2024, 11 23, 23:18:02

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 526689 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
  • PDA: Samsung GT-I9100
  • PDA ROM: XXLPH-PFC-HOLO
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #650 Dátum: 2011, 01 20, 11:51:59 »
A telefon leállását jeleztem én is a fejlesztői oldalom. Ez a hiba egyértelműen a sleep javítás után keletkezett. Tegnap vittem magammal az Omniát és beszéltem is rajta, akkor még ment 4-5 perces beszélgetés. Ma nagyjából egy perc után eltűnt a hang.

Nem elérhető Bimmer

• PDA: Samsung SII
  • PDA ROM: KL1
« Reply #651 Dátum: 2011, 01 20, 12:41:00 »
Sziasztok!

Én telepíteném egy original 2GB-os SD-re,de haret indítása után sok sorral lejjebb kapot egy üzenetet.
Kernel Panic - Not syncing: VFS: Unable to mount root fs on unknown-block (179,10)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Nem: Férfi
  • Kütyüológus
  • Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #652 Dátum: 2011, 01 20, 13:16:08 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Sziasztok!

Én telepíteném egy original 2GB-os SD-re,de haret indítása után sok sorral lejjebb kapot egy üzenetet.
Kernel Panic - Not syncing: VFS: Unable to mount root fs on unknown-block (179,10)

FAT vagy FAT32 a kártya? A sima FAT-ot jobban szereti. ha úgy sem, akkor hozd létre magad az ext2 partíciót.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető pio

• PDA: i8000nxxji1
  • PDA ROM: i8000xehji1
« Reply #653 Dátum: 2011, 01 20, 13:19:13 »
sry  skacok a hülye kérdésért de ha már megcsinálta a particiót h tudom ujra elövarázsolni? h ne csak 800 mb lásson hanem a "2" GB t?

Nem elérhető Bimmer

« Reply #654 Dátum: 2011, 01 20, 13:40:57 »
FAT vagy FAT32 a kártya? A sima FAT-ot jobban szereti. ha úgy sem, akkor hozd létre magad az ext2 partíciót.

Köszönöm, megpróbálom majd :)

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #655 Dátum: 2011, 01 20, 13:53:09 »
sry  skacok a hülye kérdésért de ha már megcsinálta a particiót h tudom ujra elövarázsolni? h ne csak 800 mb lásson hanem a "2" GB t?

Nálam a PC+kártyaolvasó+MiniTool Partition Wizard Home Edition kombó játszik.

Nem elérhető pio

• PDA: i8000nxxji1
  • PDA ROM: i8000xehji1
« Reply #656 Dátum: 2011, 01 20, 13:56:06 »
Nálam a PC+kártyaolvasó+MiniTool Partition Wizard Home Edition kombó játszik.
köszi kipróbálom

Nem elérhető Jaszkaris

• PDA: HTC Sensation
« Reply #657 Dátum: 2011, 01 20, 14:42:02 »
Ú nagyon király!!! Már szét buheráltam, de van egy kis problémám... Nem vesz fel áramot a kicsike. Hiába rakom fel egyszerűen nem akarja az igazságot...  :(

Nem elérhető Bimmer

« Reply #658 Dátum: 2011, 01 20, 14:56:09 »

Köszönöm, megpróbálom majd :)

Létrehoztam egy fat-ot a kártyán, felmásoltam mindent és a zImage-et felülírtam. Telepítés az o2beta mappában lévő haret-el. Elkészül a partíció, majd restartol. Utána indítom a gyökérből a haret-et majd dolgozik kicsit és Kernel panic - not syncing: No init found. Try passing init= option to kernel

Mit rontok el?

ext2 particio elkészül és 16.1MB-ot foglal a rámásolt cucc

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #659 Dátum: 2011, 01 20, 15:03:26 »
Ú nagyon király!!! Már szét buheráltam, de van egy kis problémám... Nem vesz fel áramot a kicsike. Hiába rakom fel egyszerűen nem akarja az igazságot...  :(

Nézd meg, hogy a GPS nincs-e bekapcsolva. Ha megy a GPS és a Wifi is, akkor nagyjából annyit fogyaszt, mint amennyit rátöltesz.

