billentyűzet is nagyon jól használható.
A GPS egyébként talán az X10-ben volt a legerősebb, de legalábbis kiegyensúlyozottabb, a Motoroláknál nagy a szórás, van, hogy itt a házban pár másodperc alatt talál jelet, de olyan is volt, hogy fent a Börzsönyben perceket kellett várni, mire belőtte a helyzetünket.
A külső hangszórója szerintem egyértelműen a DEFY-nek szól a legszebben, őt követi a Milestone 1, majd a 2, az X10 a cincogójával csak a sor végén kullog. A telefonáláshoz használt hangszóróknál ugyanez a helyzet, a Motorolák kellően hangosak, az X10-zel én a metrón már gondban voltam...
WiFi terén megint a Motorolák felé billen a mérleg nyelve, az itthoni hálózatot a garázsból az Omniám nem látja, az X10 hol látta, hol nem, a Milestone 1 stabilan tartotta a főzött ROM-mal, a 2 talán valamivel gyengébb volt, és nagyjából az ő szintjét hozza a DEFY is.
Ha viszont a kamerára kerül a sor, akkor az X10 elgyepálja az összes többit, utána jön a Milestone 2, a maradékból pedig talán a DEFY-t tenném az utolsó helyre. Így hirtelen csak You are not allowed to view links. Register or Login és You are not allowed to view links. Register or Login készült fotókat találtam... legalábbis ezt akartam írni, de egye fene, a "közjó" érdekében nyilvánosságra hozom You are not allowed to view links. Register or Login :D Vagy hát nem tudom, mintha mostanában ezek valahogy jóképűbbre sikerülnének, de mindegy is, összehasonlítási alapnak jók, nyálat csorgatni biztosan jobban lehet You are not allowed to view links. Register or Login. Meg még másabbra, de ez már végképp nem ide tartozik. Majd privátban... :D Ja igen, jobboldalt a "Fotó adatai"-ra kell kattintani, a fájlnévben ott van, hogy melyik mivel készült.

Egyelőre ennyi elég is lesz, ha van még valami, kérdezz, én pedig igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni.

Nem elérhető Zagor

 • Portál szerkesztő
 • ****
 • Hozzászólások: 432
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
 • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
 • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
 • Skype: zagooor
Re: Általános beszélgetés
« Reply #127 Dátum: 2011, 07 01, 14:24:29 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Igen, ugyanaz az SGX530-as van mindegyikben, Milestone 1-2-ben, DEFY-ben, meg...

OH MY  censored ING GOD! AMAZING! :D
B*szki :D Te egy beteg állat vagy! Ja bocs, na szóval izé, köszi a leírást, azt hiszem a te szemszögedre volt szükségem. Amúgy ami nekem pl kellene, az egy tv out. :\ Ami legjobb tudomásom szerint a defy-ben nemvan. (Tévedek?)
A milestone1-re tett dicséret, miszerint a navigálógombok azon jobbak, mint a kettőn... nekem elsőre csak ez esett le, mikor láttam őket képen, hogy a F***OM fog pl a buszon a telefon jobb alsó sarkában matatni, így szinte biztos, hogy eldobom az első kátyúnál. :D De amúgy, sebességben jobb a defy, vagy azonos kb? Mert ahogy így leírtad, az x10-mile1-mile2-defy párbajban az x10 a legjobb kamerás, minden másban a defy vezet. Szóval érted a kérdésemet. :) Mert a jó hangszórótól el tudok tekinteni, ha cserébe van tvout... És tudsz-e olyan teljesítményű-designtervű motorolát ajánlani ami olyan mint a droid2.. merthogy nekem ez az "elegánys" stílus annyira bejött, hogy valami elképesztő. Amúgy gondolkodás nélkül defy-t vennék, de a külalak az nagoyn vinne milestone2-felé. És a tvout sem létfontosságú igazán, de azért néha ülünk úgy srácokkal, hogy pl nfs shift, vagy asphalt, vagy pocket legends, stb játékokat tolnánk és de király lenne egymás rekordját döntögetni úgy, hogy tv-n fut. Filmet nézni sem lenne rossz, de arra általában ahol tv-t használnánk ott van filmnézésre gép is. Egyelőre ennyi jutott még eszembe, de szerintem lesz még valami vack. :) Köszönöm a segítséged.
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető fityfiritty

 • Hozzászólások: 32
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: Note2 LTE N7105
 • PDA ROM: 4.4.2.
Re: Általános beszélgetés
« Reply #128 Dátum: 2011, 07 01, 15:13:26 »
Nem is tudom hol kérdezzek Tapatalk ügyben... Akármikor, akárhonnan a felső menüsoron a fórum fülre váltanék, a program kifagy. Gingre 2.3.4 JVP van fenn. Más nem tapasztalta? Elég xar így használni

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nem elérhető Zagor

 • Portál szerkesztő
 • ****
 • Hozzászólások: 432
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
 • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
 • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
 • Skype: zagooor
Re: Általános beszélgetés
« Reply #129 Dátum: 2011, 07 01, 15:59:45 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Nem is tudom hol kérdezzek...

