Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyire lett tökéletesítve a rendszer Omniára. Nekem van fent egy, de azon nem megy a kamera és a Google Play sem. Vagy azóta nem volt változás? Fejlesztik még a rendszert, vagy megálltak? Köszi előre is! Jó lenne, ha lenne egy teljesen önálló rendszer Omniára.
Sajnos a fejlesztés megállt. Úgy néz ki ennyit lehetett kihozni az o2droidból, és azért ez sem volt kispályás. A kamera bibijére sokan írják, hogy egy másik kamera progi megoldja, én kipróbáltam vagy 10-et, sajnos egyikkel sem működött. A playre nincs ötletem, valószínűleg az áruház elvégez valami hitelesítést, amin az o2droid nem megy át, de lehet hogy hülyeség...
Én majdnem egy évig szenvedtem az O2-vel, windowst hekkeltem, főzött romokat hekkeltem, vagy épp én magam, nyúltam bele (többnyire kevés sikerrel
), aztán jött a droid, majd megint win, és így tovább. Mivel nem jutottam előrébb, meguntam, és elővettem a fiókból a jó öreg S5230-at
használtam egy darabig, de a párom meglepett egy új Mini 2-vel. Én ezt mondom hogy szabadulj meg az omniától, és vegyél egy alsó/középkategóriás Samut, ZTE-t..ilyesmi. 5-10e Ft beáldozásával meg is vagy (függ az O2 állapotától). Vigyorogva fogod nyomkodni napokig, mert makulátlanul működik. Persze kompromisszum mindenhol van, jelen esetben az 5mp, és a super amoled... én is visszasírom, de van egy olcsó, működőképes telefonom, amit nem féltek annyira mint mondjuk az Omniát újonan...