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #660 Dátum: 2011, 01 20, 15:18:43 »
Létrehoztam egy fat-ot a kártyán, felmásoltam mindent és a zImage-et felülírtam. Telepítés az o2beta mappában lévő haret-el. Elkészül a partíció, majd restartol. Utána indítom a gyökérből a haret-et majd dolgozik kicsit és Kernel panic - not syncing: No init found. Try passing init= option to kernel

Mit rontok el?

ext2 particio elkészül és 16.1MB-ot foglal a rámásolt cucc
Én tnap játszottam el vele 1-2 órát, mert nem akarta az igazságot. Nálam úgy jött össze, hogy az 512-es zipet kicsomagoltam a gyökérre, és semmit nem másoltam be. A drivert se. O2beta-ból a haret-et elindítottam, települt, majd restartolt, és ezután másoltam be az új zImage-t, meg a driveres csomagot. Így indítva a gyökérben lévő harettel gond nélkül ment. Bár tapasztalatom szerint eléggé érzkény a kártyára, hogy mi van rajta, hogy van formázva stb. Vmi nem pont úgy volt ahogy szeretné, akkor nem bírtam elindítani.
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető Bimmer

« Reply #661 Dátum: 2011, 01 20, 15:38:39 »
Én tnap játszottam el vele 1-2 órát, mert nem akarta az igazságot. Nálam úgy jött össze, hogy az 512-es zipet kicsomagoltam a gyökérre, és semmit nem másoltam be. A drivert se. O2beta-ból a haret-et elindítottam, települt, majd restartolt, és ezután másoltam be az új zImage-t, meg a driveres csomagot. Így indítva a gyökérben lévő harettel gond nélkül ment. Bár tapasztalatom szerint eléggé érzkény a kártyára, hogy mi van rajta, hogy van formázva stb. Vmi nem pont úgy volt ahogy szeretné, akkor nem bírtam elindítani.

Ez sem jött be. Lassan falhoz verem :D

Nem elérhető zozem

• Navigáció / Navigation: Nav N Go iGo8
  • PDA: iPhone 3g 16GB // Samsung i5700
  • PDA ROM: .
« Reply #662 Dátum: 2011, 01 20, 15:41:03 »
Nektek is amikor már fentvan az android akkor amikor rárakom a bill. zárat és felakarom oldani bevillan a kép?? Meg hogy sokszor lefagy.. ez mi miatt lehet? Vagy csak én csináltam valamit roszul? Egyébként nagyon jó! :)

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #663 Dátum: 2011, 01 20, 15:42:22 »
Ez sem jött be. Lassan falhoz verem :D

Hozd létre az ext2 partíciót kézzel, azzal a progival, amit nOObody ajánlott, majd csinálj egy alap telepítést. ;)
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető Bimmer

« Reply #664 Dátum: 2011, 01 20, 15:58:42 »
Hozd létre az ext2 partíciót kézzel, azzal a progival, amit nOObody ajánlott, majd csinálj egy alap telepítést. ;)

Köszönöm, de sajnos így sem :S

Nem elérhető Jaszkaris

• PDA: HTC Sensation
« Reply #665 Dátum: 2011, 01 20, 16:09:24 »
Nézd meg, hogy a GPS nincs-e bekapcsolva. Ha megy a GPS és a Wifi is, akkor nagyjából annyit fogyaszt, mint amennyit rátöltesz.

Úgy akarom, nem így értettem... Alapból, hiába dugom be a kábelt, csak zenél egy picit és kész. Elvileg ha töltőn van akkor fent a töltöttséget jelző ikon közepén lennie lennie egy kis villámnak. Az sincs, és ha 15 % alatt van az akku és be és töltőn van akkor is azt írja ki, hogy csatlakoztass töltöt. Gondoltam, hogy a kábel rossz vagy a csatlakozó, de winmon minden megy egyből.

