2024, 11 22, 04:30:35

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526569 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető rorschack

• Support-ER
  • Nem: Férfi
  • EX O2 hckr
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: SG Mini II, SGS II
  • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #6575 Dátum: 2013, 01 02, 17:22:14 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyire lett tökéletesítve a rendszer Omniára. Nekem van fent egy, de azon nem megy a kamera és a Google Play sem. Vagy azóta nem volt változás? Fejlesztik még a rendszert, vagy megálltak?  Köszi előre is! Jó lenne, ha lenne egy teljesen önálló rendszer Omniára.

Sajnos a fejlesztés megállt. Úgy néz ki ennyit lehetett kihozni az o2droidból, és azért ez sem volt kispályás. A kamera bibijére sokan írják, hogy egy másik kamera progi megoldja, én kipróbáltam vagy 10-et, sajnos egyikkel sem működött. A playre nincs ötletem, valószínűleg az áruház elvégez valami hitelesítést, amin az o2droid nem megy át, de lehet hogy hülyeség...

Én majdnem egy évig szenvedtem az O2-vel, windowst hekkeltem, főzött romokat hekkeltem, vagy épp én magam, nyúltam bele (többnyire kevés sikerrel :D), aztán jött a droid, majd megint win, és így tovább. Mivel nem jutottam előrébb, meguntam, és elővettem a fiókból a jó öreg S5230-at :) használtam egy darabig, de a párom meglepett egy új Mini 2-vel. Én ezt mondom hogy szabadulj meg az omniától, és vegyél egy alsó/középkategóriás Samut, ZTE-t..ilyesmi. 5-10e Ft beáldozásával meg is vagy (függ az O2 állapotától). Vigyorogva fogod nyomkodni napokig, mert makulátlanul működik. Persze kompromisszum mindenhol van, jelen esetben az 5mp, és a super amoled... én is visszasírom, de van egy olcsó, működőképes telefonom, amit nem féltek annyira mint mondjuk az Omniát újonan...  ;)
5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #6576 Dátum: 2013, 01 08, 11:07:26 »
Sajnos a fejlesztés megállt. Úgy néz ki ennyit lehetett kihozni az o2droidból, és azért ez sem volt kispályás. A kamera bibijére sokan írják, hogy egy másik kamera progi megoldja, én kipróbáltam vagy 10-et, sajnos egyikkel sem működött. A playre nincs ötletem, valószínűleg az áruház elvégez valami hitelesítést, amin az o2droid nem megy át, de lehet hogy hülyeség...

Én majdnem egy évig szenvedtem az O2-vel, windowst hekkeltem, főzött romokat hekkeltem, vagy épp én magam, nyúltam bele (többnyire kevés sikerrel :D), aztán jött a droid, majd megint win, és így tovább. Mivel nem jutottam előrébb, meguntam, és elővettem a fiókból a jó öreg S5230-at :) használtam egy darabig, de a párom meglepett egy új Mini 2-vel. Én ezt mondom hogy szabadulj meg az omniától, és vegyél egy alsó/középkategóriás Samut, ZTE-t..ilyesmi. 5-10e Ft beáldozásával meg is vagy (függ az O2 állapotától). Vigyorogva fogod nyomkodni napokig, mert makulátlanul működik. Persze kompromisszum mindenhol van, jelen esetben az 5mp, és a super amoled... én is visszasírom, de van egy olcsó, működőképes telefonom, amit nem féltek annyira mint mondjuk az Omniát újonan...  ;)

Fentiekkel csak egyetérteni tudok :) vettem egy samu tab 2 7.0 wifit,t-home internet mellé 14 ezerért,+2 év 1250 havonta, megy mint az álom van tökéletes android, gyönyörű kijelzőn, telefonálásra meg ott az o2 az 5Mp-s kamerával meg super amoleddel.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P3110-ről

