2024, 11 30, 16:44:22

Szerző Téma: Omnia II Androiddal  (Megtekintve 527072 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető bigbug

• PDA: HTC ONE X
  • PDA ROM: Ice Cream Sendwich (4.0)
Re: Omnia II Androiddal
« Reply #5500 Dátum: 2011, 12 28, 19:47:39 »
Stornó az előző két hozzászólásom, megtaláltam a megoldást, formázatlanul tettem be a 4 GB-os kártyát, és úgy sikerült, működik.

Nem elérhető The Doctor

• Nem: Férfi
  • PFC Fan
    • The A-Team
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung Omnia II (GT-I8000)
  • PDA ROM: Windows Phone 6.5|O2DROID
« Reply #5501 Dátum: 2011, 12 28, 19:55:53 »
Hello!
Sikerült tegnap feltelepítenem az androidod a microSD kártyára. Szuperül ment minden. (Sokkal gyorsabb mint a WM6.5 gratulálok) Ma tovább olvastam a hivatalos oldalt és folytattam a frissítést. A 2011-11-30 (2): CyanogenMod beta 1, update 1. Miután végeztem egyszerűen nem akart túl jutni azon a O2DROID felírton. Egyszerre csak beakad és kész. Fogtam Reset gomb. Ezután gondoltam hogy jó lesz nekem a régi is. Letöröltem (A mobil memóriájából a telefon formázó funkciójával tüntetem el a felesleget.) mindent (Az SD-t megformáztam előtte.) majd teljesen újra feltelepítetem a MicroSD-re. És ez sem akart túl jutni a fentebb említet kicsi animáción. Minden lépést betartottam bár valamit furcsálltam azt hogy nálam a 9 (FAQ) pontban említett lépéseket nem kellet megcsinálni mivel nem volt mit kitörölni. Aki találkozott már evvel a problémával az kérem írja meg nekem a megoldást.
Előre is köszönöm!

Nem elérhető csapokr

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Galaxy S4 Mini I9195
« Reply #5502 Dátum: 2011, 12 29, 18:23:23 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Hello!
Sikerült tegnap feltelepítenem az androidod a microSD kártyára. Szuperül ment minden. (Sokkal gyorsabb mint a WM6.5 gratulálok) Ma tovább olvastam a hivatalos oldalt és folytattam a frissítést. A 2011-11-30 (2): CyanogenMod beta 1, update 1. Miután végeztem egyszerűen nem akart túl jutni azon a O2DROID felírton. Egyszerre csak beakad és kész. Fogtam Reset gomb. Ezután gondoltam hogy jó lesz nekem a régi is. Letöröltem (A mobil memóriájából a telefon formázó funkciójával tüntetem el a felesleget.) mindent (Az SD-t megformáztam előtte.) majd teljesen újra feltelepítetem a MicroSD-re. És ez sem akart túl jutni a fentebb említet kicsi animáción. Minden lépést betartottam bár valamit furcsálltam azt hogy nálam a 9 (FAQ) pontban említett lépéseket nem kellet megcsinálni mivel nem volt mit kitörölni. Aki találkozott már evvel a problémával az kérem írja meg nekem a megoldást.
Előre is köszönöm!

Nem elérhető csapokr

• Navigáció / Navigation: IGO Primo
  • PDA: Galaxy S4 Mini I9195
« Reply #5503 Dátum: 2011, 12 29, 18:28:09 »
Hello!
Előre is köszönöm!

Hello!

Mikor feltelepítettem, akkor én sem találtam, amit ki kellett volna törölni,de attól még működik!
Gratulálok a fejlesztőknek! Le a kalappal!

Nem elérhető kalmika

• PFC Fan
  • Navigáció / Navigation: IGO primo
  • PDA: Samsung i8000 omnia 2
  • PDA ROM: i8000nxxjg5
« Reply #5504 Dátum: 2011, 12 30, 08:01:21 »
Nagyon féltem a telepités előt,de megcsináltam(már csak a gyerek és a talking... játékok miatt  :D).Köszönöm szépen,a fejlesztőknek,minden rendben volt,müködik.Csak az aksit zabálja... >:(    Köszönöm.

Nem elérhető noris

• Navigáció / Navigation: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA: Samsung Galaxy S Advance
  • PDA ROM: XXLQE(JB Light)
« Reply #5505 Dátum: 2011, 12 31, 09:39:34 »
Stornó az előző két hozzászólásom, megtaláltam a megoldást, formázatlanul tettem be a 4 GB-os kártyát, és úgy sikerült, működik.