Nem elérhető lekszikov

• Navigáció / Navigation: Igo8
  • PDA: i8000
  • PDA ROM: i8000nxxil3
« Reply #666 Dátum: 2011, 01 20, 16:35:46 »
Egy ujjab felfedezést tettem :)

Mikőzben beszélgettem 30-40 ms után megszakatt a kapcsolat de ha kihangósítod a kütyüt, és nem engeded hogy sleep módba menjen akkor lehet beszélgetni :)

De elfáratt a kezem a képernyő nyomkodás közben.

Nem elérhető noobody

• ROMMER
    • Tesztek
« Reply #667 Dátum: 2011, 01 20, 16:40:17 »
Úgy akarom, nem így értettem... Alapból, hiába dugom be a kábelt, csak zenél egy picit és kész. Elvileg ha töltőn van akkor fent a töltöttséget jelző ikon közepén lennie lennie egy kis villámnak. Az sincs, és ha 15 % alatt van az akku és be és töltőn van akkor is azt írja ki, hogy csatlakoztass töltöt. Gondoltam, hogy a kábel rossz vagy a csatlakozó, de winmon minden megy egyből.

Na ilyen hibáról még nem is hallottam. :(

Nem elérhető slevai

• TOPIKGAZDA
  • PDA: ASUS Zenfone 4, 5, Apple iPad Air
« Reply #668 Dátum: 2011, 01 20, 16:52:36 »
Na ilyen hibáról még nem is hallottam. :(
Nálam is volt ilyen tnap, igaz akkor kb semmi sem üzemelt rendesen. Újraindítás utána helyrejött. Nálam most a wifi nem hajlandó bekapcsolni :D
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login    visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login                                                Sötétben a fehér tehenek is feketék!

Nem elérhető thezolee

• PDA: Iconia tab a500,Iphone4, iPad2
  • PDA ROM: ICS4.0.3, ios5.0.1,ios5.0.1
« Reply #669 Dátum: 2011, 01 20, 16:59:24 »
Letesztelném én is az Androidot, csak azt szeretném tudni, hogy a WINMO-ban megmaradnak-e a beállítások és felinstallált programok? Másszóval ha felrakom a kis robotot, és meggondolom magam, hogyan kapom vissza a WINMO-t? Valahol valami leírás? :hmm:

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
« Reply #670 Dátum: 2011, 01 20, 17:05:38 »
Letesztelném én is az Androidot, csak azt szeretném tudni, hogy a WINMO-ban megmaradnak-e a beállítások és felinstallált programok? Másszóval ha felrakom a kis robotot, és meggondolom magam, hogyan kapom vissza a WINMO-t? Valahol valami leírás? :hmm:

Úgy kapod vissza a WinMo-t, hogy újraindítod a kütyüdet. De, ha visszaolvasol, akkor már mindenről volt itt szó.

Nem elérhető baki1

• Android in the future
  • Navigáció / Navigation: IGO Primo 2.4
  • PDA: Omnia II, SGS 2, SGS 4-I9505
  • PDA ROM: NXXJJ1 Rapid Sense/XEHJG5/4.2.2 TMHMH7
« Reply #671 Dátum: 2011, 01 20, 17:06:35 »

MIO A 701-n? Érdekes.

Nem elérhető csabastv

• PDA: Galaxy S4 mini GT-I9195
  • PDA ROM: I9195XXUCNEA Stock
« Reply #672 Dátum: 2011, 01 20, 17:23:41 »
Sziasztok,

Gondjaim vannak az sd kártyával (már szerviz is nézte) így csak a my storage-ra tudom feltenni.
Szépen létre is hoztam az ext2 particiót, rámásoltam az ext2.tar.gz tartalmát, átírtam a default.txt-t.
Szépen el is indúl a bootolás, majd kiírja két fájlra, hogy permission denied és nem is megy tovább.
Mi lehet a hiba. Linux alól simán tudom másolnia, törölni a két fájlt.

Csaba

Nem elérhető thezolee

• PDA: Iconia tab a500,Iphone4, iPad2
  • PDA ROM: ICS4.0.3, ios5.0.1,ios5.0.1
« Reply #673 Dátum: 2011, 01 20, 17:33:41 »
MIO A 701-n? Érdekes.

Elírás a profilban. Javítva

Nem elérhető baki1

• Android in the future