Itt:
You are not allowed to view links. Register or Login

Amúgy részemről fogalmam sincs, én gyűlölöm a tapatalkot. :)
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető fityfiritty

 • Hozzászólások: 32
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: Waze
 • PDA: Note2 LTE N7105
 • PDA ROM: 4.4.2.
Re: Re: Általános beszélgetés
« Reply #130 Dátum: 2011, 07 01, 16:50:40 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Itt:
You are not allowed to view links. Register or Login

Amúgy részemről fogalmam sincs, én gyűlölöm a tapatalkot. :)
Azért köszi :)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Nem elérhető Coporno

 • Hozzászólások: 201
 • Nem: Férfi
 • PDA: Motorola Milestone
 • PDA ROM: CM6.3.5
Re: Általános beszélgetés
« Reply #131 Dátum: 2011, 07 01, 18:05:00 »
You are not allowed to view links. Register or Login
OH MY  censored ING GOD! AMAZING! :D
B*szki :D Te egy beteg állat vagy!

A beteg állatot most dicséretnek veszem :D
Ha azt nem is lehet egyértelműen kijelenteni, hogy a DEFY a kamerán kívül mindenben a legjobb, az biztos, hogy mind közül a legkellemesebb kütyü, és hosszútávon szerintem ez a legfontosabb. Az X10 egy batár nagy tepsi, nem lehet normálisan átfogni, akinek meg mégis megy, annak általában az ujjai is akkorák, hogy a fél kijelzőt eltakarják, tehát nekik meg a kezelés többi része lehet kínszenvedés. A Milestone-ok viszonylag gyorsan merülnek, emberibb méretűek az X10-nél, de még mindig nagyok, és telefon viszonylatban nehezek is.
Sebességben a legjobb a Milestone 2, lévén az a legerősebb mind közül. Viszont ez inkább csak játékok közben jön elő, a menü gördülékenységét tekintve nálam a DEFY a nyerő. Ja meg a kijelző is nagyon érzékeny, de a jó értelemben, néha nem tudom eldönteni, hogy hozzáért-e már az ujjam, amikor érzékeli, hogy ott van. Ja és a Milestone-okon úgy emlékszem, hogy ugráltak az ujjaim alatt a pöttyök a multitouch teszteknél. Legalábbis az maradt meg, hogy a három Motorolából kettőn volt ilyen, most megnéztem a DEFY-n, és azon nem, tehát maradt a másik kettő. A lényeg, hogy tapizni a DEFY-t a legjobb, érintőképernyős telefonoknál meg azt hiszem, ez elég fontos szempont.
Hmm... aszondod, a Milestone 2-éhez hasonló formatervű és teljesítményű Motorolát szeretnél? Ami azt illeti, van egy, úgy hívják: Milestone 2 :D
TV-out meg a DEFY-n szerintem sincs, a Milestone 2-n is csak a fülhallgatón tud kimászni valami képi jel, ha jól tudom, HDMI az XT720-on van, de azt meg mindenki szidja, úgyhogy lehet, hogy jobb messziről elkerülni (nekem is ez volt az egyetlen olyan Motorola, ami már a megjelenésétől kezdve baromira tetszett, de annyi rosszat olvastam róla, hogy fájó szívvel bár, de inkább lemondtam a megvásárlásáról).
Mondjuk az Xperia Arc-nak van HDMI-je... Nem tudom, ezt a beteg állatságot mennyire lehet fokozni, de ami azt illeti, egy olyan is van nálam :D Kezdek is beleszeretni, de ahhoz drága, hogy sokáig megtartsam. Pedig annyira nagyon gyönyörű. A formaterv, a kijelző, minden...