Ugyan ez a gondom!
Hogyan tetted a kártyát formázatlanná?

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5506 Dátum: 2011, 12 31, 16:21:35 »
Látom semmi fejlemény...   :'(  még :)

Köszönet Sándornak, és a segítőinek, egyben a kedves fórum moderátorainak, toplikgazdáknak,  fórumtársaknak ,üzemeltetőnek  az egész éves munkájukért! Nélkülük nem élvezhettük volna az ANDROID projektet az O2 re. Hatalmas dolog tőletek! Köszönjük, és kitartást a következő évre is! Boldog sikerekben gazdag új esztendőt kívánok!!!

Üdv. Béci

Nem elérhető Serenity

• Navigáció / Navigation: Waze
  • PDA: iPhone 6
« Reply #5507 Dátum: 2011, 12 31, 17:05:25 »
Egészségben és sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórum társnak és a fejlesztő csapatnak, nagyon szépen köszönöm a munkát minden elismerésem hatalmas amit elértek csak így tovább a következő évben is! O->-

Nem elérhető The Doctor

• PFC Fan
    • The A-Team
  • Navigáció / Navigation: IGO8
  • PDA: Samsung Omnia II (GT-I8000)
  • PDA ROM: Windows Phone 6.5|O2DROID
« Reply #5508 Dátum: 2011, 12 31, 17:12:22 »
Érdekes most megy. :D Nem tudom mi lehetett a baj de azért nem frissítem a következő nagyobb beta ugrásig. Nem akarom elrontania stabil vert. Ha avval segíthetek, hogy esetleg elküldök valami kisseb napló file-t akkor szívesen feltöltöm, hogy evvel is segítsem a fejlesztést. Sajnos mindent nem áll módomban feltölteni mert borzasztó lassú az internetem. :(

Nem elérhető zeuszeus

• PDA: SAMSUNG Galaxy S II
  • PDA ROM: cm10.2
« Reply #5509 Dátum: 2011, 12 31, 17:58:03 »
Látom semmi fejlemény...   :'(  még :)

Köszönet Sándornak, és a segítőinek, egyben a kedves fórum moderátorainak, toplikgazdáknak,  fórumtársaknak ,üzemeltetőnek  az egész éves munkájukért! Nélkülük nem élvezhettük volna az ANDROID projektet az O2 re. Hatalmas dolog tőletek! Köszönjük, és kitartást a következő évre is! Boldog sikerekben gazdag új esztendőt kívánok!!!

Üdv. Béci

Ugyanezt kívánom mindenkinek, amit Béci!
Sok köszönet a kitartásért és a sok munkáért!
Buék, Üdv: Zoli!

Nem elérhető alabama20

• PDA: iPhone 11 Pro SpaceGrey 256GB
  • PDA ROM: Gyári 8.0
« Reply #5510 Dátum: 2011, 12 31, 19:40:29 »
Csatlakoznék fórumtársaimhoz és ezúttal szeretnék boldog új évet kívánni minden PFC-tagnak és kitartást Sándoréknak!  ;)

Imre
Előző telefonok(időrendi sorrendben): Nokia 3310 < Siemens MC60 < Nokia 5500 Sport < Samsung GT-I8000 < OnePlus X < Honor 9

Nem elérhető Rapid

• TOPIKGAZDA
  • Kütyüológus
  • PDA: Honor 7
  • PDA ROM: PLK-L01C432B380
« Reply #5511 Dátum: 2011, 12 31, 22:38:57 »
Utólag is KeKÜ (Kellemes Karácsonyi Ünnepeket) és előre is BUÉK mindenkinek!
visitors can't see pics , please You are not allowed to view links. Register or Login or You are not allowed to view links. Register or Login

Nem elérhető hudakmuvek

• PDA: Samsung Galaxy Note N7000 + Samsung GT-i8000 OMNIA II + MITAC MIO A701 + HTC P3300
  • PDA ROM: JillyBean 4.1.1 ParanoidAndroid, WM6.5 RAPIDNXXJJ1+SPB Shell 3.5.5+Android Froyo BETA3 DualBOOT system
« Reply #5512 Dátum: 2011, 12 31, 23:41:59 »
B.U.É.K.
Androidos tesztek, mérések:
Quadrant Standard: 427 pont
SE Xperia X10i -vel azonos teljesítmény...Fele mint a SGS-é.
CF-Bench:(508,361,419) jobb eredmény, mint HTC Hero, és kb 1/15-e a SGS2-nek...Ez elég elszomorító, de ez van.
Ellenben a HTC Hero-val egy időben adták ki és gyakorlatilag még a főzött Droiddal is simán gyorsabb, mint a gyári HTC-s Droid...Gyakorlatilag egyszerűen JOBB A VAS !!!