Nem elérhető Senkifia

• Navigáció / Navigation: Route 66+Tab 2 7.0
  • PDA: Samsung Galaxy Tab 2 7.0+Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXL3+TouchFlo3D+
Re: Re: Omnia II Androiddal
« Reply #6577 Dátum: 2013, 01 08, 11:15:33 »
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy mennyire lett tökéletesítve a rendszer Omniára. Nekem van fent egy, de azon nem megy a kamera és a Google Play sem. Vagy azóta nem volt változás? Fejlesztik még a rendszert, vagy megálltak?  Köszi előre is! Jó lenne, ha lenne egy teljesen önálló rendszer Omniára.
Nekem ment a fényképezőgép, de már meg nem mondom, melyik programmal. Ja ha jól emlékszem, alap szoftverrel is ment, csak a gombot nem ismerte, képernyőn kellett exponálni. Nagyon jó volt az o2 droid, ahhoz képest, hogy házilag rakták össze. Mondhatni tökéletes volt, ahhoz képest. Volt azért hiba benne, lassúbb is volt a kelleténél, egyszóval androiddal ismerkedésre tökéletes volt De ha mindennapi, stresszmentes használatra kell, akkor inkább egy olcsóbb de natív androidos telefon a megoldás.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-P3110-ről

Nem elérhető horireni

• PDA: Samsung i8000
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #6578 Dátum: 2013, 01 12, 21:01:53 »
Feltételezem, a fájlrendszer más lett,és amin nézed(telefon, pc),nem ismeri fel az újat. Win7 alatt csatlakoztasd pc-re a telefont, Mini Partition Tool Wizard programmal nézz bele az sd kártyába, és az "eltűnt" részt particionáld újra,vagy formázd fat32-re,azt mindenki látja..... Szerintem ez lehet a gond... Az anyag nem vész el,csak átalakul...az sd kártya tárhelye sem vész el :D

Szia!Köszönöm szépen a segítségedet, sikerült!:) A poén az,hogy tegnap vettem egy új SD-t...most el kell passzolnom az egyiket!:) Köszi még egyszer!! :ok:

Nem elérhető pittyom111

• PFC Fan
  • PDA: omnia2
  • PDA ROM: I8000NXXIl3
« Reply #6579 Dátum: 2013, 01 18, 14:58:04 »
Üdv!
ha  my storage-re akarom telepíteni az androidot akkor nekem kell partícionálnom a my storage-t vagy csak átnevezem a fájlokat ahogy a leírásban van?valamiért nekem nem egyértelmű :)

Nem elérhető karaszdavid

• PFC Fan
  • PDA: samsung omnia ii
  • PDA ROM: I8000NXXJA1
« Reply #6580 Dátum: 2013, 01 22, 20:03:11 »
Idézet
"Üdv!
ha  my storage-re akarom telepíteni az androidot akkor nekem kell partícionálnom a my storage-t vagy csak átnevezem a fájlokat ahogy a leírásban van?valamiért nekem nem egyértelmű "

Neked kell particionálni a my storange-t. Fat32/etx4/Swap.
De a FaQ-ban részletes leírást találsz róla.
Nekem is az segített, és megy a droid mint az álom!
Itt egy link, FAQ: You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető mio180

• PDA: O2Droid | CM6 β1
  • PDA ROM: RapidAIJH1
« Reply #6581 Dátum: 2013, 01 30, 21:55:53 »
Ha valakit érdekel, megválok az O2-től.
- Dobozos,
- van mindene,
- WinMo-val jópár napig bírja az akksi,
- képernyő kissé ántikolt már - úgy mondják: "zsebkopott",
- ...ha kell adok hozzá botatlan, új digitizert.
- ha nem kell, jövő héten veldobom faterára ;)

(huhh de jó még mindig a fórummotor, list-re -ot dob, pfff)
O2Droid CM6 β1 | RapidAIJH1 | JJ1 | XEHJG5
ZTE Blade | Mio180 | ZT-180

Nem elérhető pittyom111

• PFC Fan
  • PDA: omnia2
  • PDA ROM: I8000NXXIl3
« Reply #6582 Dátum: 2013, 02 01, 13:14:29 »
Neked kell particionálni a my storange-t. Fat32/etx4/Swap.
De a FaQ-ban részletes leírást találsz róla.
Nekem is az segített, és megy a droid mint az álom!
Itt egy link, FAQ: You are not allowed to view links. Register or Login

windows7 alatt próbáltam particionálni minitool-al de nem jött össze... sd kártyára feltettem de szippantja az akksit rendesen meg picit lassú és sokszor fagy!my storage esetén stabilabb a dolog?