Nem elérhető Coporno

 • Hozzászólások: 201
 • Nem: Férfi
 • PDA: Motorola Milestone
 • PDA ROM: CM6.3.5
Re: Általános beszélgetés
« Reply #132 Dátum: 2011, 07 01, 19:01:08 »
Vááá... Gyalázatos az Arc hangszórója, ha melléteszem a DEFY-t. A Sony csak zörög, merő ricsaj, ami kiugrik belőle, a DEFY-é mélyeket is ad, ráadásul mivel itt nem teljesen alul van a hangszóró, asztalra téve nem is torzít olyan szemérmetlenül, mint az Arc. Nálam ez fontos, bicikli- és autóbütykölés közben szeretek benyomni valami jóféle Jimmy-számot, Lakodalmas Lajost is nagyon csípem, az meg nem járja, hogy eme két kiválóság csak amúgy cincogva szóljon :D (Ööö... hogy jön ez a Milestone topikba? :D Mindegy, itt kezdtük el, akkor már itt is folytassuk :D)

Nem elérhető Zagor

 • Portál szerkesztő
 • ****
 • Hozzászólások: 432
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: GMaps, Waze, Igo
 • PDA: OnePlus One A0001 Bacon
 • PDA ROM: DirtyUnicorns 8.1.0
 • Skype: zagooor
Re: Általános beszélgetés
« Reply #133 Dátum: 2011, 07 02, 17:40:02 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Vááá... Gyalázatos az Arc hangszórója, ha melléteszem a DEFY-t. A Sony csak zörög, merő ricsaj, ami kiugrik belőle, a DEFY-é mélyeket is ad, ráadásul mivel itt nem teljesen alul van a hangszóró, asztalra téve nem is torzít olyan szemérmetlenül, mint az Arc. Nálam ez fontos, bicikli- és autóbütykölés közben szeretek benyomni valami jóféle Jimmy-számot, Lakodalmas Lajost is nagyon csípem, az meg nem járja, hogy eme két kiválóság csak amúgy cincogva szóljon :D (Ööö... hogy jön ez a Milestone topikba? :D Mindegy, itt kezdtük el, akkor már itt is folytassuk :D)

Szomorúan hallom... Na mindegy, akkor veszek defy-t. :) Amúgy a hangszóró tekintetében a Sony kifejezetten szánalmas. Az x10minipro és az x8 olyan hangszórókat kapott, hogy nem hittem a fülemnek... Erre "HÁ megveszem a legnagyobb x10et, és sz.. le a világ" :D ... Azt így jártam. Na sebaj. Most mindenestül felszanálom netre egy 45-ért, és veszek egy defy-t. Újonnan az sem kerül 58-62-nél többe függetlenül. ;]
Mivel már megvan a következő kiszemelt, ezért viszonylag fölösleges kérdeznem, de Defy-n próbáltál már nvidia tegra procira gyártott játékokat futtatni? Itt van leírás, hogy lehet elhitetni a gameval, hogy tegra van a telóban:
You are not allowed to view links. Register or Login

Mennek-e, nem-e, stb.
Phonez history: ?; siemens c45; siemens a50; ?; Sony Ericsson k200; Sony Ericsson K750i(still have), Sony Ericsson K810i(still have); Samsung Omnia; Samsung Galaxy Spica; Nokia e71; Spica(dead); Spica; Sony Ericsson Xperia X10; Motorola Defy; Motorola Xoom Wifi+3G; Motorola Milestone 1; Milestone xt720; Motorola Defy; Samsung Galaxy S; Motorola Droid Razr(BEST); Huawei Ascend P6; HTC ONE M7; OnePlus 1; Oneplus 2; Oneplus 3(DEAD); Oneplus 1

Nem elérhető Coporno

 • Hozzászólások: 201
 • Nem: Férfi
 • PDA: Motorola Milestone
 • PDA ROM: CM6.3.5
Re: Általános beszélgetés
« Reply #134 Dátum: 2011, 07 02, 20:21:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Szomorúan hallom... Na mindegy, akkor veszek defy-t. :)

Jól teszed :D Én tegnap felnyomtam a CyanogenMod 7-et DEFY-re, és... És tényleg folytassuk ezt You are not allowed to view links. Register or Login, mert itt már semminek nincs köze a Milestone-hoz :D

Nem elérhető Norbosz

 • Hozzászólások: 1041
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: iGO, Sygic
 • PDA: LG G2 mini
 • PDA ROM: 4.4.2
Re: Általános beszélgetés
« Reply #135 Dátum: 2011, 10 22, 22:59:59 »
Sziasztok! Egy ismerősömnek csinálnék egy motorola milestone xt720 telefonra szoftver frissítést. Ki is néztem egyet,meg fel is raktam neki, aztán jöttek a gondok mert a motorola logónál tovább már utána nem bootolt be a készülék. Egy szervizes gyerek rendbe hozta neki, de most újra akarja hogy megpróbáljam a frissítést. Valaki esetleg lépésről lépésre tudna adni egy útmutatót ehhez az xt720-as modellhez hogy hogyan kell frissíteni? Most a gyári 2.1-et tették neki vissza, innen kéne elinduljak. A kinézett rom pedig a CM-7.1.0-11.10.12 (Odexed Rom). Vagy ha tud más jobbat ajánlani az is jó, ez elvileg 2.3-as,neki az kéne a telefonra. Leírás is van hozzá itt: You are not allowed to view links. Register or Login Viszont az angol tudásom nem a legjobb és elég karcsú ez a lépésről lépésre kis leírás. Ha magyarul leírná nekem valaki sokat segítene vele. :) Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni ebben.