Nem elérhető Scaty

• PDA: Samsung Omnia II
  • PDA ROM: I8000NXXIL3
« Reply #5513 Dátum: 2012, 01 01, 11:18:33 »
B.U.É.K.
CF-Bench:(508,361,419) jobb eredmény, mint HTC Hero, és kb 1/15-e a SGS2-nek...Ez elég elszomorító, de ez van.
Ellenben a HTC Hero-val egy időben adták ki és gyakorlatilag még a főzött Droiddal is simán gyorsabb, mint a gyári HTC-s Droid...Gyakorlatilag egyszerűen JOBB A VAS !!!

Ez most valami uj droid a mi omniánkra?
Valamiről le vagyok maradva:)

Nem elérhető JaniWalker

• PFC Fan
  • PDA: Samsung Omnia 2
« Reply #5514 Dátum: 2012, 01 01, 12:09:10 »
Na szóval elkezdtem megcsinálni a faq alapján de mikor elindítom az androidinstall.exet akkor lefut egty ideig és azt írja az utolsó sorban hogy End? _ most mit csináljak?
Elég sok ideje írja már ezt.

Nem elérhető Scaty

« Reply #5515 Dátum: 2012, 01 01, 12:41:30 »
Na szóval elkezdtem megcsinálni a faq alapján de mikor elindítom az androidinstall.exet akkor lefut egty ideig és azt írja az utolsó sorban hogy End? _ most mit csináljak?
Elég sok ideje írja már ezt.

Formázd az sd kártyát... és figyelj rá hogy primary legyen a partíció. utána menni fog.

Nem elérhető hudakmuvek

• PDA: Samsung Galaxy Note N7000 + Samsung GT-i8000 OMNIA II + MITAC MIO A701 + HTC P3300
  • PDA ROM: JillyBean 4.1.1 ParanoidAndroid, WM6.5 RAPIDNXXJJ1+SPB Shell 3.5.5+Android Froyo BETA3 DualBOOT system
« Reply #5516 Dátum: 2012, 01 01, 18:58:56 »

Ez most valami uj droid a mi omniánkra?
Valamiről le vagyok maradva:)

NEM-NEM.
A meglévő android oprendszer teszteredményei a többi androidos készülékhez viszonyítva, azért, hogy tudjuk mire képes az Omniánk :-)

Nem elérhető kifli

• PDA: THL W200S
« Reply #5517 Dátum: 2012, 01 02, 05:02:16 »
B.U.É.K.

Értelme nem sok van a tesztnek! Mivel nem NAND ról fut a  droid. Felesleges  így összehasonlítani mással.
Az I/O sebesség meghatározó...ami nálunk az SD vagy a My storage határoz meg addig a többi pda-nal a nand sebessége. ;)

Nem elérhető KoRi

• Navigáció / Navigation: Igo8, Russa, Navitel, RoyalTek 2300 bt
  • PDA: Omnia2
  • PDA ROM: NXXJI1|EURJI1|XXJJ1
« Reply #5518 Dátum: 2012, 01 02, 08:36:01 »
Egy usb meghajtóként felmásoltam rá pár pdf-et, majd leválasztáskor lefagyott az egész rendszer. Újraindítás után elindult az első indításkor szokott ismertető.  :shock: Kiléptem belőle, elvileg úgy néz ki, mintha meglenne minden, de a levelezés rendszer hibával kilép. Nem tudom törölni a postafiókokat sem, hogy újra létrehozzam, ami volt "Gyári adatok visszaállítása", nem csinált semmit, csak újraindított.
Hogy tudnám "resetelni" a Fiókok és szinkronizálás-t? Szerintem ott van valami elkeveredve, bár van egy ilyen bejegyzése a logban:
Kód: You are not allowed to view links. Register or Login
01-02 08:25:33.038 E/Database( 2875): sqlite3_open_v2("/data/data/com.google.android.gm/databases/gmail.db", &handle, 6, NULL) failed

Nem elérhető jnsattila

• PFC Fan
  • PDA ROM: I8000NXXJJ1
« Reply #5519 Dátum: 2012, 01 02, 16:19:02 »
Boldog újévet kívánok mindenkinek!!!!