Nem elérhető rorschack

• Support-ER
  • EX O2 hckr
  • Navigáció / Navigation: Sygic
  • PDA: SG Mini II, SGS II
  • PDA ROM: BULK2 (1,126Ghz), XXLPS
« Reply #6583 Dátum: 2013, 02 05, 23:35:54 »
Elkeserito valaszt kell adnom, nem lesz jobb a mystoragera telepitve sem. Ez egy beta verzio, aminek a frissitese mar reg leallt. Jo moka, es az o2 nagyon utos lenne a droiddal, de a fejlesztesek hianyaban szenvedos a tortenet. Nekem 1 hetes hasznalat es allitgatas utan elfogadhato lett a mukodese, de azert eleg sok kivannivalot hagyott maga utan. Ha droid kell, kenytelen leszel droidot venni, es reszben/teljesen elbucsuzni a winmo-tol, bar tudom hogy jo feeling :-D  nekem a mai napig pihen az o2, es neha eloveszem...

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S6500-ről

5 percenként új kütyü gördül le a szalagról, de az emberek nem képesek tartani a tempót.

Nem elérhető bfdragon

• PFC Fan
  • PDA: p526
  • PDA ROM: wm6.1
« Reply #6584 Dátum: 2013, 02 17, 06:00:06 »
erdekelne valakit egy 4.0.4es rendszzer??

Nem elérhető bfdragon

• PFC Fan
« Reply #6585 Dátum: 2013, 02 17, 06:24:47 »
erdekelne valakit egy 4.0.4es rendszzer??

Nem elérhető bfdragon

• PFC Fan
« Reply #6586 Dátum: 2013, 02 17, 06:32:02 »
szivesen nekiesnek a fejlesztesnek droid alol mar megtudnám csinalni amit kell csak a kerdes lenne e igeny ra

Nem elérhető komar

• PDA: Huawei p9lite 2017
« Reply #6587 Dátum: 2013, 02 17, 21:25:29 »
szerintem nem lenne rossz egy teljesen működő droid az omniára ha már i900 nem sikerült megcsinálniuk

Nem elérhető bfdragon

• PFC Fan
« Reply #6588 Dátum: 2013, 02 18, 14:23:57 »
rendbeen akkor csinalok egy oldalt ahol majd mindent fel fogok rakni és akkor gingerel kezdem de az első feladat kell majd pár tesztelő és esetleg fejlesztő mert mindent mobilrol nem fogok megoldani de hasznát fogom venni a jalenlegi verzios rendszereknek azokbol kinyerem azokat a forrásokat amik kellenek az lesz az alap elképzeléseim vannak. pc-m nincs igaz de htcre már fejlesztettem mobilrol kinek van gépe és hozzájárulna a munkámhoz az szoljon üzenetben nekem.

Nem elérhető banofeca

• PDA: Blacberry Passport, Lenovo A6000
  • PDA ROM: Android 6.0.1 OctOS
« Reply #6589 Dátum: 2013, 02 18, 14:59:25 »
rendbeen akkor csinalok egy oldalt ahol majd mindent fel fogok rakni és akkor gingerel kezdem de az első feladat kell majd pár tesztelő és esetleg fejlesztő mert mindent mobilrol nem fogok megoldani de hasznát fogom venni a jalenlegi verzios rendszereknek azokbol kinyerem azokat a forrásokat amik kellenek az lesz az alap elképzeléseim vannak. pc-m nincs igaz de htcre már fejlesztettem mobilrol kinek van gépe és hozzájárulna a munkámhoz az szoljon üzenetben nekem.
Szia, szívesen felajánlom tesztre az O2-t, nem nagyon használom de ha menne a droid rajta jobban mint eddig még munkára fognám.
Eddig Sándorék összes verzióját kipróbáltam, sd-re, belső flash-re, automata installal, manuálisan linux-al is.
Üdv