Nem elérhető lgnd

 • Hozzászólások: 12
 • Nem: Férfi
 • PDA: i9000
 • PDA ROM: CM9 + Semaphore
Re: Általános beszélgetés
« Reply #136 Dátum: 2011, 11 12, 13:46:15 »
Ez a rom egy koreai verzióhoz készült MotoroiXT720 ezért nem működött.

You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Egy ismerősömnek csinálnék egy motorola milestone xt720 telefonra szoftver frissítést. Ki is néztem egyet,meg fel is raktam neki, aztán jöttek a gondok mert a motorola logónál tovább már utána nem bootolt be a készülék. Egy szervizes gyerek rendbe hozta neki, de most újra akarja hogy megpróbáljam a frissítést. Valaki esetleg lépésről lépésre tudna adni egy útmutatót ehhez az xt720-as modellhez hogy hogyan kell frissíteni? Most a gyári 2.1-et tették neki vissza, innen kéne elinduljak. A kinézett rom pedig a CM-7.1.0-11.10.12 (Odexed Rom). Vagy ha tud más jobbat ajánlani az is jó, ez elvileg 2.3-as,neki az kéne a telefonra. Leírás is van hozzá itt: You are not allowed to view links. Register or Login Viszont az angol tudásom nem a legjobb és elég karcsú ez a lépésről lépésre kis leírás. Ha magyarul leírná nekem valaki sokat segítene vele. :) Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni ebben.

Nem elérhető novoszath

 • Hozzászólások: 279
 • Nem: Férfi
 • ROM MANIAKUS
 • Navigáció / Navigation: IGO 8.3.2.X
 • PDA: Samsung Omnia + Omnia2 + LG Optimus + Samsung Galaxy S4 GT-I9506
 • PDA ROM: Phone:XBIC1 pda: PFC HUN Omnia2: gyari 6.5 LG: Black rom 2.2
Re: Általános beszélgetés
« Reply #137 Dátum: 2013, 03 26, 11:35:46 »
Szevasztok kellene egy kis segitség mert már a hajamat tépem.... :'(


adott egy motorola A855-ös teló de az istenért nem találok rá custom romot vagy root ot ebben kérném a segitségeteket meg nem tudom hogy custom reco létezik -e rá vagy az nem kell a custom rom felrakásához?


miként tudom fel pakolni rá a root-ot vagy a custom romot?


elöre is köszönöm a segitséget
Az élet egy sz@ar játék de qurva jó a grafikája!! :D

Nem elérhető mani13

 • Hozzászólások: 134
 • Nem: Férfi
 • Navigáció / Navigation: Sygic
 • PDA: Samsung Galaxy S6
 • PDA ROM: Stock Android 6.0.1
 • Skype: manfredi_carlo
Re: Általános beszélgetés
« Reply #138 Dátum: 2013, 03 27, 01:27:25 »
Sziasztok, most van egy Milestone telefonom, szeretném felrakni a MotoFroyoSense tipusu romot, most az lenne a kérdésem, hogy jól müködik minden benne?Gyorsabb mint a gyári rom?Van benne Wifi HotSpot?És hogy miután felrakom a recoveryt, mint ahogy az elsõ hsz ben is van, akkor mehet egybõl a romtelepítés?Köszi, ja és itt a rom:. forum.xda-developers.com/showthread.php?t=786316 :)
My Devices:.  Siemens SL65>> Sony Ericsson T610>>Samsung M600>>Sony Ericsson W200>>Sony Ericsson W610>>Nokia N80>>Sony Ericsson K850i>>Sony Ericsson P990>>Samsung Omnia I900>>Acer Liquid Mini>>Motorola Defy>>Defy Plus>>Sony Ericsson Xperia Play>>Motorola Atrix 4G>>Motorola 8Razr XT910(eltört)>>Samsung Galaxy Tab 2 7.0>>Sony Ericsson Xperia X8>>Motorola Milestone>>Sony Ericsson Satio>>Motorola Defy>>Alcatel OT-995>>Motorola Atrix HD>>Sony Xperia Z2>>Samsung Galaxy S4>>Meizu MX5>>Samsung Galaxy S6