Az androidot gond nélkül tudtam telepíteni az omnia II-re! De valaki tudna nekem abban segítséget adni hogy, ha újra akarom az egész telefont telepíteni akkor mi a teendőm? gondolok itt egy új windows telepítésre. vagy ez hogyan is működik, működne?

Nem elérhető frici

• ADMIN
  • Örökös tag
    • pdafanclub.com
  • Navigáció / Navigation: én, mint a denevér... :)
  • PDA: Poco F1, Asus ZF2, OV Yard, SGS2, SGT7.0, SO2, HTC P3600, Palm Zire71
« Reply #5520 Dátum: 2012, 01 03, 23:24:56 »
Boldog újévet kívánok mindenkinek!!!!

Az androidot gond nélkül tudtam telepíteni az omnia II-re! De valaki tudna nekem abban segítséget adni hogy, ha újra akarom az egész telefont telepíteni akkor mi a teendőm? gondolok itt egy új windows telepítésre. vagy ez hogyan is működik, működne?

Kiválasztod a pc-n lévő op.rendszerednek megfelelő leírást, elolvasod, értelmezed!!!, kiválasztod a neked tetsző romot, letöltöd a fájlokat, aztán hajrá! :)

Ha még lenne kérdésed, az aktuális topikban tedd fel!
Az élet olyan, mint a nádszál:
Ma még vidáman kacagsz,
De holnap jön Pipacs bácsi a konyhakéssel...
                                            /Rejtő Jenő/

Nem elérhető klevi

• Navigáció / Navigation: Mio P550
  • PDA: GT-I9500
  • PDA ROM: XXUFNC1 4.4.2 KitKat
« Reply #5521 Dátum: 2012, 01 04, 13:23:44 »
Próbálta valaki droiddal wifin a skype-ot? Másnál is szakadozik? A fiam sg plus-sza tökéletesen működik vele. Hátha itt is meg lehet majd egyszer oldani. Máskülönben sok esetben a wifi nem jelzi nálam, hogy háttérben fut. Üdv!

Nem elérhető Neio01

• TOPIKGAZDA
    • OmniaII - Android FAQ
  • Navigáció / Navigation: iGO
  • PDA: iPhone 4 & Samsung I8000
  • PDA ROM: I8000XXJJ1 | O2droid - CM6 ß2
« Reply #5522 Dátum: 2012, 01 04, 14:21:01 »
Próbálta valaki droiddal wifin a skype-ot? Másnál is szakadozik? A fiam sg plus-sza tökéletesen működik vele. Hátha itt is meg lehet majd egyszer oldani. Máskülönben sok esetben a wifi nem jelzi nálam, hogy háttérben fut. Üdv!

A skype nálam is kellően siralmas, bár eddig azt hittem, hogy a rengeteg csoportos beszélgetés a több ezer üzenettel az oka, de ezek szerint akkor nem. :D
Ha valami kérdésed van az Omnia2Droiddal kapcsolatban előbb olvasd el a MEGÚJULT You are not allowed to view links. Register or Login és csak utána kérdezz! :)

Nem elérhető Serenity

• PDA: iPhone 6
« Reply #5523 Dátum: 2012, 01 04, 18:10:01 »
Szerintem valami nagy dolog lesz! Nagyon elvan tűnve mindenki..! De lehet hogy hozott mindenkinek valami új telefont és megáll a projekt...!  :D De bízok benne hogy ugye Sándor megszerezte a CyanogenMod teljes anyagát és valami fantasztikus újítással áll majd elő! ;) O->-

Nem elérhető jnsattila

• PFC Fan
  • PDA ROM: I8000NXXJJ1
« Reply #5524 Dátum: 2012, 01 04, 18:30:51 »
sziasztok

sikerült végre Octansal frissíteni a romokat de sajna semmi változás... a wifi csak nem akar működni. eddig az volt a bajom, hogy a wifi megtalálta a csatlakoztatni kívánt hálózatot, csatlakozott is szépen de a net nem ment. frissítés után ez a gond.... Járt mar így valaki? Valami megoldás esetleg???