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #6590 Dátum: 2013, 02 18, 17:39:50 »
Én is szívesen segítek tesztelni. Egy ICS Igen állat lenne, gyerekem ma is használja. Szerettem én is.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9300-ről

Nem elérhető bfdragon

• PFC Fan
« Reply #6591 Dátum: 2013, 02 18, 18:14:16 »
rendben hétvégén nekiugrok az oldalnak a belső flash nem hülyeség annak hasznát venném mert nem wint töltené be elsőnek szabadon maradna egy csomo hely és még gyorsabb is lenne kevesebb ramot használna edig droidrol frisiteseket meg uj portokat csináltam htcre szoval tesztrendszer egyelőre csak memokaris lesz ha minden mukszik johet a belso flash. heten nem foglalkozok nagyon a temaval mert nemigazan erek ra. milyen appokat szeretnetek? alap alkalmazasokon kivul gondoltam a legjob fájlkezelőre rootexplorer. ez alapként lesz.

Nem elérhető banofeca

• PDA: Blacberry Passport, Lenovo A6000
  • PDA ROM: Android 6.0.1 OctOS
« Reply #6592 Dátum: 2013, 02 18, 21:10:25 »
rendben hétvégén nekiugrok az oldalnak a belső flash nem hülyeség annak hasznát venném mert nem wint töltené be elsőnek szabadon maradna egy csomo hely és még gyorsabb is lenne kevesebb ramot használna edig droidrol frisiteseket meg uj portokat csináltam htcre szoval tesztrendszer egyelőre csak memokaris lesz ha minden mukszik johet a belso flash. heten nem foglalkozok nagyon a temaval mert nemigazan erek ra. milyen appokat szeretnetek? alap alkalmazasokon kivul gondoltam a legjob fájlkezelőre rootexplorer. ez alapként lesz.
Szia!
A belső flash alatt a my storage-t értem az Omnia 2 vagy 8 gigás belső memóriáját. Amire Te gondolsz szerintem az a nandos verzió, de azt hiszem odáig még senki nem jutott el, vagy legalábbis nem volt publikálva.
Na de hajrá, szívesen tesztelek.

Nem elérhető bfdragon

• PFC Fan
« Reply #6593 Dátum: 2013, 02 19, 04:17:58 »
igen gondoltam hogy mire gondolsz arra van megoldás én igaz hogy a nandra gondoltam de ez még kérdéses mert elég bonyolult öszehozni. hd2 nek van nand telepitoje de végülis kivitelezhető elm3letben mivel a my storage esetén is van 2 járható ut és most a kézi particio beálitásra gondolok windowsnál ajánlatos egy live cd vagy vm használata gparted okosságal

Nem elérhető bfdragon

• PFC Fan
« Reply #6594 Dátum: 2013, 02 21, 19:39:35 »
itt az oldal You are not allowed to view links. Register or Login
 ha dobok fel bármit fogom itt jelezni jelenleg enyire volt időm.

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #6595 Dátum: 2013, 03 02, 08:01:35 »
itt az oldal You are not allowed to view links. Register or Login
 ha dobok fel bármit fogom itt jelezni jelenleg enyire volt időm.

Ha lesz béta akkor szólj! Én is felpakoltam mindenhogy a bétát az O2-re és segítenék tesztelni. Az oldalat picit csináld át mert nem látni a szöveget!
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető bfdragon

