Így majd' két nap nyomkorászás után véleményezném a dolgot. Főképpen háromféle szempont vagy mi szerint, amik a következők:
Sleep patch nélkül:- Majdnem minden működik, eltekintve attól, hogy pár óra alatt felzabálja az akkut.
Sleep patch-csal:- Az akkut így nem zabálja, viszont kb. 10 perc után (stand-by módban) nekem eldobja a hálózatot és nem is lép rá vissza semmi áron (hiába próbálom repülő üzemmódba rakni, nem is engedi) és csak restart után jó újra.
- Stand-by módból a power gombbal könnyen visszajön, ellenben a stand-by gombbal nem nagyon akar.
- Telefonálás közben kb. 1 perc után elalszik és megszakad a hívás
Mind2 esetben:- Nekem ha a névjegyeknél kiválasztok egy névjegyet és rányomok a hívás gombra (a fizikaira), akkor acore stopped working... Kétszer telepítettem ma újra emiatt, hogy hátha, de friss, teljesen üres telepítéssel is, a SIM névjegyek importálása után ugyanez. Jeleztem a projekt oldalán, de úgy tűnik, hogy ez nálam egyedi.
- Az órát állítgatja össze-vissza indításkor, valamint stand-by módban elmászik.
Iszonytatóan becsülöm, amit Sándorék összehoztak, mert ez hatalmas munka, viszont véleményem szerint még nem alkalmas a mindennapi használatra. Mondjuk ennek a bétának ugyebár nem is ez a célja, hanem a hibák kiküszöbölése, amit egy ekkora tesztelőgárdával, mint amennyien lettünk, szerintem nem fog sokáig tartani.
Én úgy látom, hogy pár héten belül pillanatnyi lelkiállapotunktól függően váltogathatunk a WinMo és a Droid között és ezt más PDA tulajdonosai nem igazán mondhatják el magukról.