• PFC Fan
« Reply #6596 Dátum: 2013, 03 03, 10:47:53 »
rendben az oldalamal majd szorakozok. jelenleg a kernel fordítást készítem csak sajnos egyszemélyes fejlesztés van bár jol esne ha valaki betudna segíteni. van egy alfás ics rom de ott az volt a gond hogy a jelenlegi mellé rakta a system tartalmát és nem írta felül telepítéskor illetve akinek van samu galaxy s3 ismerőse az küldhetne nekem pár dolgot pontosabban a system az egyedűli ami nem kellene lehetőleg jellybean rendszeről. ha már a teljes forrást újrafordítom akkor normálisan meglegyen csinálva. amint boot képes a dolog egyből töltöm fel. amig nem 100%-os addig nem lesz nand szoval marad a legfrisseb o2droid telepítős módszer ext4 es particioval. jelenleg 4gb os karival dolgozok class4 es a karim. a legutolso frissitésük az o2droid.phj.hu s srácoknak még elég bajos rendszerük elfelejt dolgokat ez kernel fordítási hiba. valamint hiányoltam egy kikapcsoló részt ezt quickreboot ként megoldható készitettem hozzá ginger alapú protips et és htmlviewer t meg lenne egy screenshot app amit betehettek volna. filemanager nekik amugy hibás ezt dualfilemanager el vagy rootexplorer el oldhatómeg. ha valakinek kellenek a cuccok átküldhetem. sok időt nem logok itt. de ahogy lehet ujra írok. drukkoljatok a kernelhez

Nem elérhető lgeza

• PDA: Note3
  • PDA ROM: [ALEXNDR] ★ GPOI2 ★
« Reply #6597 Dátum: 2013, 03 03, 12:36:57 »
rendben az oldalamal majd szorakozok. jelenleg a kernel fordítást készítem csak sajnos egyszemélyes fejlesztés van bár jol esne ha valaki betudna segíteni. van egy alfás ics rom de ott az volt a gond hogy a jelenlegi mellé rakta a system tartalmát és nem írta felül telepítéskor illetve akinek van samu galaxy s3 ismerőse az küldhetne nekem pár dolgot pontosabban a system az egyedűli ami nem kellene lehetőleg jellybean rendszeről. ha már a teljes forrást újrafordítom akkor normálisan meglegyen csinálva. amint boot képes a dolog egyből töltöm fel. amig nem 100%-os addig nem lesz nand szoval marad a legfrisseb o2droid telepítős módszer ext4 es particioval. jelenleg 4gb os karival dolgozok class4 es a karim. a legutolso frissitésük az o2droid.phj.hu s srácoknak még elég bajos rendszerük elfelejt dolgokat ez kernel fordítási hiba. valamint hiányoltam egy kikapcsoló részt ezt quickreboot ként megoldható készitettem hozzá ginger alapú protips et és htmlviewer t meg lenne egy screenshot app amit betehettek volna. filemanager nekik amugy hibás ezt dualfilemanager el vagy rootexplorer el oldhatómeg. ha valakinek kellenek a cuccok átküldhetem. sok időt nem logok itt. de ahogy lehet ujra írok. drukkoljatok a kernelhez
Nekem S3-am van. Mi is kellene tulajdonképpen a ROM-ból?

Nem elérhető bfdragon

• PFC Fan
« Reply #6598 Dátum: 2013, 03 04, 11:38:10 »
ha a You are not allowed to view links. Register or Login oldalon lév9 cm 10.1 es vagy más jelly bean rendszered van akkor küldhetnél pár dolgot pontosan ha rootexplorer. megnyitod látnod kell a rejtett fájlakat pl data sys system efs meg ilyenek. nekem a data/app és a system mappák kivételével minden kellene. másold sdreegy uj mappaba és csomagold be .tar.gz kiterjeszt3sre

Nem elérhető bfdragon

• PFC Fan
« Reply #6599 Dátum: 2013, 03 08, 18:42:50 »
nah szép tegnap megvolt a recovery telepítő az új kernelel ami még bogaras volt. nandba való telepítést meg lehetett volna oldani de egy hiba akaddt amit nem vettem észre és eltűntette az sdcard mmcblk0p1 particiot ami alapból nem lett volna gond ha átnevezi ahogy írtam a scriptet hozzá a partició törlése helyet. most szívok mert nincs másik karim amin az adatokat tarthatom és tartottam volna. most kezdhetem újra még jó hogy nem volt minden az sdkarin mentettem az sd re és a storage partikra is